Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
Buna ziua,
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
as avea si eu o intrebare.
Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul. Cand eram mai mic nu se observa nimic insa acum se vede "capul" penisului si daca trag putin de piele iese putina afara dar nu pot face mai mult de atat pentru ca doare.
Mentionez ca nu am deloc probleme de urinare si nici cand ma masturbez, si am niste semne mici la capatul preputului ce acopera capul penisului. Ce sa fac ? Necesita o interventie ghirurgicala sau trebuie sa incerc sa decalotez eu usor usor si in timp se va rezolva?
Multumesc.
3 comentarii
In nici un caz nu este necesara interventia. Puteti fie decalota progresiv, fie, cel mai bine, sa nu intreprindeti nici o actiune: se va rezolva de la sine problema aceasta (extrem de frecventa, dealtfel) la prima sau primele relatii sexuale.
Ok.Capul penisului nu iese inca din preput (daca asa se numeste), doar putin din varf se observa si pentru un moment m-am gandit ca poate fi vorba de fimoza.
Buna seara, si eu am aceeasi problema si as vrea sa stiu daca nu se poate realiza si in alt fel decat cel prezentat mai sus.Adica nu as vrea sa il decalotez la prima relatie sexuala.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 37ganglion marit dupa ureche
- 3VITILIGO-remediu?
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 4Penis bubite mici
- 3marimea penisului
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 2Crapatura piele penis
- 42 colege se taie... Un sfat va rog frumos :)
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 0Probleme la penis
- 20infectie vagin si penis
- 12Probleme testicul si penis
- 1Afta pe varful penisului!
- 3Problema psihica.
Mai multe informații despre: Adolescentul Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: