urina maronie, balonare, constipatie
Buna seara! Pentru prima oara in viata mea, astazi, cand am mers la toaleta am observat urina maronie, as putea spune chiar maro inchis. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva si m-am speriat destul de tare, mai ales ca nu ma simteam rau. Nu mai am nici un alt simptom, nu stiu ce ar putea fi; de pe internet, cand am cautat, am aflat ca pot fi infectie urinara, probleme cu ficatul sau chiar hepatita B, dar, repet, eu nu simt nimic altceva. Ca o particularitate, ieri si astazi am fost cam balonata, dar nu mi s-a parut nimic ciudat, mie intamplandu-mi-se asta destul de des, caci sufar de constipatie cronica.
As aprecia foarte mult un raspuns cat de cat edificator pana ajung eu la medic.
Multumesc anticipat!
As aprecia foarte mult un raspuns cat de cat edificator pana ajung eu la medic.
Multumesc anticipat!
5 comentarii
Urina hipercroma poate intr-adevar sa insemne hematurie(in litiaza renala sau alte boli renale) dar mai ales urina icterica din afectiuni hepatocitare(avind in vedere debutul acut ne gindim la o hepatita virala acuta) sau obstructive biliare(de ex calcul biliar "blocat" in coledoc).
Absenta durerii face improbabila varianta de icter obstructiv enuntata de mine mai sus- ca si absenta pruritului cutanat, raminind cea mai plauzibila ipoteza- hepatita virala acuta. Asadar- de urgenta- la sectia de boli infectioase.
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Acum sunt si mai speriata, asa ca maine dimineat la ora opt voi fi la usa droctorului, sper sa nu fie prea tarziu.
Ce este si mai ciudat e faptul ca episoadele cu urina maronie au fost numai 2-3 aseara, dupa care totul a revenit la normal, din punctul de vedere al culorii, cel putin. In continuare nu am nici un alt simptom.
Va multumesc inca o data.
Ce este si mai ciudat e faptul ca episoadele cu urina maronie au fost numai 2-3 aseara, dupa care totul a revenit la normal, din punctul de vedere al culorii, cel putin. In continuare nu am nici un alt simptom.
Va multumesc inca o data.
Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu daca se poate ce ar putea fii.
Baiatul meu de 8 ani are si el din cand in cand urinari colorate uneori maronii alteori mai rosiatice si nimeni nu stie de ce.
Am fost la control si analizele i-au iesit bine toate ex. de urina e bun, ecografie la rinichi buna, la vezica buna, la prostata buna, peste tot bine si de facut face tot colorat. Am uitat sa specific nu face tot timpul, doar o data la 3-4 zile cam de 2 ori seara mai ales dupa ce vine de afara (repet nu in fiecare zi cand merge afara se intampla ci din cand in cand). Nu are nici un fel de durere si nici nu face febra si nici nu oboseste. Va rog sa ma ajutati!!!!!!
Baiatul meu de 8 ani are si el din cand in cand urinari colorate uneori maronii alteori mai rosiatice si nimeni nu stie de ce.
Am fost la control si analizele i-au iesit bine toate ex. de urina e bun, ecografie la rinichi buna, la vezica buna, la prostata buna, peste tot bine si de facut face tot colorat. Am uitat sa specific nu face tot timpul, doar o data la 3-4 zile cam de 2 ori seara mai ales dupa ce vine de afara (repet nu in fiecare zi cand merge afara se intampla ci din cand in cand). Nu are nici un fel de durere si nici nu face febra si nici nu oboseste. Va rog sa ma ajutati!!!!!!
Aceeași problemă are si băiatul meu. Cum ați rezolvat problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am nevoie de un sfat al unor medici romani ca is mai buni ca toti.
- 2Interpretare rezultate la un sumar de urina
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 10Problema la ficat
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 9vreun remediu natural?
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 5balonare.. multe alimente imi produc disconfort si flatulenta
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 3de la flixotide te poti imbalona?
- 4Sfecla si urina rosie
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
- 1Urina mea contine impuritati
- 1Balonari, indigestie, ca multi de pe aici
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 0Constipat desi am luat crusin si am facut jogging
- 1Bolboroseli în abdomen
- 0Balonare si constipatie dupa tratament pentru anemie prin lipsa de Fier
- 0Durere de spate și balonare
Mai multe informații despre: Constipatia Balonarea urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Alkaptonuria (boala urinii negre)
- Hematuria
- Infectiile tractului urinar - infectii urinare
- Constipatia
- Balonarea abdominala
- Proteinuria