sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
va rog ajutati-ma am 24 ani
nu stiu ce sa ma mai fac sunt balonata constipata am gaze imi forfote burta am o burta parca a-si fii insarcinata ce imi recomandati sa fac si m-am ingrsat in ultilul timp de cand am scaun foarte rar ajutor
nu stiu ce sa ma mai fac sunt balonata constipata am gaze imi forfote burta am o burta parca a-si fii insarcinata ce imi recomandati sa fac si m-am ingrsat in ultilul timp de cand am scaun foarte rar ajutor
3 comentarii
Pntru constipatie iti recomand cu incredere ceaiul de crusin.Am doua persoane in familie care sufera de aceeasi afectiune si ceaiul asta face minuni.La nevoie, se pot utiliza supozitoarele cu glicerina.
Ramona, eu te sfatuiesc sa iei o lingurita de miere pe stomacul gol in fiecare dimineata si sa nu mananci nimic timp de 30 min pana la o ora. De asemenea sa introduci in alimentatie painea fibropan ori painea neagra, iar la micul dejun sa mananci iaurt cu seminte de in ( le gasesti la plafar). Te va ajuta enorm.
Daca este necesar, sa apelezi o data la cateva luni si la dulcolax, insa nu des.
Daca este necesar, sa apelezi o data la cateva luni si la dulcolax, insa nu des.
Eu va sfatiuesc sa va adresati unui medic gastroenterolog pentru o consultatie; daca chiar nu sunteti insarcinata si nu aveti probleme cu tiroida(hipotiroidismul poate sa asocieze si crestere in greutate si constipatie) un tratament o sa va fie recomandat si dupa alte investigatii.
!!!!!! In nici un caz nu apelati la laxative...avand in vedere si varsta veti intra intr-un ciclu vicios din care cu greu veti mai iesi!
Sanatate.
!!!!!! In nici un caz nu apelati la laxative...avand in vedere si varsta veti intra intr-un ciclu vicios din care cu greu veti mai iesi!
Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 4Operatie hernie epigastrica + alte 4 interventii
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 6probleme cu colonul?
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 2gaze intestinale
- 2Balonare aproape zinlica