Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
Buna seara,
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
De câteva zile simt durere in zona anusului si la palpare simt o excrescenta in interior, de mărimea si forma unei boabe de fasole. Poate fi un hemoroid intern? Sunt cam panicată. Mentionez ca am nascut acum 5 luni si problemele de constipatie cronica pe care le am dintotdeauna s-au agravat in timpul sarcinii si dupa, timp de câteva luni am sângerat la fiecare scaun, momentan nu mai am problema asta.
Imi poate da cineva o parere si îndrumare?
Multumesc, seara frumoasa!
1 comentarii
Bună ziua.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Din descrierea făcută pare a fi un hemoroid. Dacă este și depresibil, probabilitatea este mare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura anus
- 6Am nevoie de un sfat al unor medici romani ca is mai buni ca toti.
- 3Simptome cancer colon
- 4Nu pot sa fac la baie (scaun)!
- 7constipatia - remedii naturale
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 0Tract lent constipaţie
- 1Constipatie cu scaun apos
- 1Umflatura zona anala
- 1Senzatie de balonare continua
- 1Hpv sau altceva?
- 0Mica umflatura la anus
- 0Urgent - am observat ca mi a ieșit ceva din anus, oare sa fie prolaps rectal?
- 0Constipatie - infectie parazitara sau nu
- 4Probleme digestive - constipatie cronică
- 7Rocomandare proctolog bun - posibil abces perianala
- 1Umflatura anus
- 0Probleme digestive cu cauze necunoscute
- 2Constipatie cauza, dureri abdominale
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
Mai multe informații despre: Constipatia umflatura in zona anusului durerea brusca rectala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: