prezervativ rupt
Buna dimineata! Problema mea suna astfel: am probleme cu tiroida motiv pentru care niciodata nu am avut o menstruatie regulata. In luna aceasta de iulie trebuia sa-mi vina pe 11, insa nu mi-a venit deloc. Aseara am avut parte de nefericitul eveniment ca dupa actul sexual protejat si dupa ce a ejaculat in interior, sa constatam ca este rupt, insa nu in varf ci la vreo 5 cm distanta. Imediat dupa am luat pastila de a doua zi, ellaOne. Bineinteles, avand in vedere situatia lipsei menstrei in aceasta luna, prezervativ rupt in alta parte si nu in varf, administrarea imediata a pastilei, intrebarea mea este, sunt sanse ca totusi sa raman insarcinata? va multumesc!
1 comentarii
Riscurile de sarcina in conditiile descrise sunt minime; aveti in vedere insa ca pastila de a doua zi aduce cu sine schimbari hormonale importante; aceasta inseamna ca urmatoarea menstruatie poate sa vina mai devreme, sa fie mai abundenta etc. Incercati sa tineti sub control tiroida.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hepatita B, prezervativ rupt
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 0Prezervativul s-a rupt.
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 1Pilula de a doua zi
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 2Eficienta Postinor2
- 2Prezervativ rupt
- 0Pilula de a doua zi
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 2Sarcina cu Ellaone?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 1Pot fi insarcinata?
- 7Problema in timpul actului sexual
- 1Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: