Culoare implant
Buna ziua.
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
2 comentarii
Ceea ce ti s-a facut azi e o banala plomba, nu implant. Implantul presupune cu totul altceva. Posibil sa se fi schimbat culoarea plombei din cauza sangerarii. Data viitoare cand mergi la medic spune exact ce te deranjeaza si te va lamuri el ce si cum. Probabil problema aparuta se va remedia.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0implant dentar
- 4Adio dinti urati!
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 4as dori sa imi imbrac toti dintii
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 4Implant+coroana
- 2implant cu 'dinte natural'
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 5caderea implanturilor dentare
- 1lucrare cu implanturi
- 2lipsa canin
- 1Estetica dentara, stiinta sau comert?
- 4Ce implant sa pun pentru sistemul Fast & Fixed?
- 5Durere după montarea bontului de vindecare
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 3Canin cazut
- 1Migrare molar peste implant
Mai multe informații despre: Estetica dentara implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: