febra foarte mare la copil
credeti ca febra de 40 grade poate fi cauzata de aparitia unor dinti la copil?copiluluil meu ii erupe al 4-trulea dinte(incisiv superior) si mi-a facut noaptea febra 40.nu are nici un alt simptom de alta boala?nu mi-a facutniciodata asa febra..la nici un dinte...va rog sa imi raspundeti..nu stiu...sa-i introduc antibiotice?
3 comentarii
Foarte mult greseste lumea pt. ca spune ca eruptia dintilor provoaca febra. Nici vorba, poate provoca o stare de agitatie, dar nu febra. Febra mare apare mult in procesele infectioase, in afectiunile respiratorii, cele mai dese din patologia copilului mic, in afectiuni digestive etc. O puteti combate cu antipiretice (Piramidon, Aminofenazona) pt. ca e temperatura ridicata. Trebuie vazut de medic, ca sa i se administreze antibiotice numai la nevoie; antibioticele nu scad febra. De obicei, procesele infectioase minore se dezvolta cu febra mare, in timp ce cele mai grave cu temperatura de obicei normala, sau chiar mai scazuta. Comprese cu apa la temperatura camerei si otet de mere la talpi. Sanatate!
Faceti frectii locale sau generale cu otet aromatic sau cu otet alimentar! Doamne ajuta.
si fetita mea a facut febra 40 de la dinti si i am dat antitermic si a fost bine
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Febra mare
- 2febra moderata de 6 luni
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 3scuip secretie alba
- 193puroi in gat
- 6Amigdalita+febra!!
- 1dureri de gat si febra
- 5penicilina v si tulburari digestive
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 4Faringe
- 1febra de 10 zile?
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 2senzatie de ace in tot corpul, piele fierbinte
- 0Febra, fara alte simptome, , interpretare analize
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
- 1Febra 38 fara simptome copil 4 ani
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: