Simptome gastrita
Am o problema la nivel de stomac, unde ma simt constant balonata, si mai nou am inceput sa am scaune cu sange. Ce pot sa fac in situatia asta? mi-e teama ca pe masura ce trece timpul, se inrautateste si boala, care pare a fi o forma de gastrita, din ce am citit.
2 comentarii
Violeta..mergi la medicul de familie, cere bilet de trimitere pentru un medic gastro enterolog...prezenta sangelui in scaun nu este un semn bun, de fapt si balonarea poate spune multe..multa bafta si noroc.
as vrea sa stiu daca gastroduodenita imi da aceste simptome: ameteli, stare de rau general, nu pot sta in picioare; precizez ca iau un medicament francez - ogastoro, o pastila dimineata si am impresia ca sunt efecte adverse; am mai facut tratament pentru helycobacter pe care l-am eradicat cu doua antibiotice, cu nexium si debridat cam 3 luni;
au fost unele imbunatatiri, dar acum am ramas cu ogastoro si am aceste stari rele; nu stiu ce sa fac, unde sa merg sa vad ce e cu mine;
va multumesc
au fost unele imbunatatiri, dar acum am ramas cu ogastoro si am aceste stari rele; nu stiu ce sa fac, unde sa merg sa vad ce e cu mine;
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 3Este posibil sa am gastrita?
- 8scaun putin decolorat
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 6Posibil o gastrita?
- 1Gatrita?!
- 7Probleme stomac
- 12Am o gastrita pentru care am primit o sumedenie de medicamente
- 6EMANERA - depresie?
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 8Pangastrita eritematoasa de 10 luni, se vindeca?
- 3Ajutor va rog! Din decembrie ma simt rau.
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 4Gastrita sau altceva?
Mai multe informații despre: gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: