este menopauza?
Am 50 de ani si ultimul ciclu mi-a venit in luna august 2012, deci acum un an şi jumatate. De atunci nu am mai avut nicio menstruatie. Dar acum trei zile mi-a revenit ciclul, cu sangerari destul de abundente. Este posibil? Mentionez ca nu am urmat nici un tratament hormonal.
11 comentarii
Nu este normal, asa ca mergeti la un consult ginecologic, cat puteti de repede.
Sanatate si fie sa aveti vesti bune.
Sanatate si fie sa aveti vesti bune.
Totul este pe baza de stres, mai curand de suparari. Am luat legatura cu un medic si a spus ca pana nu se opreste sangerarea nu putem face nimic. Apoi vom face investigatii. Cand nu am mai avut ciclu am fost la control la ginecolog şi nu aveam probleme, iar testul papanicolau a fost bun. La ce sa ma astept?
Nu va pot spune la ce sa va asteptati, trebuie un control la masa...nu trebuie sa va ganditi la ce este mai rau...poate fi un endometru ingrosat, un uter fibromatos...ceva este..Sangerarile dupa instalarea menopauzei nu sunt normale.
Inca ceva, daca sangerarea nu se opreste in 5 zile, nu stati asa, va puteti anemia..Nu stiu de ce acel medic va spus asa, ar insemna ca atunci cand femeile ajung cu hemoragii in spital sa nu se poata consulta???
Sunteti din Bucuresti?
Inca ceva, daca sangerarea nu se opreste in 5 zile, nu stati asa, va puteti anemia..Nu stiu de ce acel medic va spus asa, ar insemna ca atunci cand femeile ajung cu hemoragii in spital sa nu se poata consulta???
Sunteti din Bucuresti?
Asteptati pana luni, indiferent daca se opreste sau nu, luati bilet de la medicul de familie si mergeti la un cabinet de ginecologie...repet, trebuie sa faceti o consultatie.
Va doresc multa bafta si astept vestile.
Pana atunci linistiti-va, dar linistea deplina va veni dupa consult, insist sa nu lasati lucrurile asa.
Va doresc multa bafta si astept vestile.
Pana atunci linistiti-va, dar linistea deplina va veni dupa consult, insist sa nu lasati lucrurile asa.
Nici nu am de gand. Oricum ajungeam la medic cel tarziu luni dimineata, dar in acest caz cred ca ma duc maine. Va mulrumesc mult pentru sfaturi şi raspunsuri. va voi comunica rezultatul.
OK, multa bafta si la multi ani pentru ziua femeii, sanatate.
Noapte linistita.
Noapte linistita.
Buna ziua, am 45 de ani si de 6 luni am menstruatia de doua ori pe luna si dureri permanente de sani nu mai zic de stari de nervozitate si valuri de caldura, posibil sa ma apropii de menopauza ? primul ciclu mi-a venit la 11 ani
Buna seara,
Da, probabil sunt tulburari datorate perioadei de premenopauza, dar, va rog, mergeti la un consult ginecologic, pentru siguranta...mult noroc.
Da, probabil sunt tulburari datorate perioadei de premenopauza, dar, va rog, mergeti la un consult ginecologic, pentru siguranta...mult noroc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3semne de menopauza?
- 1detalii menopauza
- 20Am o scurgere albicioasa abundenta
- 1spre menopauza...2 saptamani de ciclu...
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 2referitor la menopauza
- 3totul despre menopauza
- 2osteoporoza
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 9Candida genitala - tratament
- 8Metroragie in climax
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 1durere vaginala
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 4histerectomie totala cu anexectomie bilaterala + menopauza indusa chirurgical
- 2ecografie transvaginala la postmenopauza
- 1Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
- 1Menopauza si diabetul
Mai multe informații despre: Sangerarea vaginala in menopauza Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: