Secrete, mister si minciuni

01-08-2022
kittykat94
Nu este medic/terapeut
kittykat94
Buna ziua! curent ma aflu intr-o situatie in care efectiv nu mai stiu ce sa cred sau sa fac.Va spun povestea mea si sunt tare curioasa de niste pareri sau sfaturi.Trebuie sa raman in anonimat din anumite motive insa pot doar sa va spun ca intr-o luna implinesc varsta de 28 de ani.Despre mine pe scurt : Sunt o fata simpla, provin dintr-un orasel din Romania, curent locuiesc in strainatate de 9 ani si am o stabilitate.Sunt o femeie independenta, de la varsta de 13 ani am muncit vacantele ca sa imi castig banuti sa pot sa nu depind de nimeni, de la cofetari, hoteluri si restaurante pana la servicii de make-up si chiar reparat masini.Am avut o prima relatie incepand cu varsta de 18 ani, relatie pe care am incheiat-o dupa 4 ani de zile pe motivul ca logodnicul m-a inselat, atat trupeste cat si sufleteste.Dupa care am fost singura o perioada si am dat de tot felul de psihopati (nu intru in detalii ca e prea de tot ), iar apoi l-am cunoscut pe actualul, mascul alfa, respectuos, smecheras, fost luptator de MMA, inteligent si citit omul, a calatorit in toata lumea, misterios de fel etc.I-am spus de la primele intalniri ca imi doresc o relatie serioasa cu un om drept cu "coloana vertebrala dreapta"care stie ce vrea de la viata nu un One night stand.El mi-a confirmat ca are aceleasi interese.Avand in vedere varsta (el la 37de ani )l-am intrebat bineinteles daca a fost casatorit sau are copii.El a spus ca NU! Ei bine aici incepe aventura : Dupa un an de relatie am auzit niste zvonuri cum ca el ar fii casatorit si ar avea copii, l-am intrebat din nou in cele din urma insa raspunsul lui a fost din nou negativ.Am plecat in Romania fara el sa imi rezolv niste probleme iar avand timp liber la dispozitie am decis sa il investigez si am descoperit ca da, este casatorit si are o fetita de 12 ani. M-am intors in tara de domiciliu si i-am spus ce am aflat, am vrut atunci sa ma despart de el insa mi-a spus ca el nu mai are nicio legatura cu nevasta-sa iar motivul pt care nu sunt inca divortati este pt ca el are niste probleme cu legea si de aceea a fugit din tara, eh faptul ca are probleme cu legea stiam deja, avand in vedere ca nu poate s a mearga in tara cum sau cand vrea el, doar cand este chemat la audieri.Eu am cam lasat-o de la mine in momentul acela si pana la urma s-a mutat incetul cu incetul la mine, au trecut 4 ani, el lucreaza de noaptea, este plecat cateodata de nu raspunde la telefon, argumenteaza cu "am o combinatie" si habar n-am ce face si pe unde umbla, cateodata vine acasa si ii miros hainele ciudat(dar nu a parfum de femei, stati linistiti...a altceva, cred ca stitit la ce ma refer).Treaca mearga, cu mine inca se comporta normal, respectuos fata de mine si familia mea insa nu i-am cunoscut niciodata familia lui, iar acum ca e plecat din nou in tara cu "treaba" i-am cautat printre lucruri si ghici ce, am gasit, din nou, pastile ilegale de potenta si lipseau din ele, da culmea ca la noi activitatea sexuala s-a redus substantial in ultimi 2 ani, mai ales in ultimele 2 luni in care nu prea a mai dat pe acasa ca a trebuit sa stea la casa sefului lui pentru ca respectivul era in concediu si a trebuit sa stea cineva acolo sa ii pazeasca averea.El nu prea este comunicativ, nu prea vorbeste despre problemele lui, rar vorbeste, doar atunci cand consuma alcool iar asta se intampla odata la an, asa am aflat mai multe, cum fratele lui a fost omorat din cauza lui, cum parintii lui nu vor sa mai aibe contact cu el, cum ca ma iubeste si si-ar da viata pentru mine s.a.m.d.Stii este trist, el este un om bun si inteligent insa trecutul lui intunecat, misterele si secretele lui ma fac sa ma simt ca si cum as sta mereu cu un strain...nu stiu ce sa fac.Va multumesc in avans pentru orice raspuns !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul