operatie fiere
![Alfi Louis](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. As dori sa aflu pana la ce dimensiune a pietrelor la fiere se poate realiza operatie laparoscopica. Eu am de pana la 8mm. Astept raspuns. Multumesc anticipat!
1 comentarii
![Dr. Stancu George](/arata_img.php?img=cont_14443.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Dimensiunea "pietrelor" nu este un criteriu pentru colecistectomia laparoscopica.
Ideal este sa nu fiți in criza ( colecistita acută ) in momentul operației si sa nu aveți pietre migrate in căile biliare.
Canalele cistic si coledoc pot acomoda pietre de pana la 10mm si de aceea eu consider pietrele mici mai problematice decât cele de peste 1cm diametru.
Rugați chirurgul sa va povestească si despre complicațiile tardive ale colecistectomiei.
Ideal este sa nu fiți in criza ( colecistita acută ) in momentul operației si sa nu aveți pietre migrate in căile biliare.
Canalele cistic si coledoc pot acomoda pietre de pana la 10mm si de aceea eu consider pietrele mici mai problematice decât cele de peste 1cm diametru.
Rugați chirurgul sa va povestească si despre complicațiile tardive ale colecistectomiei.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dieta dupa laparoscopie
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 2colecistectomia
- 2colecistectomie
- 1Pb dupa colecistectomie
- 1Dureri in capul pieptului
- 0Este permisa activitatea sexuala dupa laparoscopia de chist ovarian?
- 4Analize crescute dupa colecistectomie
- 4Litiaza biliara
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
- 2Operatie extirpare colecit
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 4Complicații operație
- 1Criza postcolecistectomie?
- 0Gama GT cu valoare 200
- 1Junghi in piept de la un an dupa operatia de colecist
Mai multe informații despre: Chirurgia laparoscopica colecistectomia laparoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: