Contact sexual neprotejat cu 5 zile inainte de menstruatie

05-05-2024
Buburuza98
Nu este medic/terapeut
Buburuza98
Buna! Am avut un contact sexual neprotejat cu 5 zile înainte de menstruatie. Tin sa precizez ca am un ciclu menstrual care difera in fiecare luna...28 de zile...33 zile.. ideea este ca am facut de mai multe ori si am avut niste crampe abdominale daca pot sa le numesc asa in timpul actului sexual. Menstruatia a întârziat 3 zile. Este posibil sa fi ramas insarcinata?
3 comentarii
0
05-05-2024, ora 23:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu ciclu menstrual neregulat se poate ramane insarcinata oricand.
Faceti test de sarcina la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat sau 7 zile de la intarzierea menstruatiei.
Dupa inceperea vietii sexuale control ginecologic anual cu test Papanicolau, test secretie si ecografie intravaginala.
0
08-05-2024, ora 00:19
Buburuza98
Nu este medic/terapeut
Buburuza98
Azi a fost a 5 a zi de întârziere, mi-a venit o scurgere roz la ora 13. Si pana in momentul de fata ( 10 ore )de cate ori merg la baie cate o pata roz pe hârtie. Este posibil sa imi vina normal de maine? Nu știu ce sa cred
0
08-05-2024, ora 01:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil sa vina menstruatia, da.
Daca nu doriti sa ramaneti insarcinata, protejati-va.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul