contraceptie

as avea o intrebare.
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
2 comentarii

Nu e chiar asa: e vorba de 7 zile de la inceputul ciclului, adica din prima zi de menstruatie (bine-nteles e o medie). Pentru mai multe amanunte consulta site-ul nostru:
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.

va multumesc mult!
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metode de contraceptie
- 4recomandari pt o contraceptie cat mai sigura..
- 4contraceptie
- 4postinor si contraceptive!
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 5foite chinezesti
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 33Nelamuriri Artizia
- 2contraceptie important
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 4si ce altceva pot sa folosesc ca si contraceptiv?
- 5metode contraceptive pentru prima data
- 4Contracepţie
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: