Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
Buna ziua! Ma confrunt cu problema acneii inca de la 14-15 ani. Acum am 20 de ani si am incercat diverse tratamente care au avut rezultate atat timp cat le utilizam.Mentionez ca am acnee medie. Cel mai des am apelat la Zynerit si Isotrexin si am remarcat faptul ca Zyneritul ma ajuta cel mai mult, insa dupa 2-3 luni, isi pierde din efect.
De doua luni, la recomandarea medicului ginecolog, m-am hotarat sa folosesc contraceptive (Marvelon) pentru a combate cauza acneii(am ovare micropolichistice). In paralel, am folosit si Zynerit pentru tratamentul local. Astazi, medicul dermatolog mi-a schimbat tratamentul si mi-a prescris Skinoren si Doxicilina (Unidox Solutab), plus Activit Imuno.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este urmatoarea : pot folosi impreuna contraceptivele cu antibioticele(doxicilina) ? Din cate stiam eu, antibioticele influenteaza si scad eficienta contraceptivelor. Ce sa fac in continuare ? Sa le folosesc pe amandoua ? Sau sa raman la contraceptive + Skinoren ?
Multumesc anticipat pentru atentia acordata !
De doua luni, la recomandarea medicului ginecolog, m-am hotarat sa folosesc contraceptive (Marvelon) pentru a combate cauza acneii(am ovare micropolichistice). In paralel, am folosit si Zynerit pentru tratamentul local. Astazi, medicul dermatolog mi-a schimbat tratamentul si mi-a prescris Skinoren si Doxicilina (Unidox Solutab), plus Activit Imuno.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este urmatoarea : pot folosi impreuna contraceptivele cu antibioticele(doxicilina) ? Din cate stiam eu, antibioticele influenteaza si scad eficienta contraceptivelor. Ce sa fac in continuare ? Sa le folosesc pe amandoua ? Sau sa raman la contraceptive + Skinoren ?
Multumesc anticipat pentru atentia acordata !
12 comentarii
0
09-09-2009, ora 18:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
In loc de contraceptive folositi Donavital (este f bun si natural; regleaza secretiile ovariene excelent de bine), iar ca liniment (unguent/crema) folositi doar Skinoren (o aplicare/zi in prima saptamana, ca din a doua sa mariti la 2 timp de minim 6 luni)...
Contraceptivele sunt foarte nocive, exagerat de daunatoare, NU vi le recomand, dar decizia va apartine!
Consultati si un api-fitoterapeut! Insanatosire grabnica;)
P.S. Si Clearogenul este foarte benefic pt tenul acneic, dar este destul de costisitor!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Contraceptivele sunt foarte nocive, exagerat de daunatoare, NU vi le recomand, dar decizia va apartine!
Consultati si un api-fitoterapeut! Insanatosire grabnica;)
P.S. Si Clearogenul este foarte benefic pt tenul acneic, dar este destul de costisitor!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
anticonceptionalele te ajuta pentru reglarea hormonala.. si in principiu acneea este cauza unor explozii hormonale.. deci e bine ca le iei..iar daca iei antibiotice si anticonceptionale mergi la ginecolog sa iti dea niste suplimente pt anticonceptionale.
Multumesc pentru raspunsuri si recomandari ! Am sa continui cu contraceptivele pentru inca doua luni, cum mi-a prescris medicul si cu skinoren, iar daca nu vad imbunatatiri in acest timp, renunt la ele si poate am sa incerc Donavital.
0
11-09-2009, ora 19:11
Faceti cum doriti, decizia va apartine in totalitate, insa analizati f bine inainte raportul dintre beneficii si prejudicii! Toate cele bune;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Eu as fi de parere sa inlocuiti Marvelonul cu Laurina, incepand din prima zi a urmatorului ciclu menstrual si sa opriti tratamentul cu Doxicilina.
Mr. Nick, am ales sa continui cu contraceptive deoarece nu mi-au facut niciun rau vizibil pana acum. In plus, mi-a trecut si dismenoreea.
Domnule Mihalache, puteti sa-mi spuneti de ce sa aleg Laurina ? Este indicat in tratamentul pentru acnee?
Problema este ca am o saptamana de cand folosesc Skinoren si mi-au aparut din nou cosuri. Stie cineva daca ii trebuie mai mult timp sa-si faca efectul ? Intreb pentru ca stiu ca Zyneritul avea efect mai rapid.
Multumesc!
Domnule Mihalache, puteti sa-mi spuneti de ce sa aleg Laurina ? Este indicat in tratamentul pentru acnee?
Problema este ca am o saptamana de cand folosesc Skinoren si mi-au aparut din nou cosuri. Stie cineva daca ii trebuie mai mult timp sa-si faca efectul ? Intreb pentru ca stiu ca Zyneritul avea efect mai rapid.
Multumesc!
Daca nu Laurina nu avea efect in tratamentul acneei, nu v-o recomandam!
De asemenea, daca nu stiam ca Marvelonul agraveaza acneea, nu va spuneam sa il inlocuiti cu Laurina!
De asemenea, daca nu stiam ca Marvelonul agraveaza acneea, nu va spuneam sa il inlocuiti cu Laurina!
Buna ziua! Am 16 ani, si de vreo doi ani am o acnee, nu ft grava, dar totusi ft inestetica. De curand am fost la dermatolog, si mi s-a recomandat crema Skinorin, pe langa niste geluri de curatare si tonifiere. Problema mea e ca dupa ce aplic Skinorinul simt o usoara arsura a pielii. E normal? Oare gresesc eu in aplicarea cremei? De obicei ma dau seara [la sfatul doctorului], dupa ce folosesc gelul de curatare, si o aplic pe intreaga fata, intr-un strat destul de subtire. Cum trebuie aplicata corect aceasta crema, astefel incat sa nu apara arsuri, si nici urme albe pe fata, dupa ce crema a intrat in piele? Va multumesc anticipat.
Am fost la dermatolog pt ca am 26 de ani si am acnee.Am primit urmatorul tratament:Azitrox 1/zi timp de 3 zile si apoi 1 pe sapt, sckinoren, bioderma akn si hydra. As vrea sa stiu daca este tratamentul adecvat sau pierd timpul.Mentionez ca nu folosesc anticonceptionale.
0
30-03-2011, ora 07:20
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă MaraLnd, arsura respectivă este normală. Va dispărea pe măsura adaptării pielii la ph-ul modificat de acţiunea farmacologică a substanţei active existentă în Skinoren, a acidului azelaic.
Crema trebuie aplicată pe suprafaţa cutanată respectând indicaţiile inscripţionate în prospectul Skinorenului, nu altfel, sau respectând indicaţiile medicului dermatolog, indicaţii care pot fi puţin diferite de cele existente în prospectul produsului, ele, de cele mai multe ori, modificându-se în funcţie de considerentele medicului.
Consultaţi medicul!
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Stimată dră/dnă MaraLnd, arsura respectivă este normală. Va dispărea pe măsura adaptării pielii la ph-ul modificat de acţiunea farmacologică a substanţei active existentă în Skinoren, a acidului azelaic.
Crema trebuie aplicată pe suprafaţa cutanată respectând indicaţiile inscripţionate în prospectul Skinorenului, nu altfel, sau respectând indicaţiile medicului dermatolog, indicaţii care pot fi puţin diferite de cele existente în prospectul produsului, ele, de cele mai multe ori, modificându-se în funcţie de considerentele medicului.
Consultaţi medicul!
_
Nick
0
30-03-2011, ora 07:24
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Georgiana Ionita, tratamentul care vi s-a prescris, generalmente vorbind, este eficace, însă nu ştiu cât de bun se va dovedi a fi în ameliorarea sau tratarea condiţiei medicale de care suferiţi dv., de vreme ce fiecare organism reacţionează diferit, de obicei. Dv. administraţi-vi-l aşa cum v-a fost prescris. Cu credinţă în Dumnezeu vă veţi face bine, ajutată fiind şi de medicaţie.
_
Nick
Post Scriptum - 2 tratamente foarte bune pentru acnee sunt şi Granex Kit şi Clearogen. Documentaţi-vă cu privire la ele!
Stimată dră/dnă Georgiana Ionita, tratamentul care vi s-a prescris, generalmente vorbind, este eficace, însă nu ştiu cât de bun se va dovedi a fi în ameliorarea sau tratarea condiţiei medicale de care suferiţi dv., de vreme ce fiecare organism reacţionează diferit, de obicei. Dv. administraţi-vi-l aşa cum v-a fost prescris. Cu credinţă în Dumnezeu vă veţi face bine, ajutată fiind şi de medicaţie.
_
Nick
Post Scriptum - 2 tratamente foarte bune pentru acnee sunt şi Granex Kit şi Clearogen. Documentaţi-vă cu privire la ele!
Da, exista o relatie cu ciclul si modificarile hormonale -------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acneea nodulochistica
- 4acnee pe cap
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 14Iarasi acneea !!!
- 5acnee in urma predison
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 1acnee dupa intreruperea contraceptivelor
- 3cum pot scapa de acnee?
- 18Acneea - o mare problemă!
- 6cum pot scapa de acnee?
- 4acnee chistica
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 0acnee, nodulete
- 2acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
- 0Pete acnee
- 1Acneea corporală
Mai multe informații despre: Acneea la adulti acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: