Contact sexual neprotejat, sunt însărcinată????
Buna ziua! Scuzați deranjul, am vrut sa va cer ajutorul...am mai vorbit despre asta și am menționat ca am mai avut contacte sexuale neprotejate și pana în momentul de fata, totul a fost în regula, neformandu-se vreo sarcina. Ultimele menstruații ar fi din
8 octombrie 2018 - 12 octombrie 2018
1 noiembrie - 5 noiembrie
24 noiembrie - 28 noiembrie
20 decembrie - 24 decembrie.
17 ianuarie - 21 ianuarie
6 februarie - 10 februarie
4 martie-8 martie
27 martie-31 martie
Contactele sexuale neprotejate au avut loc pe 12 și 14 aprilie, a spus ca a fost atent și sa stau calma ca nu și-a dat drumul în mine, pe 12 am văzut ca și-a dat drumul pe burta mea și pe 14 pe spatele meu, ci nu în mine, dar..din nou, îmi e frica. Am o aplicație care îmi spune când am zilele fertile și când trebuie sa îmi vina menstruația, iar ea venindu-mi mereu ca în aplicație)(si am ciclu neregulat) poate puțin mai repede sau chiar în ziua respectiva, dar nu mai târziu, poate doar o data mi a venit mai târziu cu o zi..Iar acolo scrie ca zilele fertile au fost din 5 aprilie pana pe 11. Scrie ca mâine ar trebui sa îmi vina menstruația..si mie uneori îmi venea mai repede..si nu mi a venit azi...daca nu imi vine menstruatia nici mâine..?ce sa fac? Sunt minora.
8 octombrie 2018 - 12 octombrie 2018
1 noiembrie - 5 noiembrie
24 noiembrie - 28 noiembrie
20 decembrie - 24 decembrie.
17 ianuarie - 21 ianuarie
6 februarie - 10 februarie
4 martie-8 martie
27 martie-31 martie
Contactele sexuale neprotejate au avut loc pe 12 și 14 aprilie, a spus ca a fost atent și sa stau calma ca nu și-a dat drumul în mine, pe 12 am văzut ca și-a dat drumul pe burta mea și pe 14 pe spatele meu, ci nu în mine, dar..din nou, îmi e frica. Am o aplicație care îmi spune când am zilele fertile și când trebuie sa îmi vina menstruația, iar ea venindu-mi mereu ca în aplicație)(si am ciclu neregulat) poate puțin mai repede sau chiar în ziua respectiva, dar nu mai târziu, poate doar o data mi a venit mai târziu cu o zi..Iar acolo scrie ca zilele fertile au fost din 5 aprilie pana pe 11. Scrie ca mâine ar trebui sa îmi vina menstruația..si mie uneori îmi venea mai repede..si nu mi a venit azi...daca nu imi vine menstruatia nici mâine..?ce sa fac? Sunt minora.
1 comentarii
Cu metoda dv. aveti 40 % sanse sa ramaneti insarcinata. Lichidul preseminal contine spermatozoizi. Folositi prezervativ.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??