contraceptie

as avea o intrebare.
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
concret, este adevarat ca dupa terminarea menstruatiei, care tine X zile(mie vreo 5), timp de 7 zile nu se poate prinde o sarcina?
2 comentarii

Nu e chiar asa: e vorba de 7 zile de la inceputul ciclului, adica din prima zi de menstruatie (bine-nteles e o medie). Pentru mai multe amanunte consulta site-ul nostru:
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.
http://www.romedic.ro/medicina/contraceptie/metode_naturale.htm
aici ai sa vezi cum se calculeaza perioada fertila in cazul ciclurilor neregulate.

va multumesc mult!
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...
daca pot, as dori sa fiu mai exacta. am citit adresa data de dvs, dr.mihaela, dar as vrea sa mi se raspunda concret:mi-a "plecat" menstruatia pe data de 30 august, dar pe 31 am avut un contact sexual neprotejat.
se poate sa fi ramas, DOAMNE fereste, cu bucurii???multumesc si astept raspuns...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 4Metode de conceptie
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2contraceptia dupa varsta de 37 ani
- 3intrerupere contraceptivelor
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 3cat timp sa ma protejez suplimentar?
- 5foite chinezesti
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 16Sfaturi pentru conceptie
- 3adolescenta, contraceptie, sfat
- 4si ce altceva pot sa folosesc ca si contraceptiv?
- 6Aplicare Crema Pharmatex.. la fiecare pauza?
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 1metode de contraceptie
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: