Cum m am refacut dupa gastrita
![Flory777](/arata_img.php?img=cont_191484.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Anul trecut a inceput cu dureri de stomac sus sub stern, cu balonari, gaze si diaree la aproape orice mancam, faceam si febra, si urinam des cateodata, in iulie 2017 am facut endoscopia si mi a zis ca am :Gastrita, reflyx gastroesofagian, pliuri suple, pangastrita ertematoasa, aspect mozaicat, hiperemie, din care nu intelegeam nimic, amcitit pe forumuri non stop, mi a dat nexium de 40 dimineata si famotidina seara timp de 2 luni dupa care am mai lyat eu inca doua luni pt ca nu ma simteam deloc bine, slabeam intr una de la 73 de kg am ajuns la 66 apoi am mai lyat 2 kg, dar tot nu revin la ve am fost inainte de gastrita, m am chinuit cu mancare de regim cu enzyme, cu vitamine, si in urma cu o luna (dupa 11 luni de gastrita), colegului meu de servici ia dat dr de fam antibiotic amoxiklav ca l durea stomacul si nu avea pofta de mancare, am lyat si eu amoxiklav 7 zile, in acest timp incepusem sa gust zeama de la cate o rosie sherry pe zi am vazut ca mi e bine ca nu fac diaree si nu ma doare stomacul, acum nu fac abuz de dulciuri, de murat, de sarat, dar pot manca de toate fara durere, fara gaze, de ingrasat mai am dar nu cred, desi imi doresc, mananc mult si nu se pune nimic, cine vrea sa i povestesc mai amanuntit sunt florentina serdin pe fb!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 5Gastrita de reflux biliar
- 3Gastrita eritematoasa cu polip antral
- 6Gastrita Refulx SUFOCARE !
- 8scaun putin decolorat
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 6Interpretare analize medicale
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 1Interpretare valori analize
- 1Probleme digestive
- 3Gastrita si usturime gat
- 0Pangastrita congestiva
- 3Gastrita si organism slabit
- 8Buna ziua am fost diagnosticat cu cu gastrita antrala cu metaplazie intestinala
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 2Gastrita eritematoasa si o durere ciudata la nivelul gatului
- 2Gastrita
- 3Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: