Tumoare colon
Buna ziua ! tatalui meu (61 ani) i s-a descoperit in urma unui control ca are deficit de fier (90% deficit)globule albe si rosii. De aici a ajuns sa faca o colonoscopie, unde au descoperit o formatiune tumorala de 5 cm la colon si 4 polipi. cei din urma au fost tratati dar in urma biopsiei a rezultat ca tumoarea este maligna si necesita operatie. A sunat un doctor in Bucuresti (Floreasca), la o recomandare, tatal meu locuind in Galati si i- a prezentat toate detaliile si asteapta un raspuns de cateva zile. O prima intrebare ar fi cat de urgenta pare operatia si daca ar trebui sa urmeze alte tratamente inainte. Momentan urmeaza doar un tratament pentru fier.
Va multumesc
Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Operatia trebuie facuta, ulterior consultului pe care il va face chirurgul de la Floreasca, el fiind si cel care va decide atitudinea terapeutica, inclusiv tratament adjuvant.
Operatia trebuie facuta, ulterior consultului pe care il va face chirurgul de la Floreasca, el fiind si cel care va decide atitudinea terapeutica, inclusiv tratament adjuvant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4se face cancer de col?
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 3cancer de colon... exista sanse sa apara la ex biopsic o tumora benigna?
- 12sa fie cancer la colon?
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 3cancer colon stadiu III
- 33Cancer de colon, metastaze ficat si plamani
- 6cancer la colon malign; pana acum nu i s- a facut nimic
- 50Am scapat cu bine de cancer de colon cu metastaze la ficat
- 3Dosar Avastin
- 0Cancerul de colon
- 14A fost operata de neoplasm de colon ascendent hemoragic
- 3cancer colon cu metastaze
- 2Sunt acestea simptomele cancerului de colon?
- 3polip colonic
- 1Cancer colon
- 0Cancer colon
- 11Polipi colon - cancer
- 4Polip colon
Mai multe informații despre: Cancerul de colon polipii colonici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: