crestere in inaltime la adolescent
buna!sunt o fata de 16 ani (fara 3 luni), si am 1.57 cm...de ceva vreme am devenit foarte complexata de inaltimea mea.credeti ca m-as putea inalta?si ce ar trebui sa fac.doresc din suflet sa mai cresc 10 cm dar ma tot gandesc daca pot ajunge la acea inaltime fiindca am parintii mici de statura (tata 1.67, mama 1.53-1.54).oare inotul m-as ajuta?si 2 sedinte pe saptamana ar fi de ajuns?dar calciul am auzit ca poate fi folositor...e adevarat?pls help me ! multumesc anticipat.
8 comentarii
nu stiu daca poti creste fortat... in orice caz am auzit ca baschetul este cel mai bun sport daca vrei sa te inalti. nu fi complexata de faptu ca esti mai mica... lucrurile bune sunt in pachetele mici:P:P
E destul de greu si eu ma chinui citesc pe forumuri am incercat toate chestiile de acolo, si eu fac inot, insa cred ca e genetic adica e cum ti'e scris
buna am 18 ani si 1 60 inaltime nu mai suport vreau sa fiu si eu mai inalta makar k 10 cm sa mai cresc va rog ajutati-ma. astept sfaturile voastre
buna am 15 ani si 1.73 inaltime.Acum 2 ani am crescut 3 cm anul trecut 1 cm iar acum vad k nam mai crescut nici macar un cm.C credeti mai am sanse sa mai cresc
nu poti creste peste noapte, atat cat vrei tu. depinde foarte mult de parinti, de statura lor. daca parintii tai au 1.67 respectiv 1.53-1.54, mai mult de atat nu prea mai poti creste. eventual cu 2-3cm. iar baschetul inalta daca este inceput la o varsta frageda.fetele cresc cel mai mult intre 10-14 ani, dupa care mai incet, cu cativa cm. la baieti..ei se inalta foarte mult intre 14-18 ani.
buna am 19 ani si as vrea sa stiu daca prin kinetoterapie mai pot sa cresc in inaltime macar vreo 3, 4 cm?
Buna ziua.
Am 2 copii. O fetita care are 14 ani si are 1.71 m -54 kg, si un baiat 12 ani 1.70 m, 80 kg ( e putin mai solid ).Baiatul face fotbal de 4 ani e portar.
Noi ca parinti avem urmatoarele inaltimi : eu 1.60, iar sotul 1.74. Intrebarea mea baiatul se va mai inalta ? ( eu as dori 1.85 -1.87m ar fi superr pt. un portar.
Am fost la un endocrinolog i-am facut analizele.Inca nu e in perioada de purbertate, nu are probleme cu tiroida.Trebuie sa reducem painea...mesele sa nu mai fie haotice, etc...
Raspunde la intrebare!
Am 2 copii. O fetita care are 14 ani si are 1.71 m -54 kg, si un baiat 12 ani 1.70 m, 80 kg ( e putin mai solid ).Baiatul face fotbal de 4 ani e portar.
Noi ca parinti avem urmatoarele inaltimi : eu 1.60, iar sotul 1.74. Intrebarea mea baiatul se va mai inalta ? ( eu as dori 1.85 -1.87m ar fi superr pt. un portar.
Am fost la un endocrinolog i-am facut analizele.Inca nu e in perioada de purbertate, nu are probleme cu tiroida.Trebuie sa reducem painea...mesele sa nu mai fie haotice, etc...
Raspunde la intrebare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dieta
- 2dezvoltarea fizica a adolescantului
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 4Adolescent, cu posibile probleme?
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 4probleme penis
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 4O gaura mica sub piept (Nu stiu ce este)
- 4preput ingustat
- 2Marirea penisului? Este adevarat ?!
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 3Problema psihica.
Mai multe informații despre: Adolescentul Dezvoltarea fizica a adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: