A luat cineva Gincko Biloba pentru memorie și concentrare?
V-a ajutat?
Un doctor de pe programul sau platforms ASSMB mi l-am recomandat in perioada pandemiei și a zis că e ok și cu tratament luat că asta o întrebasem dar și doctorul meu mi-a dat Acutil in trecut care contine la fel Biloba.
A luat cineva concomitent cu psihiatru cele?V-au fost recomandate?
In manualul de farmacologie de prof.dr.Iuliana Dobrescu spune că nu se cunosc interacțiuni.
Eu am luat vreo 2 luni dar și multe luni Acutil și acum vreau sa continui cu Ginkgo și până să întreb medicul l-am și cumpărat deja și vreau să vă întreb și pe voi.
Ați luat vreodată?A avut efecte benefice la memorie, concentrare, atenție?Ce doza ați luat?
Bilomag Forte are 90 mg Biloba, 100 mg magneziu, 100 mg lecitina și vreo 2 g vitamina B6 și se ia una per zi.
Am speranțe de la acest supliment căci cu Neuro Optimizer care e un supliment foarte lăudat, m-ați speriat câțiva aici pe forum că ar interacționa negativ.
Mă supără serios acum blocaje de memorie/atenție și orientarea in spatiu, focusarea și chiar sunt disperat să găsesc leac la această problema.Voi lupta până la capăt sa îmi îmbunătățesc cogniția că nu pot sta așa, chiar nu pot deși doctorul zice că nu o sa mă ajute nimic decât sportul
Un doctor de pe programul sau platforms ASSMB mi l-am recomandat in perioada pandemiei și a zis că e ok și cu tratament luat că asta o întrebasem dar și doctorul meu mi-a dat Acutil in trecut care contine la fel Biloba.
A luat cineva concomitent cu psihiatru cele?V-au fost recomandate?
In manualul de farmacologie de prof.dr.Iuliana Dobrescu spune că nu se cunosc interacțiuni.
Eu am luat vreo 2 luni dar și multe luni Acutil și acum vreau sa continui cu Ginkgo și până să întreb medicul l-am și cumpărat deja și vreau să vă întreb și pe voi.
Ați luat vreodată?A avut efecte benefice la memorie, concentrare, atenție?Ce doza ați luat?
Bilomag Forte are 90 mg Biloba, 100 mg magneziu, 100 mg lecitina și vreo 2 g vitamina B6 și se ia una per zi.
Am speranțe de la acest supliment căci cu Neuro Optimizer care e un supliment foarte lăudat, m-ați speriat câțiva aici pe forum că ar interacționa negativ.
Mă supără serios acum blocaje de memorie/atenție și orientarea in spatiu, focusarea și chiar sunt disperat să găsesc leac la această problema.Voi lupta până la capăt sa îmi îmbunătățesc cogniția că nu pot sta așa, chiar nu pot deși doctorul zice că nu o sa mă ajute nimic decât sportul
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ginkgo biloba
- 4Cebrium pt memorie sau exista ceva mai bun? As dori un raspuns de la medic
- 1Neuroprotect
- 1Care e cea mai buna vitamina pentru creier?
- 4MemoPlus pt învățat?Cum e?
- 1Ginkgo Biloba pentru concentrare și memorie și concomitent medicație psihiatrica?
- 6Ce ziceți de Bilomag Forte pt concentrare?
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
- 3Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
- 2Coticolina.A luat cineva?
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
- 3Cine a încercat Cebrium pentru concentrare?Cum e?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: Ginkgo Biloba suplimente pentru memorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: