colonoscopie si eliminare polip
buna ziua, am nevoie de sfatul unui dr, acum o luna si am facut prima colonoscopie sa depistat un polip de 1cm jumate sa luat biopsia din care a reiesit bine nimic rau, acum 4zile am facut iar colonoscopia pt a fi scos acel polip, mi sa luat biopsie iar si astept raspunsul.Intrebarea mea e daca am voie sa muncesc adica ridic greutati, deoarece dr mea zis ca pot dar eu nu pot face mai nimic, daca dau sa ridic am durere groaznica in partea dreapta si bolboroseste acolo matu, in special dimineata si calmez cu no-spa.Fierea, ficat, pancreas, stomac toate sunt bune normale.Trebuie repaus dupa interventia aceasta de eliminare a polipului si cite saptamini si de ce este inca aceasta durere in dreapta care o aveam si inainte de a fi eliminat acest polip (era si hemoragic )Va rog astept raspuns ca nu stiu ce sa fac si cu munca.Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua.
Probabil, polipul era pe colonul sigmoid sau descendent. Gazul introdus la colonoscopie, trebuie sa se fi eliminat pana acum.
Scaunele au iesit normal ?
Apendicul e scos ?
Probabil, polipul era pe colonul sigmoid sau descendent. Gazul introdus la colonoscopie, trebuie sa se fi eliminat pana acum.
Scaunele au iesit normal ?
Apendicul e scos ?
Buna ziua, mulțumesc că ne-ați răspuns, apendicul îl am scos, polipul era la 20 cm de OAE, polip pediculat de 1-1, 5 cm se ezeaca cu ansa de polipectomie, restul seg.colinului pînă la cec aspect endoscopic normal, Scaunele le am zilnic si normale, durere este în dreapta, nu sub coaste, bolboroseste puțin și e o durere de îmi taie răsuflarea adică tare, si daca fac puțin efort să ridic sau la aplecare simt ca o inbalonare acolo, gaze după coloniscopie au ieșit, țin regim ce mi sa zis, nu stiu care ar fi explicatia durerii, si va rog sami ziceti dvs dacă e din cauza efortului, sau a matelor deranjate, va mulțumesc
Buna ziua.
E putin probabil ca aceste colici sa fie de la efort. Ar putea fi datorita aderentelor postoperatorii ( apendicectomie ). Dar puteti face un test - fara efort fizic 3-4 zile si reevaluare ulterioara.
E putin probabil ca aceste colici sa fie de la efort. Ar putea fi datorita aderentelor postoperatorii ( apendicectomie ). Dar puteti face un test - fara efort fizic 3-4 zile si reevaluare ulterioara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ce inseamna mai exact acest diagnostic?
- 23polip colonic pediculat
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 3polip colonic
- 4Polip colonic
- 11Polipi colon - cancer
- 8Polip (tipo Schwannoma) pe colon.
- 3Sangerare la o luna dupa polipectomie?
- 2Tumoare colon
- 3Polipii colonici se refac?
- 1Rezultat biopsie polip extras in urma unei colonoscopii
- 0Neoplazie anala
- 8Polipi colonici
- 4Polip colon
- 1Cancer incipient G1 colon
- 0Polip rect - opinie
Mai multe informații despre: polipii colonici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: