Coticolina.A luat cineva?
A luat cineva citicolina pentru problemele cognitive și l-a ajutat?Cum v-ați simțit?
De exemplu CDP Choline de la Jarrow Formulas.
Se pare ca aceasta molecula ajuta mult în functionarea creierului, e prezenta și în Neuro Optimiser dar ma gândeam sa o iau singura asta totuși după ce Cerebleu nu m-a ajutat cu nimic
Deci ați luat citicolina ptr funcțiile cerebrale?
Cum a fost?
Mulțumesc!
De exemplu CDP Choline de la Jarrow Formulas.
Se pare ca aceasta molecula ajuta mult în functionarea creierului, e prezenta și în Neuro Optimiser dar ma gândeam sa o iau singura asta totuși după ce Cerebleu nu m-a ajutat cu nimic
Deci ați luat citicolina ptr funcțiile cerebrale?
Cum a fost?
Mulțumesc!
2 comentarii
Am văzut ca neurologii dau foarte des citicolina tinerilor cu probleme cognitive și acum și unii psihiatri(de ex al meu)
Cine a încercat?
Chiar ajuta?
O sa îmi cumpăr azi un borcanas de citicolina Cognizin de la Jarrow Formulas (U.S.A)ca cică e cea mai buna citicolina.
Cat ma rog sa ma ajute și pe mine la cognitie, îmi pun mari speranțe.
Mai ales ca e studiul acela care zice ca persoanele cu schizo și cu tratament cu antipsihotice au avut efect benefic vindrcandu-si simptomele negative din schizo și mai ales cele cognitive
Xtreme, ce știi despre citicolina?Ai încercat?
Cine a încercat?
Chiar ajuta?
O sa îmi cumpăr azi un borcanas de citicolina Cognizin de la Jarrow Formulas (U.S.A)ca cică e cea mai buna citicolina.
Cat ma rog sa ma ajute și pe mine la cognitie, îmi pun mari speranțe.
Mai ales ca e studiul acela care zice ca persoanele cu schizo și cu tratament cu antipsihotice au avut efect benefic vindrcandu-si simptomele negative din schizo și mai ales cele cognitive
Xtreme, ce știi despre citicolina?Ai încercat?
Un studiu recent dublu-orb și controlat cu placebo, cu 66 de pacienți cu schizofrenie stabilă, au fost randomizați pentru a primi fie 2500 mg/zi de supliment nutrițional citicolină, fie placebo în plus față de risperidonă timp de 8 săptămâni. Grupul cu citicolină a demonstrat o îmbunătățire semnificativ mai mare a scorurilor negative în comparație cu placebo.
Pacienții au fost alocați aleatoriu pentru a primi fie 2500 mg/zi citicolină, fie placebo plus risperidonă. Titrarea CDP-colină a fost efectuată în 1 săptămână. Participanții au primit 1.000 mg/zi de CDP-colină timp de 3 zile; în ziua a patra, doza de CDP-colină a fost crescută la 2000 mg/zi în două prize divizate timp de 4 zile. La începutul săptămânii 2, pacienții au primit doza fixă maximă de 2500 mg/zi în două prize divizate, pe tot parcursul studiului. Titrarea dozei placebo a urmat aceeași schemă. Toți participanții au primit risperidonă (Risperdal, Janssen Pharmaceuticals) până la 6 mg/zi pe parcursul studiului. Un studiu de supraveghere a medicamentelor asupra citicolinei la 4191 de pacienți cu AVC de către Cho și Kim (2009) a raportat că au fost observate rezultate mai favorabile la pacienții cărora li s-au administrat doze mari de citicolină (2000–4000 mg/zi) timp de 6 săptămâni. Prin urmare, am decis să folosim o doză relativ mare de citicolină în studiul nostru. S-au folosit tablete orale cu gust și aspect identic pentru a masca alocarea tratamentului. Comprimatele au fost furnizate la fiecare 2 săptămâni în ziua de urmărire.
Studiul a concluzionat că terapia suplimentară cu Citicoline la risperidonă poate îmbunătăți în mod eficient simptomele negative primare ale pacienților cu schizofrenie.
Pacienții au fost alocați aleatoriu pentru a primi fie 2500 mg/zi citicolină, fie placebo plus risperidonă. Titrarea CDP-colină a fost efectuată în 1 săptămână. Participanții au primit 1.000 mg/zi de CDP-colină timp de 3 zile; în ziua a patra, doza de CDP-colină a fost crescută la 2000 mg/zi în două prize divizate timp de 4 zile. La începutul săptămânii 2, pacienții au primit doza fixă maximă de 2500 mg/zi în două prize divizate, pe tot parcursul studiului. Titrarea dozei placebo a urmat aceeași schemă. Toți participanții au primit risperidonă (Risperdal, Janssen Pharmaceuticals) până la 6 mg/zi pe parcursul studiului. Un studiu de supraveghere a medicamentelor asupra citicolinei la 4191 de pacienți cu AVC de către Cho și Kim (2009) a raportat că au fost observate rezultate mai favorabile la pacienții cărora li s-au administrat doze mari de citicolină (2000–4000 mg/zi) timp de 6 săptămâni. Prin urmare, am decis să folosim o doză relativ mare de citicolină în studiul nostru. S-au folosit tablete orale cu gust și aspect identic pentru a masca alocarea tratamentului. Comprimatele au fost furnizate la fiecare 2 săptămâni în ziua de urmărire.
Studiul a concluzionat că terapia suplimentară cu Citicoline la risperidonă poate îmbunătăți în mod eficient simptomele negative primare ale pacienților cu schizofrenie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cebrium pt memorie sau exista ceva mai bun? As dori un raspuns de la medic
- 1Neuroprotect
- 1Care e cea mai buna vitamina pentru creier?
- 4MemoPlus pt învățat?Cum e?
- 0A luat cineva Gincko Biloba pentru memorie și concentrare?
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
- 3Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
- 3Cine a încercat Cebrium pentru concentrare?Cum e?
- 2A ajutat vreun supliment pentru concentrare si.memorie pe vreo cineva?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: suplimente pentru memorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: