Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos?

04-05-2014
Mariana2806
Nu este medic/terapeut
Mariana2806
Buna ziua! Ma numesc Colac Maria si am 46 de ani. Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos care imi creeaza probleme. Nu stiu cand imi vine ciclu pentru ca 5-6 Zile am ciclu dupa care iara imi vine 3-4 zile si tot asa care ma tine o luna de zile. Am fost la doctor ginecolog si mi s-a spus ca am uter fibromatos si se mai poate trata cu medicament si ce anume sa fac ? Multumesc!
2 comentarii
0
07-05-2014, ora 16:29
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Exista investigatii care pot preciza instalarea menopauzei.Investigatia de laborator care se poate face este AMH.
Tratamentul pentru uterin fibromatos este indicat in urma unui set complet de analize care va fi recomandat de medicul Dvs.curant.
0
14-05-2014, ora 16:09
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Exista anumite tratamente in functie de cauza si factori, dar care se pot afla in urma unui chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic corect si in urma unei vizite la medicul dvs. ginecolog.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menopauza si tulburarile psihice
  • Ce este premenopauza - perimenopauza?
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Instalarea târzie a menstruației și menopauzei asociată cu prelungirea duratei de viață
  • Suplimentele de calciu ar putea crește riscul de demență la femei
  • Uter fibromatos - explicații pe înțelesul tuturor
  •