prezervativ rupt

Buna dimineata! Problema mea suna astfel: am probleme cu tiroida motiv pentru care niciodata nu am avut o menstruatie regulata. In luna aceasta de iulie trebuia sa-mi vina pe 11, insa nu mi-a venit deloc. Aseara am avut parte de nefericitul eveniment ca dupa actul sexual protejat si dupa ce a ejaculat in interior, sa constatam ca este rupt, insa nu in varf ci la vreo 5 cm distanta. Imediat dupa am luat pastila de a doua zi, ellaOne. Bineinteles, avand in vedere situatia lipsei menstrei in aceasta luna, prezervativ rupt in alta parte si nu in varf, administrarea imediata a pastilei, intrebarea mea este, sunt sanse ca totusi sa raman insarcinata? va multumesc!
1 comentarii

Riscurile de sarcina in conditiile descrise sunt minime; aveti in vedere insa ca pastila de a doua zi aduce cu sine schimbari hormonale importante; aceasta inseamna ca urmatoarea menstruatie poate sa vina mai devreme, sa fie mai abundenta etc. Incercati sa tineti sub control tiroida.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 0Prezervativ rupt
- 0prezerativ rupt
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 8este posibil sa fiu insarcinata?
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 0Este posibila sarcina?
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 2Pastila de a doua zi
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 2Se scrie in fisa medicala daca am luat pastila de a doua zi?
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 1Ruperea prezervativuluu
- 1Sunt insarcinata?
- 1Urgeent e nevoie de pastila de a 2 zi?
- 0Escapelle
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: