cum pot convinge (sau forta) un tanar de 19 ani sa se consulte psihologic sau psihiatric?
baiatul meu are probleme de comportament de la varsta de 8-9 ani.Acum aceste probleme au degenerat in violenta de limbaj la adresa mea si a intregii familii.Mi-e teama ca e bolnav dar refuza orice fel de consultatie medicala sau nu. Nu stiu ce sa fac, pentru ca viata in casa este deja un iad din cauza lui, si mi-e teama ca va trece la agresiuni fizice la adresa noastra. CUM POT SA AFLU FARA ACORDUL LUI DACA ESTE BOLNAV PSIHIC SAU NU ?
2 comentarii
Spune-ti in amanunt comportamentul baiatului, ce va face sa il banuiti de probleme psihice si sunt sigura ca cineva o sa va ajute!In plus pe site sunt detaliate boli psihice si manifestarile lor!Numai bine.
Va recomand sa consultati un psihoterapeut specializat in terapie de familie, caruia sa-i prezentati intreaga situatie, precum si modul in care o gestionati.
Impreuna cu terapeutul veti gasi si o modalitate de a va convinge fiul sa va insoteasca. Ati putea, de exemplu, sa-l rugati sa participe si el la o sedinta pentru a va ajuta sa-l intelegeti mai bine.
Succes!
Impreuna cu terapeutul veti gasi si o modalitate de a va convinge fiul sa va insoteasca. Ati putea, de exemplu, sa-l rugati sa participe si el la o sedinta pentru a va ajuta sa-l intelegeti mai bine.
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stari de somnolenta.tulburari de comportament:(
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 5soacra ma distruge din punct de vedere moral
- 5schimbare de comportament la prescolar
- 9sindromul adunatorului de gunoaie
- 4Tulburari de comportament
- 2comportament normal sau anormal?
- 2schimbare brusca de comportament
- 13copilul meu este nervos
- 3Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...
- 4Comportament deviant la copil de 8 ani
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 2Obsesie.. nume de actori si comportament ciudat
- 4nu mai pot... de cateva luni sunt nebuna, agresiva, ma musc si ma zgarai
- 6prietenul meu sufera si a devenit agresiv
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
Mai multe informații despre: tulburarea de comportament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: