dinti galbeni de cand eram mic
Am si eu o problema cu dintii care au o culoare galben-maronie.. Trebuie sa consult un medic stomatolog??? In prezent am 16 ani dar aceasta problema o am de cand eram mic. Am probleme si cu dintii curbati dar port aparat dentar si sper sa se rezolve. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu culoarea dintilor mei?
Va multumesc mult!!!
Va multumesc mult!!!
3 comentarii
AM 20 DE ANI SI AM DE MULT TIMP PROBLEME CU DINTI.AS VREA SA FIE MAI ALBI.EXISTA METODE NATURISTE PENTRU ALBIREA DINTILOR?AM AUZIT CA BICARBONATUL DE SODIU ESTE BUN, DAR IMI E FRICA SA INCERC PENTRU CA AM VREAO 4 PLOMBE SI NU AS VREA SA IMI CADA.
Buna catalinakaty! Sa stii ca daca te speli pe dinti cu bicarbonat de sodiu sau cu sare de bucatarie nu este foarte diferit de periajul cu pasta de dinti. Sa nu exageram totusi, acest periaj cu bicarbonat sau sare se va face o singura data pe saptamana pentru ca altfel iti afecteaza gingiile. Acest tip de periaj iti curata dintii foarte bine si astfel ei pot sa devina putin mai albi. Nu are insa rezultate similare cu gelul de albire care actioneaza in interiorul smaltului, albeste dintii dar iti si ataca smaltul care va deveni poros si friabil, vulnerabil la carii si se va colora mai repede. Din aceste motive nu iti recomand albirea cu geluri speciale, cred ca ar fi bine sa te multumesti cu ce obtii din periajul cu bicarbonat sau sare. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 2ma ingras?
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 8comportamentul baietilor la 15 ani
- 8dieta personalizata la adolescent
- 6Defect septal interatrial
- 3Penis deformat
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 6lentile de contact - am 13 ani
- 5HTA la copil de 15 ani
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 4Hipoacuzie bilaterala...
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 4Poate fi cancer la gat?
- 8fosta prietenului meu
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
Mai multe informații despre: Adolescentul Dintii ingalbeniti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: