febra foarte mare la copil

03-01-2008
gigicretu
Nu este medic/terapeut
gigicretu
credeti ca febra de 40 grade poate fi cauzata de aparitia unor dinti la copil?copiluluil meu ii erupe al 4-trulea dinte(incisiv superior) si mi-a facut noaptea febra 40.nu are nici un alt simptom de alta boala?nu mi-a facutniciodata asa febra..la nici un dinte...va rog sa imi raspundeti..nu stiu...sa-i introduc antibiotice?
3 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Foarte mult greseste lumea pt. ca spune ca eruptia dintilor provoaca febra. Nici vorba, poate provoca o stare de agitatie, dar nu febra. Febra mare apare mult in procesele infectioase, in afectiunile respiratorii, cele mai dese din patologia copilului mic, in afectiuni digestive etc. O puteti combate cu antipiretice (Piramidon, Aminofenazona) pt. ca e temperatura ridicata. Trebuie vazut de medic, ca sa i se administreze antibiotice numai la nevoie; antibioticele nu scad febra. De obicei, procesele infectioase minore se dezvolta cu febra mare, in timp ce cele mai grave cu temperatura de obicei normala, sau chiar mai scazuta. Comprese cu apa la temperatura camerei si otet de mere la talpi. Sanatate!
0
03-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Faceti frectii locale sau generale cu otet aromatic sau cu otet alimentar! Doamne ajuta.
0
24-02-2008, ora 00:00
ramona.petric
Nu este medic/terapeut
ramona.petric
si fetita mea a facut febra 40 de la dinti si i am dat antitermic si a fost bine
de fiecare data cand ii iesea o masea facea febra 40
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  • Febra sporește activitatea celulelor imune și induce stres mitocondrial
  •