sarcina in uter fibromatos
Buna
Am fost diagnosticata cu uter fibromatos. Am 2 noduli de dimensiunile 50/35 mm - fundic, vascularizat ; si intramural anterior 33/32 mm.
Intrebabarile mele sunt:
- pot duce o sarcina pana la capat in aceste conditii?
- exista tratament in afara de embolizare?
Astept cu nerabdare raspuns.
Am fost diagnosticata cu uter fibromatos. Am 2 noduli de dimensiunile 50/35 mm - fundic, vascularizat ; si intramural anterior 33/32 mm.
Intrebabarile mele sunt:
- pot duce o sarcina pana la capat in aceste conditii?
- exista tratament in afara de embolizare?
Astept cu nerabdare raspuns.
3 comentarii
Buna ziua,
Puteti duce o sarcina la termen cu tratament de substitutie hormonala, depinde de varsta pe care o aveti si de alta patologie asociata a uterului. Va recomandam un consult ginecologic.
O zi frumoasa!
Puteti duce o sarcina la termen cu tratament de substitutie hormonala, depinde de varsta pe care o aveti si de alta patologie asociata a uterului. Va recomandam un consult ginecologic.
O zi frumoasa!
Buna ziua
Multumesc pentru raspuns.
As vrea sa adaug faptul ca am 32 ani si ca in urma consultatiilor ginecologice nu s-a descoperit o alta patologie asociata uterului.
As dori sa stiu mai multe despre acest tratament de substitutie hormonala!!!
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns.
As vrea sa adaug faptul ca am 32 ani si ca in urma consultatiilor ginecologice nu s-a descoperit o alta patologie asociata uterului.
As dori sa stiu mai multe despre acest tratament de substitutie hormonala!!!
Multumesc anticipat.
buna fetelor am 28 de ani si in urma cu 6 ani am aflat ca am un fibrom intra uterin posterior de 3 cm, in urma cu 2 ani am decis sa raman insarcinata insa sarcina sa oprit din evolutie la 7 saptamani, dupa o pauza de 2 ani am decis sa mai incercam inca o data si acum sunt insarcinata in 8 saptamani, am sangerat in primele saptamani insa in urma tratamentului cu utrogestan acum e totul ok, problema e ca incerc sa gases cu doctor cu experiena care sa imi monitorizeze sarcina fibromul masoara acum 6 cm...rog fetele care au fibrom si au dus sarcina la termen sa imi recomande un medic cu experienta.va multumesc di suflet astept ras. voastre
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 3uter fibromatos
- 3lipsa activitatii sexuale poate fi cauza aparitiei fibromului?
- 5uter fibromatos 2 cm si ovarul stang lipid de uter
- 5uter fibromatos la 20 ani
- 5formatiune tumorala parauterina. Ce inseamna parauterin si semnal Doppler prezent?
- 9fibromatoza uterina
- 7bebe in uter fibromatos
- 0Uter fibromatos la vârsta a treia
- 1uter fibromatos, mastodinie, endocervicită
- 5Ce sanse sunt sa am o sarcina normala?
- 2uter fibromatos, sangerari, iritatie col
- 1uter fibromatos
- 0Nastere prin cezariana
- 1Uter fibromatos
- 0Histerectomie
- 1Fibrom uterin
- 1Uter fibromatos!
- 0Miomectomie laparoscopic, recomandare medic
Mai multe informații despre: uterul fibromatos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: