Anxietate si stari negative
Buna seara, in octombrie m-am imbolnavit de anxietate. M-am stresat foarte tare la locul de munca, si incepusem sa vomit si sa ametesc, cand m-am intors in tara (locuiesc in Norvegia) am inceput sa ma simt si mai rau, foarte obosita, ameteam in magazine, pana cand am fost la o petrecere si cred ca am avut o cadere psihica pentru ca dupa ce am baut, am inceput sa plang in hohote si atunci am avut primul atac de panica, am crezut ca mor. Am fost testata de covid inainte sa se intample acestea, ceea ce m-a facut sa umblu la toti doctorii. Am inceput tratament cu Convulex si Bromazepam pe 3 luni cu reducere de pastile, doar ca tot nu ma simteam bine. Acum am terminat tratamentul cu injectii cu Cerebrolysin si iau un Analfranil dimineata si suplimente naturiste… doar ca acum am inceput sa am si ganduri negative, ca si cum as vrea sa imi fac rau si nu inteleg de ce. Cer o parere daca cineva a trecut prin aceiasi situatie, vreau sa ma intorc la munca, sa ma simt cu putere din nou.. va Multumesc!
5 comentarii
Nu amestecati Anafranilul cu suplimentele naturiste. Interactioneaza.
Trebuie asteptat o luna de la instaurarea Anafranilului ca sa va simtiti bine.
Pana atunci puteti avea efecte secundare care se vor retrage treptat.
Gandurile negre sunt efectele secundare din prima luna de tratament. Se vor retrage.
Daca nu le suportati si exista riscul sa va faceti rau, rugati medicul sa va schimbe tratamentul.
Trebuie asteptat o luna de la instaurarea Anafranilului ca sa va simtiti bine.
Pana atunci puteti avea efecte secundare care se vor retrage treptat.
Gandurile negre sunt efectele secundare din prima luna de tratament. Se vor retrage.
Daca nu le suportati si exista riscul sa va faceti rau, rugati medicul sa va schimbe tratamentul.
Multumesc Clara! Am schimbat cu Trittico si jumatate de Aryzalera, il incep de maine, sper sa fie bine!
Trebuie sa aveti rabdare minim o luna si cu acest tratament ca sa vedeti efectul complet si sa se retraga efectele secundare.
Înainte de atacul de panică ai avut cumva nopți mai multe nedormite sau ore de somn puține pe noapte? Am observat că la majoritatea așa încep problemele de acest gen. Iar faptul că ai plâns fiind în stare de ebrietate/ameţeală, dă de înțeles că există ceva la viața ta care nu e cum trebuie, poate să fie pur și simplu stresul de la job sau un eveniment marcant din trecut care încearcă să iasă la suprafață pt că a fost băgat sub preș. Dacă îți amintești exact ce ai simțit când ţi s-a făcut să plângi, poate ai un răspuns la întrebarea ta. Fiind la început, este posibil să te recuperezi complet, pe lângă tratament, și cu ajutorul unui psihoterapeut.
Cauza atacului de panică, de obicei, își are originea în copilărie. Este posibil ca situația stresanta de la serviciu să vă fi generat anumite emoții, emoții care vă sunt familiare, tocmai, pentru că le-ati mai trăit în copilărie. Tratamentul medicamentos vă poate ajuta, însă nu vindecă cauza. Psihoterapia v-ar fi de mare ajutor, însă decizia vă aparține. Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tahicardie si Anxietate.
- 2EMDR si tulburarea de stres post-traumatic
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 27Frica: catelusul m-a zgaraiat de biceps si de palma
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 12efectiv nu mai suport sa stau in casa de frica
- 10rugaciune-furnicaturi-energie-nu inteleg
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 0Probleme cardiace?
- 6Depresie - anxietate
- 5tulburare obsesiv compulsiva sau anxietate?
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 5Forum de ajutor reciproc pentru tulburari de panica si anxietate !
- 12Psihoterapie in anxietate
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 1Durere spate si manaa stanga
- 3Tahicardie și anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea gandurile negative
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: