Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
buna seara, am si eu o problema. De miercuri ma confrunt cu febra, imi curge nasul, precizez si cu sange dar nu exagerat de mult si o secretie galbuie, si simt ca ma supara gatul partea dreapta si acum seara ma luat cu frisoane. Nu stiu daca este gripa sau alta problema, doar ca eu am mai avut probleme cu sinusurile (doar senzatie de greutate deasupra frunti si secretia acea galbena cand imi sufman nasu). Am fost ieri la farmacie i-am spus problema si am primit Sinupret drajeuri 2 buc de 3 ori pe zi si modafen 200mg/30mg pastile 1 buc de 3 ori pe zi. Am luat aseara, azi si nu am simtit nici o inbunatatire ba chiar mai rau in seara asta febra mia crescut de la 38.6-39.1 la 39.8-40. In seara aceasta am luat un Parasinus si mi-am facut compresa cu apa si otet si din fericire febra sa redus la 37.5. Nu stiu daca e recomandat sa combin Modafen si Parasinus si ce medicamente as putea lua in special pentru febra sau ce ar trebui sa fac.
1 comentarii
DECI: toate simptomele acestea arată că aţi rămas însărcinată fără să ştiţi... :) Am glumit, nu vă speriaţi... Sunteţi doar răcită. Adică o infecţie bacteriană şi dacă este nevoie puteţi lua antibiotic. Diferenţa dintre gripă şi raceală, este că la gripă pe lânga celelalte simptome apare strănutul. dacă nu strănutaţi, este doar o răceală. Iar febra este semnul că organismul luptă cu infecţia ridicând temperatura pentru a distruge bacteriile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 8febra si diagnostic necunoscut pana acum
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 19Laringe
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 4Gripa sau meningita?
- 0frisoana fara febra la prescolar
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 1infectii
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 0Frisoane, temperatura
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
Mai multe informații despre: Gripa Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: