Frisoane si febra in timpul noptii
Buna ziua,
Dupa o radiografie pulmonara s a vazut un semn pe plamanul drept si sotul meu a fost internat pentru investigatii suplimentare. I s-a facut un RMN apoi un tomograf, si la ambele s-a vazut o leziune sechelara in acea zona. Pana la obtinerea rezultatului de la cultura de sputa, i s a recomandat sa inceapa tratamentul preventiv pentru TBC, dar a reinceput sa aiba frisoane si febra( 38 cu 5) numai in timpul noptii. Ce analize suplimentare recomandati sau ce parere aveti despre aceste simptome?
Dupa o radiografie pulmonara s a vazut un semn pe plamanul drept si sotul meu a fost internat pentru investigatii suplimentare. I s-a facut un RMN apoi un tomograf, si la ambele s-a vazut o leziune sechelara in acea zona. Pana la obtinerea rezultatului de la cultura de sputa, i s a recomandat sa inceapa tratamentul preventiv pentru TBC, dar a reinceput sa aiba frisoane si febra( 38 cu 5) numai in timpul noptii. Ce analize suplimentare recomandati sau ce parere aveti despre aceste simptome?
1 comentarii
Bună ziua! Febra si frisonul pot apărea în tuberculoza pulmonară. La CT care a fost concluzia? Așteptați rezultatele de la spută și în spital va primi și medicație simptomatică (inclusiv antipiretice). O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 9Infectia urinara mi-a revenit puternic.ce sa fac????????????
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 19Laringe
- 53Problema - tensiune mare - transpiratii reci - frisoane
- 5penicilina v si tulburari digestive
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 4febra si frisoanele
- 1diaree + febra
- 0frisoana fara febra la prescolar
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 0Senzatie de frig in spate
- 3Temperatura de peste 38 de o saptamana
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
Mai multe informații despre: Febra Frisoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: