Drogurile - un pas gresit pana la ele
6 comentarii
Imi cer scuze de topic, desi e bine de stiut si pt cei implicati si pt cei tentati si chiar si pt cei ce au gandul de a incerca.Pana la consum se ajunge printr-o simpla decizie stupida.
De multe ori unii isi pun acea intrebare :"ce-ar fi dak".de multe ori gandita gresit...ispita e mare pt oricare dintre noi...deshi se aud povesti si se cunosc efectele nocive ale acestora...valabil si pt tutun si alcool...
Poate reusesc sa fac un fel de scarry movie cu acest topic :)))
De multe ori unii isi pun acea intrebare :"ce-ar fi dak".de multe ori gandita gresit...ispita e mare pt oricare dintre noi...deshi se aud povesti si se cunosc efectele nocive ale acestora...valabil si pt tutun si alcool...
Poate reusesc sa fac un fel de scarry movie cu acest topic :)))
SE INCEPE SIMPLU...DE PE STRADA...SI SE SFARSESTE LA CIMITIR...IN CEL MAI FERICIT CAZ.DACA NU PE UN PAT DE SPITAL CHINUINDU-I SI PE CEI DIN JUR...
deci pana la urma dak fiecare cunoaste lucrul asta...de ce pana mea ne lasam dushi de val?
Pentru ca in viata noastra nu exista alte lucruri care sa ne produca acea stare de bine de care are novoie fiecare om pentru a supravietui.
Mr Lick ai scris cea mai pare prostie care ai putut sa gandesti in viata ta... asta ar insemna ca toata planeta sa se drogheze...pe bune nu exista nimic mai bun care sa te faca sa te simti bine si fericit ? ia mai gandeste o data..cred k ai scris asta ca sa te scuzi pe tine k tragi de numai poti. drogurilela inceput te fac sa te simti bine, sa plutesti si pe urma te chinuie si te stoarce de puteri. spune-ti NU drogurilor...
Nu va mai drogati! Faceti ceva util cu creierul; incercati sa incercati sa ganditi daca mai sunteti in stare. O sa vi sa pare lucratura diavolului procesul de a gandi la inceput. Mersul pe strada va fi mai greu ca al unui prunc de 1 an care trece de la patruped la biped. Practic redescoperiti viata, dar nu va speriati, asta e viata, nu filmele pe care le ruleaza creierul prajit. Va spun din experienta..Le-am incercat pe toate si am ajuns la o singura concluzie; drogurile te retardeaza si te retardeaza cu atat mai mult cu cat te fac sa te simti bine cand le consumi. Cand o sa va priviti cu dispret vechiul anturaj in care obisnuiati sa consumati inseamna ca ati luat o optiune serioasa in a va lasa de droguri. Eu in etapa asta sunt acum si sunt mandru de mine. Mi-e al dracu de greu sa trec fiecare zi de cand ma trezesc si pana ma culc, insa sunt dispus sa traiesc viata nu sa-mi bat joc de ea. Sunt tentat de multe ori sa ma apuc iar si cateodata chiar mi s-ar parea f tare sa mai trag un joint sau o linie, insa stiu ca nu merita si imi spuna asta ca sa nu cad in ispita. Iti trebuie mult curaj sa rezisti si o vointa de fier si imi place sa cred ca le am pe amndoua. Va recomand sa va dati timp si sa aveti multa rabdare cu voi daca intr-adevar vreti sa va lasati ;n-ar strica sa apelati la psiholog, pe mine ma ajuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 332sunt dependenta de heroina
- 9Amfetaminele dau dependenta? Au efecte adverse?
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 2Marijuana... pot sa iau ceva, sa se stearga urmele?
- 11drogurile...ma termina...
- 4episod psihotic | drogurile de la spice shop-uri
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 5fobie droguri
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 8Tratament dupa consumul de droguri
- 3Panica THC...
- 19vrea sa scap de metadona fara sa sufar foarte rau.
- 3Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri
- 6Unde se ajunge daca consumi droguri?
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
Mai multe informații despre: dependenta de droguri drogurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: