Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos?

Buna ziua! Ma numesc Colac Maria si am 46 de ani. Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos care imi creeaza probleme. Nu stiu cand imi vine ciclu pentru ca 5-6 Zile am ciclu dupa care iara imi vine 3-4 zile si tot asa care ma tine o luna de zile. Am fost la doctor ginecolog si mi s-a spus ca am uter fibromatos si se mai poate trata cu medicament si ce anume sa fac ? Multumesc!
2 comentarii

Exista investigatii care pot preciza instalarea menopauzei.Investigatia de laborator care se poate face este AMH.
Tratamentul pentru uterin fibromatos este indicat in urma unui set complet de analize care va fi recomandat de medicul Dvs.curant.
Tratamentul pentru uterin fibromatos este indicat in urma unui set complet de analize care va fi recomandat de medicul Dvs.curant.

Buna ziua,
Exista anumite tratamente in functie de cauza si factori, dar care se pot afla in urma unui chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic corect si in urma unei vizite la medicul dvs. ginecolog.
O zi placuta!
Exista anumite tratamente in functie de cauza si factori, dar care se pot afla in urma unui chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic corect si in urma unei vizite la medicul dvs. ginecolog.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1detalii menopauza
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 0pigmentarea pielii si vezicule rosii
- 4menopauza la 35 ani
- 9Candida genitala - tratament
- 8Metroragie in climax
- 0menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
- 2uter fibromatos, sangerari, iritatie col
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 23Carcinom lobular invaziv
- 1uter fibromatoasa
- 1calcai amortit
- 3sarcina in uter fibromatos
- 1menopauza la 43 ani?
- 0Uter cu dimensiuni crescute, formatiune chistica. Unde sa ma mai duc?
Mai multe informații despre: Menopauza uterul fibromatos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: