Sangerare la o luna dupa polipectomie?
Buna ziua! Ăm facut in 20.02 o colonoscopie in urma careia mi au gasit si rezecat in totalitate 2 polipi.unul de 2 cm pe colinul transvers si unul de 4.5 cm pe colonul sigmoid.Rezultatele biosiei la cel de 4.5 cm au fost asa:adenom tubulovilos cu grad redus de displazie si zone de displazie inalta.Cea mai apropiata zona adenomatoasa este la 5 mm de marginea de rezectie.Acum la aproape o luna de la interventie am sangerat putin si am dureri de cateva zile bune in zona colonului.am frisoan si chiar fac febra.38.Rezultatele celuilalt polip nu ill am deorece nu a fost recuperat.Mentionez ca in ziua intervenției am facut hemoragie deoarece polipul afost f mare si a fost scos prin colonoscopie.Mi s au pus cred ca 4 sau 5 clipsuri hemostatice.iar a doua zi mi s a facut rau si am revenit dupa care mi s a facit din nou colonoscopie si au constatat ca aveam hemoragie si mi s au mai pus inca 2 clipsuri.Intrebarea mea esre: E normal sa sangerez dupa atatea zile.de a doua zi nu am mai sangerat niciodata pana azi..poate fi cumva din cauza clipsurilor? e posibil sa le elimin asa tarziu.? Si va rog spune ti mi ceva despre rez biopsiei.Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua.
Trebuie sa mergeti la control la clinica unde ati facut colonoscopia. Poate fi o complicatie.
Rezultatul histopatologic ar necesita si teste suplimentare, functie de indicatia medicului care a facut colonoscopia.
Trebuie sa mergeti la control la clinica unde ati facut colonoscopia. Poate fi o complicatie.
Rezultatul histopatologic ar necesita si teste suplimentare, functie de indicatia medicului care a facut colonoscopia.
Medicii de acolo spun ca rezultatul este bun.si ca sa revin dupa 6 luni la colonoscopie.Multumesc de raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ce inseamna mai exact acest diagnostic?
- 23polip colonic pediculat
- 3polip colonic
- 5rezultat biopsie polip colonic
- 4colonoscopie si eliminare polip
- 4Polip colonic
- 11Polipi colon - cancer
- 1Rezultat biopsie polip extras in urma unei colonoscopii
- 0Neoplazie anala
- 4Polipi anali
- 4Polip colon
- 1Cancer incipient G1 colon
Mai multe informații despre: Polipoza colo-rectala polipii colonici polipectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: