Cine a încercat Cebrium pentru concentrare?Cum e?
E bun ?Nu interacționează cu psihiatricele?Cine a luat?
Ați avut rezultate?Pentru concentrare, atenție, memorie Toate îmi sunt afectate grav.
Ați avut rezultate?Pentru concentrare, atenție, memorie Toate îmi sunt afectate grav.
3 comentarii
Și nici măcar nu știu de ce sunt asa scumpe și li se face reclama intensa(vezi Neuro Optimizer)
Încă mai am speranța cu Neuro Optimizer dar chiar am crezut ca e altceva și de la început o sa ma simt mai bine e și ca stare de spirit, la cata reclama i se face și ce scump e dar mai ales la toate laudele cu privire la el de la cei ce l -au incercat;(
Încă mai am speranța cu Neuro Optimizer dar chiar am crezut ca e altceva și de la început o sa ma simt mai bine e și ca stare de spirit, la cata reclama i se face și ce scump e dar mai ales la toate laudele cu privire la el de la cei ce l -au incercat;(
Vai, ce scumpe sunt nenorocirile astea, Cebrium si Neuro Optimizer, acum am vazut si eu. Nu le-as lua nici daca mi le-ar da degeaba, nu le-as primi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cebrium pt memorie sau exista ceva mai bun? As dori un raspuns de la medic
- 1Neuroprotect
- 1Care e cea mai buna vitamina pentru creier?
- 4MemoPlus pt învățat?Cum e?
- 0A luat cineva Gincko Biloba pentru memorie și concentrare?
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
- 3Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
- 2Coticolina.A luat cineva?
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
- 2A ajutat vreun supliment pentru concentrare si.memorie pe vreo cineva?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: suplimente pentru memorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: