Contact sexual neprotejat cu 5 zile inainte de menstruatie
Buna! Am avut un contact sexual neprotejat cu 5 zile înainte de menstruatie. Tin sa precizez ca am un ciclu menstrual care difera in fiecare luna...28 de zile...33 zile.. ideea este ca am facut de mai multe ori si am avut niste crampe abdominale daca pot sa le numesc asa in timpul actului sexual. Menstruatia a întârziat 3 zile. Este posibil sa fi ramas insarcinata?
3 comentarii
Cu ciclu menstrual neregulat se poate ramane insarcinata oricand.
Faceti test de sarcina la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat sau 7 zile de la intarzierea menstruatiei.
Dupa inceperea vietii sexuale control ginecologic anual cu test Papanicolau, test secretie si ecografie intravaginala.
Faceti test de sarcina la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat sau 7 zile de la intarzierea menstruatiei.
Dupa inceperea vietii sexuale control ginecologic anual cu test Papanicolau, test secretie si ecografie intravaginala.
Azi a fost a 5 a zi de întârziere, mi-a venit o scurgere roz la ora 13. Si pana in momentul de fata ( 10 ore )de cate ori merg la baie cate o pata roz pe hârtie. Este posibil sa imi vina normal de maine? Nu știu ce sa cred
Posibil sa vina menstruatia, da.
Daca nu doriti sa ramaneti insarcinata, protejati-va.
Daca nu doriti sa ramaneti insarcinata, protejati-va.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??