Rinita alergica, alergii

16-01-2018
adriannT
Nu este medic/terapeut
adriannT
Buna ziua,

Am urmatoarea problema, de la varsta de 19 ani, rinita alergica iar pana in primavara 2017 nu mi-a facut probleme serioase. Apoi au inceput sa imi apara pete rosii mici in zona gatului cand mergeam la basca/subsol, am zis ca o fi praful. Apoi a inceput un val de puf de plop prin oras cateva saptamani si am inceput sa am probleme cu somnul, Incercand tot felul de tratamente pe baza de plante pt un somn macar, nu mai zic si bun, mi-a fost prescris un tratament pt somn immovane nestiind ca si alergiile pot juca un rol. Acum nici cu astea nu pot dormi 3-4 h pe noapte daca am noroc. Stranut des, ochii ma ustura, o stare febrila ca si cum as fi racit usor dar fara temp mare 38.7, congestie nazala, cand stau in pat pe partea dreapta, parca se infunda nara iar cand ma mut pe partea stanga se muta in partea stanga, mancarimi in nas si in zona ochilor, si uneori cate o intepatura in urechi, senzatie de presiune la ceafa, senzatie usturime/iritatie mucoasa nazala, mucus galbui in fiecare dimineata cand merg la toaleta si de 2 ori cu ceva cheag. Uneori fac lavaj cu apa calda si sare si pare o idee mai bine, cateva zile imi curge nasul des. Specific in copilarie am facut teste si am iesit ca fiind alergic la praf si puf, dar pana acum nu am avut niciodata probleme cu somnul. Daca se intampla sa racest cateva zile totul devine groaznic
Cand merg in zona rurala cateva zile, dorm dus si fara pastile si fara nimic, totul parca dispare. Ce as putea face pentru a imi imbunatati starea si de a scapa de aceste probleme in conditiile in care eu sunt legat cu serviciul de oras?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru persoanele cu rinită alergică
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  • Persoanele născute toamna sau iarna au risc mai mare de astmul și rinită alergică (studiu finlandez)
  •