totul despre menopauza
bufeuri (calde si reci), indispozitii, teama, imbatranire, toate simptomele posibile la instalare si bolile ce survin
3 comentarii
De doi ani am simptome de menopauza, adica la 39 de ani, la inceput aveam perioade lungi de ciclu menstrual, adica si timp de 2 luni, apoi au disparut timp de 6 luni, au revenit iara 2 luni si apoi nimicau trecut de atunci 8 luni, eu ma simt tot mai rau, vreau sa purtam o discutie pe tema asta, nu sunt in Romania si imi e foarte greu sa pot explica tot ceea ce simt.A m tot citit pe net tot ce am gasit despre simntome, dar nicaieri nu am gasit "BUFEURI RECI", eu le am des, mai des decat cele calde, am dureri si in"ceafa", imi ingheta mainile si picioarele mai rau ca inainte, transpir foarte mult atunci cad apar aceste bufeuri reci, intreg corpul mi se inunda, efectic imi curge apa pe mine.
Draga Gabi si eu am aceleasi sintome, este penibil sa transpiri si la cateva minute sa-ti fie frig.Nu am luat nimic deoarece astept rezultatul la analize, nu stiu ce sa fac
Am fost la medic si eu aici in Spania, dar mi s-a spus ca cel mai indicat este sa nu iei nimic, sunt curioasa ce ti s-a spus tie, acum dupa 5 ani inca le am dese (bufeurile)starile de depresie sunt active, nu vor sa plece, astept raspunsul tau, mersi mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 0menopauza - cum as putea atenua unele stari suparatoare?
- 17riselle
- 1spre menopauza...2 saptamani de ciclu...
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 0tulburari de menopauza?
- 3Herpesul genital !
- 12Menopauza si problemele ei
- 8Menopauza indusa chirugical dupa cancer
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 2osteoporoza
- 2Menopauza de un an
- 2dureri ascutite de sold
- 4legatura dintre transpiratie si menopauza?
- 5menopauza la 41 ani?
- 1Secreție ciudată
- 0Menopauza tratament
- 2Sunt sau nu sunt la menopauza?
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: