cosuri care ma mananca foarte tare
de la o vreme mi-au aparut niste cosulete asa le numesc eu dar ma maninca foarte tare sunt rosii cam cat o samanta de f.s. tari si cand le storc iese numai apa acum au aparut 2 si pe p...s inca un amanunt unde lucrez eu se lucreaza numai cu carne de pui are vreo legatura?si spunetimi va rog ce tratament ar trebui sa iau. Va multumesc
11 comentarii
Dl doctor, am mai vazut aici pe forum ca spunea cineva de cosuri ca f.s adica sunt ca si semintele de floarea soarelui, ca marime si ca aspect probabil, eu n-am mai auzit de asa ceva dar se pare ca exista!!
ali39, multumesc pentru traducere, insa tot nu inteleg ce inseamna "rosii cam cat o samanta de f.s. tari" !!!
Floarea soarelui este rosie ???
Floarea soarelui este rosie ???
Buna ziua dl.doctor !
Pai, nici el nu s-a exprimat prea bine, nu explica cum trebuie ca sa intelegem mai bine.
Eu cred k e vb de niste cosuri mari si tari cu o dimensiune asemanatoare unei seminte de floarea soarelui dar de culoare rosie. Poate asta a vrut sa spuna !
Zic si eu, dumneavoastra ce parere aveti ?
Pai, nici el nu s-a exprimat prea bine, nu explica cum trebuie ca sa intelegem mai bine.
Eu cred k e vb de niste cosuri mari si tari cu o dimensiune asemanatoare unei seminte de floarea soarelui dar de culoare rosie. Poate asta a vrut sa spuna !
Zic si eu, dumneavoastra ce parere aveti ?
Asa parca are un inteles! Dar tu, ali39 esti translatorul lui costea alin, sau sunteti una si aceeasi persoana ??
Oricum, cred ca costea alin are un prurigo acut datorat probabil unor piscaturi de purici.
Oricum, cred ca costea alin are un prurigo acut datorat probabil unor piscaturi de purici.
Buna seara dl.doctor ! Va rog ajutati-ma cu o parere.In urma cu o zi am facut sex neprotejat cu prietena mea cam de vreo 2-3 ori iar dupa am fost la solar.Cand am ajuns acasa m-am pus sa fac un dus si am observat ca am "varful capului penisului rosu".Posibil sa fie si de la solar sau de la sex? Nu am mancarimi sau ceva de genu doar ca ma deranjeaza ca am varful capului rosu.Cand ejaculez simt un pic de usturime doar atat in rest e ok.E prima data cand mi se intampla asa ceva.Astept un raspuns va rog.Multumesc anticipat.O seara placuta !
Nu dl doctor, nu sunt costea alin, eu sunt femeie, Alisia e numele meu . Nu sunt translatorul lui dar m-a interesat subiectul si am mai vazut un comentariu despre niste cosuri f.s. si acolo am citit ce inseamna.Am zis sa-l ajut putin ca are nevoie de ajutorul dvs. si nu s-a exprimat bine.
Sper ca nu v-a deranjat !
Si daca citeste mesajul dvs. ar face bine sa isi ia un tratament adecvat, asta daca il mai intereseaza !
Va doresc o zi buna !
Alisia
Sper ca nu v-a deranjat !
Si daca citeste mesajul dvs. ar face bine sa isi ia un tratament adecvat, asta daca il mai intereseaza !
Va doresc o zi buna !
Alisia
ali39, nu m-a deranjat ajutorul dvs. Am glumit !
O zi la fel de buna!
O zi la fel de buna!
inzaghi9, roseata poate fi de la solar doar daca te-ai expus nud si ai circumcizie. In caz contrar, poate fi de la cele 2 (sau 3 ?) partide de sex.
Azi sa aveti o zi si mai buna, dl. doctor si de acum incolo si mai bune sa va fie zilele !. Sarbatori fericite si La multi Ani !
Ma bucur sincer ca ati glumit!
Alisia
Ma bucur sincer ca ati glumit!
Alisia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 3Cand apar cosurile?
- 3cosuri micute pe spate...
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 5Iritatii pe fese, cosuri si semne lasate de acestea.
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 7Cosuri pe fese
- 12cosuri si pete
- 3cosulete mici si rosii pe frunte
- 4cum scap odata de cosuri?
- 1cosuri suparatoare..
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 6Acnee - hidratare
- 0Cosuri pe frunte
- 0bube similare cu cosurile ce fac puroi
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: