contraceptie
as avea o intrebare.
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
2 comentarii
Nu e chiar asa: e vorba de 7 zile de la inceputul ciclului, adica din prima zi de menstruatie (bine-nteles e o medie). Pentru mai multe amanunte consulta site-ul nostru:
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.
va multumesc mult!
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 2metoda contraceptiva...
- 2contraceptia dupa varsta de 37 ani
- 3ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 3cat timp sa ma protejez suplimentar?
- 3metoda de contraceptie potrivita
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 0pauza in contraceptie
- 11Metoda coitului intrerupt
- 5metode contraceptive pentru prima data
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 2Contraceptie
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: