Micsorarea cornetelor prin radiofrecventa
In urma cu 3 ani m-am operat de deviatie de sept si mi s-a spus ca este necesara o urmatoare interventie, de micsorare a cornetelor nazale. La momentul respectiv datorita socului am amanat procedura dar continui, datorita sinuzitei, sa respir ft greu, sa am nasul in permanenta infundat si sa obosesc repede. Am decis sa apelez la micsorarea cornetelor prin metoda radiofrecventei dupa ce lecturand am observat ca este cea mai non invaziva procedura. As dori, daca se poate, sa imi impartasiti si parerea dvs legata de acest tip de interventie comparativ cu restul metodelor disponibile in momentul actual si daca stiti sa fie disponibila in spitale, contract cu cnas si daca da, mai exact in ce spital ? Multumesc anticipat pentru atentia acordata.
3 comentarii
Da, interventia cu Radiofrecventa , pensa bipolara , este cea mai buna alegere
pretul si spitalul.. trebuie sa.l cauzati in localitatea Dvs
pretul si spitalul.. trebuie sa.l cauzati in localitatea Dvs
Va multumesc pentru raspuns. Eu locuiesc in Bucuresti, am intocmit o lista cu clinicile si spitalele private in care se poate realiza interventia si urmeaza sa verific si in spitalele de stat. Odata ce voi avea o lista exact cu locatiile o voi publica aici incat sa fie disponibila si altor persoane.
Ati fost operata pana la urma si cum va simtiti? Am si eu nevoie de aceeasi interventie.. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cornete nazale marite... si operatie cu laserul
- 4Micsorare cornete nazale
- 23cornete nazale marite la copil
- 4ORL - rana in nas
- 4nara infundata
- 5rana in nas..ce sa fac?
- 6hipertrofie cornete nazale
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 11rana in nas
- 1Operație cornete nazale
- 2Turbino reductie laser diode vs Turbino reductie radiofrecventa
- 3Cornete inflamate operate
- 1Operatia radiofrecventa pentru Dl. Flueraru Valeriu
- 5Turbinoplastie cu radiofrecventa - Cornete Hipertrofice
- 5Operatie cornete nazale
- 7Operație radiofrecventa cornete
- 2De ce mi se lipește cornetul stâng după fiecare operație
- 1Mucoasa nazala inflamata