Tumoare colon

Buna ziua ! tatalui meu (61 ani) i s-a descoperit in urma unui control ca are deficit de fier (90% deficit)globule albe si rosii. De aici a ajuns sa faca o colonoscopie, unde au descoperit o formatiune tumorala de 5 cm la colon si 4 polipi. cei din urma au fost tratati dar in urma biopsiei a rezultat ca tumoarea este maligna si necesita operatie. A sunat un doctor in Bucuresti (Floreasca), la o recomandare, tatal meu locuind in Galati si i- a prezentat toate detaliile si asteapta un raspuns de cateva zile. O prima intrebare ar fi cat de urgenta pare operatia si daca ar trebui sa urmeze alte tratamente inainte. Momentan urmeaza doar un tratament pentru fier.
Va multumesc
Va multumesc
2 comentarii

Buna ziua.
Operatia trebuie facuta, ulterior consultului pe care il va face chirurgul de la Floreasca, el fiind si cel care va decide atitudinea terapeutica, inclusiv tratament adjuvant.
Operatia trebuie facuta, ulterior consultului pe care il va face chirurgul de la Floreasca, el fiind si cel care va decide atitudinea terapeutica, inclusiv tratament adjuvant.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer de colon? va rog sa imi raspundeti din nou dc sunteti amabila...urgent
- 39Ce sanse de supravietuire exista fara chimioterapie?
- 8menopauza, osteoporoza...
- 6Cat de repede trebuie inceput tratamentul cu citostatice?
- 44Cancer la colon si citostatice
- 2cura de slabire - 45 ani
- 3Simptome cancer colon
- 7Cancer de colon, Recuperare
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 435 fluorouracil de unde se poate procura?
- 4cancer de colon
- 4Cancer de colon, rog ajutor in materie de sfaturi
- 3Cancer colon si anus contra naturii
- 32al doilea cancer de colon
- 3polip colonic
- 4Polip colonic
- 8Polip (tipo Schwannoma) pe colon.
- 1Rezultat biopsie polip extras in urma unei colonoscopii
Mai multe informații despre: Cancerul de colon polipii colonici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: