Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul

Buna ziua,
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
3 comentarii

In nici un caz nu este necesara interventia. Puteti fie decalota progresiv, fie, cel mai bine, sa nu intreprindeti nici o actiune: se va rezolva de la sine problema aceasta (extrem de frecventa, dealtfel) la prima sau primele relatii sexuale.

Ok.Capul penisului nu iese inca din preput (daca asa se numeste), doar putin din varf se observa si pentru un moment m-am gandit ca poate fi vorba de fimoza.

Buna seara, si eu am aceeasi problema si as vrea sa stiu daca nu se poate realiza si in alt fel decat cel prezentat mai sus.Adica nu as vrea sa il decalotez la prima relatie sexuala.Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 8curbare penis
- 6o pata alba pe penis
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 3adolescentul si displazie mamara
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 12rana deschisa pe penis
- 3Am nevoie de ajutor. Problema penis.
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 1Adolescent 15 ani nodul sub brat
- 1problema penis!
- 0Problemă penis !!
- 1Afta pe varful penisului!
- 0Rana pe penis
- 0umflatura penis
- 1Punct negru penis copil 4 ani
Mai multe informații despre: Adolescentul Penisul