droguri.urgent!

22-08-2010
myra989
Nu este medic/terapeut
myra989
Am o nelamurire. aca partenerul meu consuma droguri(fumeaza, nu intravenos sau pastile) exista posibilitatea ca prin contact sexual sa imi provoace boli sau la un eventual test anti dopping sa fiu depistata pozitiv?va rog un rasp urgent
5 comentarii
0
22-08-2010, ora 21:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca prietenul tau consuma droguri nu vei putea fi depistata pozitiv doar pentru faptul ca ai contacte sexuale cu el!Asta in cazul in care nu consumi si tu...
Cat despre bolile ce le poti contacta...el nu trebuie neaparat sa foloseasca narcotice pt te contamina cu vreo bts!Daca nu ai contacte sexuale protejate, riscul de a te molipsi cu o boala este destul de mare!
0
07-11-2017, ora 20:08
Jah
Nu este medic/terapeut
Jah
Ai grija! Asa se fac marțienii :))))
0
23-08-2018, ora 09:56
Amalia198658
Nu este medic/terapeut
Amalia198658
cum naiba poate cineva în lumea asta sa pună asemenea întrebare /întrebări.. Citesc și citesc și încă ma. minunez de întrebările unora.. oare dacă fumează vecinu și m. am pupat cu el ies pozitiv la test?? fraților!!!!! unde va e mintea? creierul? nu judecați deloc??? mi. ar fi rușine sa pun asemenea întrebări.. anonim sau nu
0
04-09-2018, ora 11:29
Domnul care a lăsat heroina
Nu este medic/terapeut
Domnul care a lăsat heroina
Domnișoara Anca cred că aveți dreptate!! Eu de exemplu, când consum droage, o i-au razna, văd găuri peste tot!! Încep să mișc ritmic din bazin( înainte și inapoi) ca un cățel!!Totul devine dintr-o dată, mai frumos, fetele toate in jurul Meu vor să îmi poarte Copilul!!Nu cumva și partenerul dumneavoastră, e la fel? Atunci trebuie avut grijă Mare!! Chiar puteți rămâne însărcinată, m-ai ales dacă o Faceți fără prezervativ!!
0
04-09-2018, ora 14:34
Amalia198658
Nu este medic/terapeut
Amalia198658
Vreau sa știu dacă e ok sa mi forțez fostul iubit sa se interneze. De la politia chemata cu doctorii pana la starea. lui psihica. Am trecut prin internări fără voia mea pe. moment îți urăști și fan. și tot.. Dar după inevitabil te întrebi.. Oare asa rău eram? nu ma puteau duce cu frumosul??? Ei bine. iubi asta al. meu ia. METADOANE 75mg pe zi plus 6-8imovane peste.. Deja are halucinații.. Ce să-mi fac sa mi fie bine?? căci un. pic mai am. și îmi. iau mana după el de tot.. Iubirea s. a dus oricum.. dar omenia îmi spune ca dacă eu sunt mai bn sa. l ajut.. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •