Constipatie de vreo 10 ani

Buna ziua/seara, in ceea ce priveste constipatia v-as sugera sa incercati consumul de smochine, la mine merge de fiecare data. Parerea mea este ca nu are rost sa folositi medicamente pentru constipatie decat daca va recomanda medicul, merita incercat cat se poate pe cale naturala, sunt o multime de alimente care va pot scapa de constipatie insa desigur fiecare organism este diferit si raspunde diferit. Puteti incerca diferite alimente mai naturale cum ar fi semintele de in sau cautati pe internet informatii despre alimente care au efect impotriva constipatiei. aici gasiti 10 alimente impotriva constipatiei...lamaile sunt iarasi bune... ------* va doresc o zi buna si noroc!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Recomand asemenea Virginiei Faur urmatoarea reteta impotriva constipatiei: 400 g prune uscate, 200 g caise uscate, 200 g smochine. La aceasta compozitie adaugandu-se 200 g miere si amestecati bine. Pastrati intr-un bol de sticla, iar seara luati o lingurita cu un pahar de apa. Vorbesc din propria experienta, pentru ca mi-a reglat scaunul.

Buna ziua,
Este prima data cand scriu pe acest forum, si as dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema.
Am urmarit mesajele scrie de o doamna, care din descriere, problemele dansei mi se potrivesc perfect cu ale mele.
Problema e ca dansa nu a mai scris, sau eu nu ma descurc, sa-i mai gasesc mesajele, si tare as vrea sa o contactez,
Dansa nu a mai scris din 16.07.2013 (constipatie de vreo 10 ani).
Dar alta doamna a scris (asa am gasit eu, imediat sub mesajul d-nei de sus) ceva, indicand un medicament, si tare
v-as ruga daca se poate sa o contactez.
Cand ai probleme de sanatate, te agati de orice fir de ata, si traiesti cu speranta ca poate se rezolva ceva.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor,
mamariana
Este prima data cand scriu pe acest forum, si as dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema.
Am urmarit mesajele scrie de o doamna, care din descriere, problemele dansei mi se potrivesc perfect cu ale mele.
Problema e ca dansa nu a mai scris, sau eu nu ma descurc, sa-i mai gasesc mesajele, si tare as vrea sa o contactez,
Dansa nu a mai scris din 16.07.2013 (constipatie de vreo 10 ani).
Dar alta doamna a scris (asa am gasit eu, imediat sub mesajul d-nei de sus) ceva, indicand un medicament, si tare
v-as ruga daca se poate sa o contactez.
Cand ai probleme de sanatate, te agati de orice fir de ata, si traiesti cu speranta ca poate se rezolva ceva.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor,
mamariana

Zat de cafea sa il bei cu lapte sau cu apa (dar cu lapte e mai eficient)... la mine e singurul lucru care a funtionat)

Pe mine m-a ajutat foarte mult cand am schimbat postura de pe toaleta. Vazusem mai multe reclame la un produs din America, am tot incercat sa-l comand dar fara succes. Cred ca ca acum a aparut si la noi, parca aici ---------*. Alte solutii. orice taburet pe care sa va puneti picioarele.
Multumesc.
Georgeta M
(*modificat de admin)
Multumesc.
Georgeta M
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Constipatie de vreo 10 ani
- 6constipatie cr., rectoragie.fara hemoroizi... !?
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 9colon iritat
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 7Nu stiu nici doctorii ce boala am!
- 8Gastrita Constipatie Ulcer???
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 6Constipatia are leac!
- 0Constipatie, limba incarcata
- 3Cancer esofag
- 2Terminație ciudata a anusului
- 18Constipație de 3 saptamani
- 1Constipatie sau altceva ?
- 1Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: Constipatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: