cosulete mici si rosii pe frunte
buna ziua,
acum cateva zile mi-au aparut pe frunte cosulete mici si multe, purulente, putin dureroase ca un fel de iritatie. Au inceput sa se extinda si pe fata izolat. Nu stiu ce ar putea fi...o alergie? nu am alergie la nimic din cate stiu. Precizez ca am 22 de ani deci acnee simpla nu cred ca este. Ce as putea sa iau sa-mi treaca?
Multumesc anticipat
acum cateva zile mi-au aparut pe frunte cosulete mici si multe, purulente, putin dureroase ca un fel de iritatie. Au inceput sa se extinda si pe fata izolat. Nu stiu ce ar putea fi...o alergie? nu am alergie la nimic din cate stiu. Precizez ca am 22 de ani deci acnee simpla nu cred ca este. Ce as putea sa iau sa-mi treaca?
Multumesc anticipat
3 comentarii
Ati putea lua un mijloc de transport pana la primul cabinet dermatologic!
buna ziua,
sunt in Franta cu bursa si aici nu ma pot duce cum doresc eu, plus ca este foarte scump.
multumesc
sunt in Franta cu bursa si aici nu ma pot duce cum doresc eu, plus ca este foarte scump.
multumesc
Acneea poate aparea si la 22 de ani daca aveti niste ovare polichistice.
Puteti incerca produsul Skinoren (acidum azelaicum), intr-o singura aplicatie pe zi, seara.
Puteti incerca produsul Skinoren (acidum azelaicum), intr-o singura aplicatie pe zi, seara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cosuri in zona pubiana
- 23un fel de cos in zona vaginala
- 2cred ca sunt niste cosuri de fapt, insa au o forma destul de mare si sunt f dureroase
- 14Iarasi acneea !!!
- 8Mici cosuri pe maini
- 3Ca si niste cosuri intre buric si penis..
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 3Cosuri pe sani!
- 1Cosuri|furunculi
- 1cosuri pe frunte
- 4cum scap odata de cosuri?
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 4Cosuri in cap
- 2Acnee pe frunte
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
- 1Coș mov
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: