Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 49 50 Înainte ›
0
08-01-2010, ora 01:47
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
din pacate nimeni nu se naste invatat... oricat te-ar bubui cineva cu teorie, pana nu simti pe propria piele si nu-ti gasesti o norma... o arzi aiurea. valabil de la dragoste pana la droguri :))
0
08-01-2010, ora 01:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pot sa pun pariu acum, ca dupa cele spuse de lecca toti pustanii astia se vor crede maturi si responsabili!Yak...
lecca, aici nu suntem la curtea de apel ca sa judecam pe cineva, nici atotstiutori nu suntem ca sa judecam, insa putem diferentia binele de rau si incercam sa ii facem si pe ei sa inteleaga, insa daca n-ai cu cine, n-ai cu cine dom"le.Discutiile astea vor deveni interminabile daca vom continua asa...
In fine, daca voi considerati ca prin drog va oferiti o alta viata, atunci trageti pe nari pana o sa vi se lungeasca nasul si va deveni o trompa de elefant!
Nick, iti multumesc ca ai vorbit si in numele meu!
Te pup!
0
08-01-2010, ora 01:54
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
Ba dimpotriva, sunt imaturi pentru ca nu si-au gasit stabilitatea. Fiecare ajunge matur intr-un anume mod... unul prin munca, altul prin suferinta, altul prin dragoste, etc. Din experienta iti descoperi limitele. Ideea e sa iti dai seama cand ai facut-o de oaie, sa nu mai repeti greseala. Nu e vina drogurilor ca sunt imaturi, nu drogurile te aleg, tu le alegi, iar daca nu o faci in deplina cunostinta de cauza. te arzi repede de tot. Din pacate e cazul majoritatii consumatorilor. lipsa de vointa si cea de informare sunt cauzele principale ale abuzurilor.
0
08-01-2010, ora 02:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
lecca, ai dreptate, dar oare vor lua ei de bun tot ceea ce spui aici?Eu una, nu cred...
0
08-01-2010, ora 14:10
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
"nu judecati ce nu ati incercat sau nu intelegeti. poate unii oameni vor... alta viata. sau deloc. abuzul drogurilor este o cale sigura spre pierzanie. trebuie sa te cunosti foarte bine, sa fii matur psihic inainte de a experimenta... si mai ales sa stii totul despre ceea ce iei... :)
va ofer cateva vorbe de duh ale unui clubber inrait, trecut prin multe distractii... ;)

"Remember that drug-taking is not a competition sport
Getting high and having a good time is great. Being too twisted to know where you are, or whats playing, or who your friends are, is stupid and immature."

da da da... scurt si obiect :)) bravo omule...cred ca e singuru' coment care mi-a placut :D respect
p.s Voi ce mai faceti ?:))
0
08-01-2010, ora 14:48
tzantzaru
Nu este medic/terapeut
tzantzaru
draga jaquelinne ai avut dreptate cand ai spus ca afecteaza creieru, adevarat.mult praf te blocheaza in vorbe, gandire si altele.nu are nici o treaba cu vederea.vezi perfect.nu stii nimic de droguri.iar tu vrei sa dai sfaturi.:)))))))))))) da sfaturi la tara.unde sa auzit de droguri doar la televizor.aia o sa te creada pe cuvant ;)
0
08-01-2010, ora 14:51
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
asta e replica ta ? uuhhh...foarte incitant pissi ;;) mi s-a sculat un fir de par in cap cand am vazut replica 8- chiar sweet :X te iubesc
0
08-01-2010, ora 15:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
tzantzaru, tu"vorbeste" in punga ca te "ascult" mai tarziu, acum n-am chef, vorbesc cu o buna prietena pe mess!!Pana la urma faceti ce vreti, ca nu ma intereseaza si nu dau sfaturi omule!
JustMeHoria, si tu nu te lua in gura cu mine ca s-ar putea sa sfarsesti rau!Mai bine vezi-ti de lungul nasului, ca e mai bine!
0
08-01-2010, ora 15:02
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
tzantzaru si Justmehoria v-am mai rugat o data sa ne lipsiti de atentia voastra.Daca vreti sa discutati cu jaquelinne faceti schimb de id-uri. Acest topic este pentru altceva !
0
08-01-2010, ora 15:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
nasagov, mai intai intreaba-ma si pe mine daca vreau sa fac schimb de id cu ei!!Nu multumesc, nu imi trebuie...
0
08-01-2010, ora 15:06
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
o sa ma ia dracu ?:-ss =))) sau ma dai in judecata ?...ar mai fii de fapt o varianta :D...o sa vii cu baietii sa ma bata nu ?:)) mda...stiam, pai ca sa-mi vad de lungu' nasului draga jaquelinne...trebuie sa primesc o forma de respect, sa nu crezi ca daca eu stau acum in fatsa tastaturii si scriu toate astea...fatsa in fatsa n-as avea tupeu sa ti le zic...la cei 20 de ani pe care-i am...intelegi tu ?:) asa ca nu ma critica pe mn aiurea...oki ?:) ca vorba aia...suntem oameni, am vrut sa-ti arat ca nu-s orice fel de papagal care-si cauta penele.si cu asta am incheiat :) ai grija de tine :*
0
08-01-2010, ora 15:07
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
perfect.
Eu m-am lasat de prafuri.De tot. De ceva timp.Dar vreau sa incerc sa-i ajut si pe altii cu acest topic sa se lase.Chiar am dat catorva amici un link in speranta ca o sa se sperie si n-o sa mai consume.

Daca nu exista admin aici care sa dea ban sau ceva.. atunci va rog io nu le mai raspundeti la astia 2 tzantzaru si justmehoria.
Multumesc.
0
08-01-2010, ora 15:08
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
bine frate...am inteles :) numai ca am fost luat putin de prost :)...thats all have a nice day ;) si scuze pt deranj...
0
08-01-2010, ora 15:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
JustMeHoria, nu te mai baga in seama cu mine ca s-ar putea sa bubui! :))))))))))))))))))
Eu nu stiu cum se face ca, tu si tzantzaru intrati amandoi in acelasi timp...Sunteti cumva siamezi?Sau joci dublu rol?
nasagov, moderator din pacate nu exista... Am sa incerc sa nu le mai raspund...
Uite ca vii si tu cu vesti bune in sfarsit!!Felicitari!
0
08-01-2010, ora 15:15
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
pai nu le mai raspunde !!!!!!! nu le mai da motive sa scrie nimic. ignora. ma enervez eu acuma
0
08-01-2010, ora 15:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
nasagov, posteaza link-ul aici sau ceea ce scrie acolo mai bine, ca sa citeasca toata lumea, nu doar prietenii tai! :)
0
08-01-2010, ora 17:12
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=112558

uite un site pentru cei care stiu engleza despre mefedrona(special gold, magic). pentru cei care nu stiu prea multe despre substanta. destul de ingrijorator ce zice pe acolo.
0
08-01-2010, ora 17:14
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Ufffff, Jackie, îţi pierzi timpul nestemat, pentru a te stresa cu aceşti indivizi...Horia şi tzantzaru, sunteţi sub orice critică a criticii subcriticante de elită; o ţineţi a la longue, ţineţi-o...Jackie, Horia are măgar, EL este propriul lui măgar, nu vezi cum se comportă??? Îmi cer scuze, am jignit măgarii, care sunt nişte animale minunate!

WAKE UP and call the shrink!!!
Numai bine tuturor ;)
0
09-01-2010, ora 15:34
meredith x_x
Nu este medic/terapeut
meredith x_x
Nu e o mandrie pentru mine sa spun ceea ce urmeaza sa spun dar tocmai m-am trezit dupa 3 zile de magic continuu.Am 3 luni de cand consum magic cam cate 3 zile pe saptamana cateva grame.De fiecare data spun ca ma opresc, ca nu mai vreau, ca nu e bun etc etc, insa niciodata nu rezist tentatiei.Tot timpul ma prinde.Vreau sa ma las insa oricat as incerca nu pot pentru ca oriunde ma invart dau numai peste magic.am plecat in vacanta din bucuresti gandindu-ma ca nu o sa gasesc in alte parti insa m-am inselat.pana si in cel mai mic orasel se gaseste. S-a scapat de sub control cu totul aceasta situatie.Sunt cartiere in Bucuresti unde tinerii sau mai putin tinerii isi baga magic intravenos!!!!!!!
In acest moment simt cum imi moare organismul.Nu am mai mancat de 3 zile nimic am fumat cam 4 pachete de tigari si am dormit 7 ore din 72.Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa treaca urmatoarele zile pentru mine.Imediat o sa inceapa frisoanele, depresia si durerile musculare.Am citit undeva pe forum ca poti ajunge la blocaj renal.Ma sperii din ce in ce mai tare insa nu ma pot opri.Daca mai e cineva care a trecut prin situatia mea si a reusit sa se opreasca il rog sa ma ajute.
0
09-01-2010, ora 15:45
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
in primul rand trebuie sa nu mai iesi din casa (eventual doar munca) si rupe contactul cu prietenii tai care consuma spunandu-le ca te simti rau. gaseste o ruda de incredere careia sa ii dai toti bani tai, mereu, sa nu ai mai mult de 10-20 de lei la tine :)
mai vorbim peste 2-3 saptamani :)
0
09-01-2010, ora 15:51
pavele
Nu este medic/terapeut
pavele
Interneazate! Asa am facut eu !!!! Am stat 2 saptamani la psihiatrie si miam revenit, si bag doar ocazional si foarte putin
0
09-01-2010, ora 16:03
meredith x_x
Nu este medic/terapeut
meredith x_x
Vorbim peste 2 sau 3 saptamani :).Acum am impresia ca vor trece foarte usor insa stiu si sunt sigura ca o sa fie niste saptamani de chin, de groaza care vor trece ca 2 ani!!sper la urmatorul post sa spun ca nu am mai bagat nimic.:D
0
09-01-2010, ora 16:55
Mean-Bean
Nu este medic/terapeut
Mean-Bean
Hmmm.. Pot sa zic ca ieri, am prizat pentru prima oara Floral Magic Powder. Da, senzatia poate crea dependenta, daca esti inconstient, desigur.

La mine senzatiile au fost de.. eliberare totala, nu simti durerea, inhibitiile dispar complet, totul se misca mult mai repede, privirea imi era intunecata si am avut senzatia ca parca praful asta a "distrus" cateva "bariere" din creierul meu. Spre exemplu, eu nu vreau sa vorbesc mult pentru ca pot deveni plictisitor si prefer sa fiu tacut sau de exemplu nu dansez daca nu sunt intrun club or something, acum eram acasa si am dansat incontinuu 3 ore, ba de unul singur, ba cu altii.

Senzatia este... EXTRAORDINARA!!! Dar imi propun sa trag doar odata pe saptamana, maxim. :)
0
09-01-2010, ora 17:02
meredith x_x
Nu este medic/terapeut
meredith x_x
Aceasi senzatie este la toata lumea.stii cumva ce sunt metamfetaminele?sunt cele mai periculoase droguri din lume.Stii ce au la baza metamfetaminele???Ingrasamant de flori:)Ce este de fapt Magic?Ingrasamant de flori.Mai bine lasa sa fie prima si ultima senzatie de felul acesta din viata ta.Asa a fost si la mine prima data..inca e daca maresc doza.(.la inceput imi ajungea un plic de 0.5g o noapte acum imi iau 1, 5g singura si dimineata nu mai am)...dar problema e ca nu ma mai pot opri.asculta-ma pentru ca stiu ce vorbesc si stiu cat imi doresc sa nu mai iau si nu pot sa spun nu.Stiu ca ai sa spui acuma"uite si la asta cine se crede sa imi zica asa ceva.Ala e foarte tare si e si legal nu pot sa patesc nimic"Ba daa, patesti.Opreste-te aici...e cel mai bine
0
09-01-2010, ora 17:35
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
cred ca daca mai zic asta odata o sa mi se usuce degetele dar magic si charge si special gold nu au la baza metamfetamina, au la baza MEPHEDRONE. este un designer drug. Designer drug este un drog creat ca sa evite legea. Metamfetamina este o substanta ilegala. MEPHEDRONE nu. am pus un post mai sus cu un link catre un forum despre dependenta de MEPHEDRONE.

Acestea fiind zise. Sunt de acord cu lecca. Izoleaza-te de anturaj.
0
09-01-2010, ora 18:27
meredith x_x
Nu este medic/terapeut
meredith x_x
Si daca te rog nu mai pui o data linkul?sunt destul de curioasa si crede-ma ca nu am acum rabdare sa caut pe forum.Te rog mult
0
09-01-2010, ora 19:12
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
sure.. happy to help:D

"http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=112558

uite un site pentru cei care stiu engleza despre mefedrona(special gold, magic). pentru cei care nu stiu prea multe despre substanta. destul de ingrijorator ce zice pe acolo."
0
09-01-2010, ora 19:24
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
izoleaza-te de anturajul care face chestia asta dar !! nu te izola de prieteni. Aminteste-ti care iti sunt prietenii si intalneste-te cu cei care n-au treaba cu drogurile.

Iesi la un suc, aminteste-ti de lucrurile mici de care te bucurai inainte si nu mai cauta senzatii tare pentru ca ele costa... si nu e vb de bani ci de sanatate.

Io aseara am fost la club si numa de-astia erau da io m-am imbatat si imi venea sa rad de toti.
0
09-01-2010, ora 20:46
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Vroiam sa trag si eu un magic, auzisem ca este bun de la cunoscatori, dar ceea ce am citit in acest topic m-a determinat sa-mi schimb un pic atitudinea si sa-mi dau seama ca este mai periculos decat pare la prima vedere. Cred ca multi sunt indusi in eroare de faptul ca aceste substante sunt legale si cred ca sunt inofensive sau nu atat de periculoase. So...iarba rullllz
0
09-01-2010, ora 23:08
Mean-Bean
Nu este medic/terapeut
Mean-Bean
@nasagov : man... eu cred ca inca sunt constient de cat de periculoase sunt aceste droguri, dar daca stai sa te gandesti... este mult mai probabil sa mor in accident de masina sau din cu totul alt motiv, decat din cauza acestor substante.
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.