Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
Buna ziua,
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
3 comentarii
In nici un caz nu este necesara interventia. Puteti fie decalota progresiv, fie, cel mai bine, sa nu intreprindeti nici o actiune: se va rezolva de la sine problema aceasta (extrem de frecventa, dealtfel) la prima sau primele relatii sexuale.
Ok.Capul penisului nu iese inca din preput (daca asa se numeste), doar putin din varf se observa si pentru un moment m-am gandit ca poate fi vorba de fimoza.
Buna seara, si eu am aceeasi problema si as vrea sa stiu daca nu se poate realiza si in alt fel decat cel prezentat mai sus.Adica nu as vrea sa il decalotez la prima relatie sexuala.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 17probleme cu penisul
- 9cine ma poate ajuta
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 8crestere in inaltime la adolescent
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 3am 17 ani... cum sa ma ingras?
- 14pete rosii pe penis
- 22Usturime penis
- 8raman gravida?
- 10Problema !
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 4sangerari ale penisului
- 0ciuperca pe penis ?
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 4Probleme la penis
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 4Durere zona lombara
- 1problema lovire penis
- 1Afta pe varful penisului!
Mai multe informații despre: Adolescentul Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: