Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 49 50 Înainte ›
0
06-01-2010, ora 17:00
tzantzaru
Nu este medic/terapeut
tzantzaru
deci eu unu nu sunt copil am 24 de ani.nu ma mandresc ca consum droguri dar nici nu imi pare rau.e diferenta mare.cine stie sa foloseasca drogurile sa le foloseasca, iar cine nu stie sa nu incerce sau sa le lase.nu trebuie sa zicem :uitei si pe drogatii aia, sau uitei ce varza sunt. eu nu ma dau mare ca consum, nu ma consider drogat..drogat am fost, acum sunt doar consumator.
0
06-01-2010, ora 17:15
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
sa.ti dea dumnezeu sanatate brandan mami :)))) si la vara cald.
0
06-01-2010, ora 17:18
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
da de ce te.am facut noi sa iei si azi ?:))))
0
06-01-2010, ora 17:21
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
fiecare cu p*zda ma.sii, tu ca om poti sa primesti 5000 de sfaturi de la prieteni si diferiti oameni, vis a vis de chestia asta, dar daca nu vrea p*la ta pe romaneste, nu te lasi, totul depinde de tine, deci nu ne faci noua un favor ca tragi iar, sau vro tragedie, ia mami cat vrea sufletelul tau pe zi... :)))) e o tsara libera, e democratie. fiecare face dupa cum pofteste si dupa cum se simte bine.. right ? : bafta !
0
06-01-2010, ora 17:32
brandan
Nu este medic/terapeut
brandan
doar glumeam :p...nu mi-am luat nimic! ;) bafta si tie!
0
06-01-2010, ora 18:55
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
crissa23 invata sa scrii intr-un singur post toate ideile ca sa nu scrii 3 posturi consecutive.
0
06-01-2010, ora 18:57
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Cred ca scriu cum vreau, daca vreau, macar asta sa fie "problema".:) deci nici tie nu iti convine cand vin mailuri " a prost ", o gramada..
0
06-01-2010, ora 19:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Doamne.unde dai si unde crapa??? :))))))))))))))))))))))))))))))) Sincer, m-a cam amuzat ultimele comentarii.
Auzi la tzantzaru, el nu e drogat, e consumator!!Bun asa, altceva? =))
nasagov, tu ce parere ai despre situatia data?
crissa23, dar te-au enervat rau oamenii astia!! :)) Pe mine ma enerveaza ca ei continua sa se scalde in prostia lor!!
0
06-01-2010, ora 19:19
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
jaquelinne, te si scarbesc la un momentdat cu ce zic, si mai primesc si mailuri in prostie numai cu rasul lor si glumele lor de teribilisti, macar de era ceva de citit mai de doamne ajuta..da deja sa ajuns la glume dalea prajite de ale lor.. si chiar nu e o placere sa iti vina vro 50 de mailuri cu tampenii, unii chiar se cred super man si isi trag chilotii peste pantaloni :))))
0
06-01-2010, ora 19:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))) Aoleu, asta cu super-man tocmai i-o spuneam pe mess lui Nick un pic mai devreme!
Ca sa nu mai primesti mailuri, iti poti debifa optiunea din profilul tau, eu asa am facut, ca altfel imi bubuia mailul! :D
Lasa ca s-au retras in coltisorul lor se pare...Respiram si noi aer curat, ca era cam "prafuit"...
0
06-01-2010, ora 21:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ufffffffffffff, ce activitate intensă!

"unii chiar se cred super man si isi trag chilotii peste pantaloni :))))" Când te crezi ceva, dar nu eşti, ai nevoie de consult neuro-psihiatric, claramente!
DUMNEZEU să-i ajute pe toţi oamenii să constientizeze, să decanteze binele de rău şi să mergă numai pe drumul cel bun; Doamne ajută!

Noapte bună;)
0
06-01-2010, ora 23:03
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
Vreau si eu sa stiu ce am spus eu care a fost off topic. Eu am incercat sa raman pe subiect sa nu jignesc pe nimeni sa nu fiu nici pro nici contra si sa incerc sa ofer un sfat celor care vor sa se lase, poate am fost prea indirecta. In al doilea rand nu consider ca e o idee buna sa insulti dependentii, sunt persoane foarte defensive si nu o sa invete nimic din asta. Cu atat mai putin sa le spui ca nu au nicio speranta, ca asta isi repeta si ei in fiecare zi. Atat am avut de zis.
0
06-01-2010, ora 23:05
tzantzaru
Nu este medic/terapeut
tzantzaru
dumnezeu sa fie cu noi.fara el nu se face nimic.
dumnezeu este a tot puternicu, dumnezeu nea facut, dumnezeu ne omoara.:))))))))))))))
defapt credeti in ceva.dar acel ceva nu este.
aici ce treaba are dumnezeu.aici e vb de cocaina legala :)))))))))))))))))))))))))
dati sfaturi.eu nu am vazut nimic pana acum.da, stati asa ca defapt nici sfaturi nu sunt de dat, fiecare isi controleaza creierul cum vrea si cum poate.in legatura cu drogu asta nu trebuia facut nici un topic, doar prostii se cred dependenti de aceasta cocaina legala :)))
0
06-01-2010, ora 23:10
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
@tzantzaru

"in legatura cu drogu asta nu trebuia facut nici un topic, doar prostii se cred dependenti de aceasta cocaina legala :)))"

Pana acuma scria lume care povestea ce a patit si primea sfaturi si ajutor prietenesc.
De cand ai intrat tu aici s-au scris vreo 4 pagini de non-sens.
Nu te intereseaza cum sa scapi de ele si nu te deranjeaza deci de ce ne deranjezi pe noi aici ?

Evident ca nu trebuia facut un topic. Exista interese.
0
06-01-2010, ora 23:57
tzantzaru
Nu este medic/terapeut
tzantzaru
pai nu mai scrie lumea din motive bune.au vazut ca defapt nu sunt dependeti de asa ceva.deci am rezolvat ceva si pe aici ;)
toate bune si frumoase. dumnezeu sa fie cu voi :))))))))))
0
07-01-2010, ora 01:02
ana17
Nu este medic/terapeut
ana17
Mr.Nick esti de un real ajutor!!!Mersi!
0
07-01-2010, ora 01:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai tzantzaru, hai ca ai tras-o pe concluzie...Dar daca tot nu vrei sa te lasi, nu mai trancani dom"le pe-aici, ca incurci lumea care chiar doreste sa se lase.Cand te hotarasti si tu, sa ne anunti!
Dumnezeu sa fie si cu tine, ca ai mare nevoie de El!! :P
0
07-01-2010, ora 01:31
ana17
Nu este medic/terapeut
ana17
@tzantzaru

"in legatura cu drogu asta nu trebuia facut nici un topic, doar prostii se cred dependenti de aceasta cocaina legala :)))"
e bine sa tratezi orice lucru ce ia proportii de problema.topicul era absolut necesar dragule...
daca nicotina da depententa, imagineaza-ti dependenta data de narcotice, stupefiante, substante halucinogene etc..
.Provoaca o dependeta psihica inimaginabila de la primele doze.{pot afirma asta dupa ce in ultimii 2 ani am incercat orice substanta creste doza de serotonina, gen amfetamine, coca, keta] etc etc.Am 5 luni de cand iau magic, , , pauza am facut doar cateva zile [am dormit profund in zilele alea].Singura mea temere era supradoza.Ciudat e ca a naibii, indiferent de cat durau sedintele rau nu ii se face nimanui, si se luau cantitati industriale, pentru ca noi oamenii nu stim sa vrem sa avem limite..
Insa..nu te limiteaza banii, nu te limiteaza altele...te limiteaza santatea...
Multi prieteni imi sunt intro paranoia totala..si vad si eu cum mi se ruineaza sanatatea si viata sociala,
Postand mesajul asta e un punct de plecare caci...recunoasterea e primul pas...si cel mai greu..
urmeaza a ma privii in oglinda si sa mi recunosc mie insumi ca am nevoie de putin suport psihic specializat...:)
multumiri Mr.Nick inca o data, credinta ta si altruismul de care dai dovada pierzand din timpul tau dand sugestii bune altora sunt de apreciat!
o zi minunata!
0
07-01-2010, ora 07:09
p3t3.t0ng
Nu este medic/terapeut
p3t3.t0ng
Deci cacaturile astea m au distrus, ma simt ca dracu daca e cnva care imi poate oferi detalii care mi ar putea usura situatia pls -* :| NU BAGATI FRATILOR !!!!!! COSTA PREA MULT NEXT LEVEL U ASTA

(*modificat de administrator)
0
07-01-2010, ora 17:25
pavele
Nu este medic/terapeut
pavele
bai nush cum sunteti voi..dar eu cand bag magic ma tampeste:)) marti dim nu stiam cum sa fac rost de o linie pana la urma a cumparat un coleg de al meu.si uite ca sa facut joi seara si deabia acuma am ajuns acasa:))) de la o liniuta am stat 3 zile pe magic...is terminat.dar nu pot sa ma las.E PREA BUN:)
0
07-01-2010, ora 18:30
tzantzaru
Nu este medic/terapeut
tzantzaru
pentru ana17.singurul lucru pe care poti sa il faci e sa te tii inchisa in casa.
pentru pavele esti incepator si iti place.ia gandeste un pic sa vezi ca nu esti dependent.cati ani ai??
da orcum nu conteaza.e drog slab, daca ai capu tare treci peste.
cine cunoaste stie.voi ca sa va lasati de asa ceva trebuie sa va dati seama de ce se intampla.daca nu va dati seama ducetiva la un control sa dati si acolo banii.cand zic control ma refer la un psihiatru, ca doar el poate sa va dea sfaturi, alti doctori va ia bani degeaba, credetima. trebuie sa castiege toti bani. depandenta asta psihica e foarte mica.nu e un drog asa puternic in cat sa apelati la cineva.apelati la creier, ganditi ce ati facut sub influenta acestui drog si o sa vedeti ca defapt puteti sa spuneti stop.
nu zic sa nu va drogati, dar daca o faceti barim fao cu cap.
fumati verdeeeee e cel mai bun.nu zic ca celelate nu sunt bune.
pentru jaquelinne crezi ce vrei...orcum nu am vazut nimic in care sa ai dreptate, nu vad nici un sfat bun de la tine...tu ai boala pe toti drogati.daca ai gandi ca un drogat ai face ceva.toti astia care vorbiti de droguri si nu stiti nimic de ele nu mai vb ca degeaba vb.drogurile nu se invata din carti, trebuie sa treci prin ele ca sa stii, cand vb de trecut prin droguri nu ma refer la faptu ca tragi o data si gata stii.sa ajungi la punctu culminant, atunci poti sa zici, da cunost ce se intampla.pana atunci ciocu mic si joc de glezne ;)
0
07-01-2010, ora 19:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
tzantzaru, ma orbeste "inteligenta" de care dai dovada!!Pai normal ca nu stiu nimic despre droguri, ca nu mi-am dedicat timpul acestei preocupari, am altele mult mai importante de facut!Insa stiu clar ca sunt foarte periculoase si daca va trebui sa ajungi prin spitale ca sa iti dai seama, atunci succes in continuare!Pana o sa te trezesti la realitate "ciocul mic si joc de glezne", ca tu ai nevoie de antrenament! :))
0
07-01-2010, ora 19:25
@tzantzaru, eşti total lipsit de respect şi... Dumnezeu se scrie cu "d" mare, dragule! EL există şi vei regreta amarnic dacă nu te vei trezi din somnul drogant în care exişti şi faci ceea ce faci. Dumnezeu să te ierte!
Păcat, păcat, păcat că nu există un moderator pe Romedic, aşa s-ar fi făcut o selecţie a mesajelor postate...mesajele tale agramato-blasfemico-drogato-adictive, ar fi fost cu siguranţă şterse. Nu te supăra pe mine, dar chiar eşti exagerat de...eşti aşa cum eşti, ştii tu mai bine.

Ana17, fac şi eu ce pot şi cât pot. Şi eu sunt un DROGAT; mă "droghez" cu fapte bune şi iubire. Ador să văd oamenii fericiţi...mulţumesc pentru cuvintele frumoase, eşti o scumpă! Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te ajute să fii aşa cum îţi doreşti. O seară liniştită şi o noapte odihnitoare. ;)))

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-01-2010, ora 19:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:)))))))))))))))))))) "Şi eu sunt un DROGAT; mă "droghez" cu fapte bune şi iubire." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De s-ar droga toata lumea ca tine, curgea miere si lapte de la robinet!!
Te pupic tare!
0
07-01-2010, ora 19:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Auzi mai tzantzaru, dar dupa parerea ta, ce inseamna sa dai un sfat bun??Ce ai fi vrut sa spun?Moamaaa ce bine o duceti, continuati baieti ca sunteti pe drumul cel bun?Ca nu inteleg...Si daca vrei sa vezi sfaturile mele, acceseaza prima pagina din topicul asta si vezi acolo, poate te lamuresti!Nu pot repeta la infinit aceleasi lucruri, intelegi?
0
07-01-2010, ora 20:30
Sfat bun în concepţia lui tzantzaru: "Drogaţi-vă, drogaţi-vă, drogaţi-vă...veţi trăi într-o lume plină de fluturaşi la fel de drogaţi ca voi"...aşa ar suna un sfat, probabil!

Sfat bun în concepţia mea şi a lui Jackie: "FUGIŢI" cât puteţi de DROGURI, altfel vă vor cuceri mintea definitiv. Nu continuaţi să vă drogaţi "astăzi" cu speranţa că veţi renunţa la droguri "mâine", pentru că vă minţiţi singuri... vă rog să înţelegeţi. Sub influenţa acelor substanţe puteţi face nişte atrocităţi imense, atrocităţi care vă pot determina să renunţaţi definitiv la o viaţă normalo-decentă. Puteţi pierde atât de mult contactul cu realitatea, încât, vă veţi dori şi mai mult, şi mai mult... Mi-am permis să vb şi în numele lui Jackie, pentru că o cunosc. ;))))

Te pup şi eu, Jackie!
0
07-01-2010, ora 20:32
pavele
Nu este medic/terapeut
pavele
bai mr nick pot sa stiu si eu dc tot te intereseaza ca baga lumea magic sau fumeaza sau plm.ce tot iti bati u capu.:-?? nu te inteleg.am vazut ca ai lasat 1 msg 2 3 4...da gata:-??...dak lomea vrea sa bage baga...nu le intereseaza sfaturile tale;)...Merry Christmas
0
07-01-2010, ora 20:40
Pavele, asta mă tot întreb şi eu, de ce mă interesează, tu de ce crezi că mă interesează?! Nici nu ai cum să mă înţelegi, trăim pe alte lungimi de undă...nu pot să privesc indiferent, dar voi ajunge în curând şi la faza indiferenţei (voi fi indiferent cu acest topic).

Numai bine!
0
08-01-2010, ora 00:35
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
nu judecati ce nu ati incercat sau nu intelegeti. poate unii oameni vor... alta viata. sau deloc. abuzul drogurilor este o cale sigura spre pierzanie. trebuie sa te cunosti foarte bine, sa fii matur psihic inainte de a experimenta... si mai ales sa stii totul despre ceea ce iei... :)
va ofer cateva vorbe de duh ale unui clubber inrait, trecut prin multe distractii... ;)

"Remember that drug-taking is not a competition sport
Getting high and having a good time is great. Being too twisted to know where you are, or whats playing, or who your friends are, is stupid and immature."
0
08-01-2010, ora 00:41
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
cea mai inteligenta chestie spusa de cand am deschis topicul asta.
lecca ai premiul I
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.