Am fost muscata in urma cu o zi de o pisica - Rabie?
Buna ziua,
as vrea si eu niste lamuriri va rog, daca se poate. Am fost muscata in urma cu o zi de o pisica, am fost la medic si am primit tetanus si antirabic. Urmeaza sa primesc inca 4 doze de antirabic in urmatoarea luna. Oare pot iesi la soare cu sapca sau umbrela? Ce se poate intampla daca ies la soare?
Aceasi pisica m-a zgariat in urma cu doua saptamani, nu am sangerat, a fost o zgarietura superficiala. Oare trebuia sa precizez si acest eveniment la medic, cand am fost ieri?
Va multumesc mult!
as vrea si eu niste lamuriri va rog, daca se poate. Am fost muscata in urma cu o zi de o pisica, am fost la medic si am primit tetanus si antirabic. Urmeaza sa primesc inca 4 doze de antirabic in urmatoarea luna. Oare pot iesi la soare cu sapca sau umbrela? Ce se poate intampla daca ies la soare?
Aceasi pisica m-a zgariat in urma cu doua saptamani, nu am sangerat, a fost o zgarietura superficiala. Oare trebuia sa precizez si acest eveniment la medic, cand am fost ieri?
Va multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Muscatura animal otravitor
- 6Ce arata Imunoelectroforeza??
- 21zeraderm sau dermatix?
- 6muscatura de caine - trebuie neaparat facut vaccinul antirabic sau ajunge antitetanosul?
- 2Muscatura de caine la un copil
- 8Muscatura caine minora - vaccin atitetanos?
- 4Zgarietura de piscica care imi creaza probleme!
- 0copil 1 an si 2 luni muscat de caine
- 0Infectare rabie de la alta persoana
- 3Probleme picior
- 0Muscatura pui veverita
- 1Este nevoie de vaccinare?
- 0Ajutor, pot lua rabia?
- 4Muscatura de caine
- 4Transmitere rabie
Mai multe informații despre: Rabia Muscatura de animale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: