Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 141516 ..... 49 50 Înainte ›
0
05-02-2010, ora 18:59
old school
Nu este medic/terapeut
old school
bravooo nasagov!!!!!!!!u ai deschis topicul sa cauti o solutie pt dependenti si acum teai facut dealer.bunnn asaaa.bv
0
05-02-2010, ora 19:05
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
chiar ba nasagov tare asta...o oprtunitate perfecta sa faci bani am zice nu?:))) eu ma pis pe praful tau ;) de kkt mai bn cumpar pastile de slabit ;)
0
06-02-2010, ora 22:44
dAb
Nu este medic/terapeut
dAb
Salut. am mai multi prieteni consumatori de prafuri.. de la spice. baietii knd trag au o energie...de te sperii.. Am tras si eu odata..la sc.. 2 linii nu am simtit mai nimic...putin agitat si panicat... in rest a fost ok.ORICUM PRAFURILE...te fac praf. mai bine fumezi..ceva natural...nu spice. tigarile de la spice.. iti dau ciocan..fata de iarba.aja k lasa ti prafurile..apucati va ganja dak tot simtiti nevoia de euforie..halucinatie..si chestii de genu. :)-
0
08-02-2010, ora 02:15
Mdaa
Nu este medic/terapeut
Mdaa
Salut. Ma numesc Cristi si sunt din Constanta si am simtit nevoia citind postul asta sa va impartasesc si eu experienta mea legata de aceste droguri. Sunt consumator ocazional de iarba, si am incercat si eu la randul meu cam tot ce se afla in shopurile de vise legale ( avem zeci in cta) inclusiv "Special Gold" ( de 4-5ori nu stiu o cantitate stiu doar cand se termina ajungeam acasa la somn ), in cazul meu nu s-a dezvoltat o dependenta nici macar 1 de moment cum am citit in posturile de aici in schimb cand efectul trecea deveneam apatic, somnoros, dar nicidecum nu ma gandeam cum sa mai fac rost de bani pt porcaria asta care vad ca a cauzat atatea probleme . Pana aici toate bune daca se poate spune asa sau ma rog nu chiar problema e ca pe parcurs, parca fara sa-mi dau seama mi-am pierdut toti prietenii cand nu am vrut sa continui alaturi de ei consumul excesiv si fara sens adica pt mine a avut sens consumul de fiecare data in cluburi, muzica atmosfera, energie pe care ti-o da acest praf si atitudinea debordanta totul ok. dar de acolo parca au luat-o toti razna nu i mai recunosc. datorii... telefoane, aurul parintilor amanetat totul pt prostia asta de praf. AM incercat sa vb cu ei sa le deschid ochii nu a mers la nici 1 nu realizeaza ca au o problema...deja au ajuns sa se certe si intre ei in gasca lor care consuma pt ca li se pare ca 1 baga mai mult praf dar mai putini bani si tot asa.In fine ca incheiere parerea mea e ca depinde de fiecare persoana in parte treaba asta cu dependenta cel mai bine nu riscati si nu incercati nimic, eu ma consider norocos pt ca nu am capatat dependenta nici de la tutun nici de la iarba si spre bucuria si surprinderea mea nici de la prafurile astea(prafuri de care m-am lecuit cand am vazut ce au patit cei din anturajul meu si cand m-am mai documentat citind pe net ). Pace !
0
08-02-2010, ora 07:48
diana_prajitura
Nu este medic/terapeut
diana_prajitura
pfff...se pare ca drogurile astea legale au acaparat romania, cel putin bucurestiul cu siguranta.
eu am inceput sa o raresc destul de mult adik chiar nu mai trag vestitul special gold decat ca sa il fac pe prietenul meu sa traga mai putin pt k el isi injecteaza chestia asta si cred ca lui ii dauneaza mult mai mult...
parerea mea e k te face sa te lasi in momentul in care faci excesssss si cand nu mai suporti gustul care iti vine in gat...cu cat tragi mai mult cu atat ai gustul ala in gura.eu cel putin asa am scapat de dependenta nu am mai suportat imi venea sa vomit numai daca imi aminteam de mirosul special-ului.
pt cei care nu au problema asta ca a mea bafta daca vreti sa va lasati si extaz placut daca trageti in continuare
cat despre efectele negative, la mine au fost doar palpitatiile mainile reci tuse nervozitate si bineinteles disperarea dupa ce efectul trece
va pup aveti grija de voi
0
08-02-2010, ora 17:10
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
yeeeeey :D/ o sa ne ducem dracuuuuu :| ce misto.baga-ne-am toata -* in basescu si in curva aia de fisa care a avut ideea sa le scoata.s-a panit lumea in ultimu' hal...am ajuns sa primesc pe mess vreo 10 massuri pe zi...gen "am magic powder.livrez oriunde in bucuresti la orice ora" deci misto...ce -* mea sa mai zic =)))) Concentrati in metropole condusi de GPS vom renunta la creier caci se pare ca gandim prea des...:))))

(*modificat de administrator)
0
08-02-2010, ora 17:13
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
diana_prajitura ce face prietenu tau ? isi injecteaza in vena ? foarte tare =)))) deci misto rau :))) bine ca nu-si face perfuzie cu astea =)))
0
08-02-2010, ora 19:21
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Salutare prieteni...Vreau sa va zic ca samabata trecuta am fost in club si am prizat acest magic.vreo 3 linii cred, combinat cu alcool..Ce sa zic iti da o senzatie super tare, parca eram actoru principal din Crank (daca ati vazut filmu) si am combinat 3 gagici:)))...Numai femeile le vedeam in club, veneau baieti la mine imi ziceau sa ma potolesc ca aia e gagica nush cui, ca aia e a lu cutarescu, nu aveam nici o treaba. Simteam nevoia sa socializez, dansam haotic (credeam ca is mai tare ca MJ). M-a pus bine de tot smecheria aia. Problema e ca acum cand ma gandesc la ce am fct ma simt penibil (ma refer la actiunile de sambata seara) si parca imi cam sta gandu la senzatia aia, parca as mai priza inca o data. Ieri dupa amiaza ne-am strans toti la bar sa ne povestim ce am fct sambata seara, iara unu dintre noi mai avea vro 3 g.Toti s-au dus sa bage la baie, numai eu cu unul nu am bagat. E oara asta un semn ca nu sunt dependent?
0
08-02-2010, ora 20:19
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
nici nu aveai cum sa fii dependent de prima oara. adevarat, te face sa vrei imediat dupa ce iei, dar asta e o dependenta pe termen scurt. faptul ca ai refuzat sa iei acuma ma face sa cred ca mai si gandesti, nu doar te distrezi :p asta-i toata smecheria cu drogurile, sa zici Nu din cand in cand si sa n-ai regrete.
0
08-02-2010, ora 22:20
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Ok, am citit tot in acest topic. Parerea mea este ca merge luat din cand in cand, dar sa nu faci o obisnuinta.Cred ca este la fel ca si cu femeia, o aduci in viata ta nu viata ta depinde de ea.Plm, ai mei baga in fiecare seara, chiar adineauri, tocmai dasta am intrat in casa ca baietii s-au dus sa bage. In concluzie, trebuie gasita o ocupatie, distractie ceva...Eu am bagat 2 luni aproape in fiecare seara hasis, mi-am facut o -* dasta a drq cu care mi-am petrecut timpu, nu ma lasa sa bag nimic si am renuntat.. Mergeti la film, la fotbal, laptele am auzi ca mai e bun, faceti ceva -* voastra, eu sper ca samabata care vine sa ma pot controla:)).

0
08-02-2010, ora 22:25
Mdaa
Nu este medic/terapeut
Mdaa
@ lecca pai nu din prima am inceput de revelion si am mai tras la vreo cateva partyuri... o fi fost de la alcool ca am baut de fiecare data whisky ca pe apa trecea efectu de la special se instala ala de la alcool nu realizam mare lucru :) norocu meu, in schimb astia de bagau special si apa plata o luau razna cand trecea efectu de la special... ma rog nu o luati ca pe un sfat cu sau fara alcool oricum e o porcarie care vad ca distruge vieti si nu este suficient mediatizat acest fenomen! Pace
0
09-02-2010, ora 16:19
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
{diana_prajitura ce face prietenu tau ? isi injecteaza in vena ? foarte tare =)))) deci misto rau :))) bine ca nu-si face perfuzie cu astea =)))}

sa stii ca miai dat o idee buna :)) asta cu perfuzia

glumesc stiu ca e nasoala asta cu vena da o data pa saptamana merge

pace
0
09-02-2010, ora 19:25
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
va salut! vreau sa spun ca e teroare cu prafurile astea.toti cluberii il folosesc.eu folosesc pastila e mai ieftina e mai strong si nu ma face sa iau 20 intr-o seara :))).bn efectele adverse sunt nasoale nu zic nu dar daca te bagi rapid in pat cand ai ajuns aksa pe o muzica lenta frumoasa futi un somn nemaivazut si te doare la -* :P.desi am simtit nevoia sa trag si eu macar o liniutza prietenii ma invitau la baie sa bag si eu macar una am refuzat panicat pe faptul ca imi ajunge un diablo xxx.nu vroiam sa ajung in coma ca alti nebuni :)).e bn e bn.am inteles ca le inchide si e o veste sa zicem extrem de tampita.va zic si dc...pt ca odata inchise vor rula la negru pe sub mana vor fi mai scumpe si daca te prinde mai risti si vreun dosar chiar si consumator fiind.cel mai bn sa legalizeze maria si toti vom fi fericiti.oare exista vreo sansa?ce plm sa fim batuti in cap sa nu facem asta.20 d ani de democratie si saracie ne cam ajung ar trebui sa fim si noi recunoscuti pt cv.turismul ar exploda in tara noastra si banii ar veni usor usor, dar asta doar daca basescu isi lasa suvitza sa creasca si sa le legalizeze.iar boc sa nu mai fie injurat non-stop de someri le-ar da si unora o ocupatie zic eu...acum vom vedea mortii -*

0
10-02-2010, ora 00:49
Timewarp
Nu este medic/terapeut
Timewarp
First of all...n'am de gand sa impresionez pe nimeni si cred ca e exagerat, fiind un comentariu anonim, sa ma acuze cineva ca as dori sa fac asta...
Vreau sa precizez ca voi discuta cu fiecare'n parte, folosind termenii adecvati educatiei de care da dovada.
Here we go:
Nick...nu stiu cine esti, ce'ti doresti, ce obtii sau ce nu obtii.Pot sa'ti spun ca era o solutie mult mai buna sa nu folosesti o poza reala pentru profil.Sincer!Din punctul meu de vedere ai o fatza care ma duce cu gandul la un "dependent" de redtube punct com si la aparatorul virtual al femeilor "dependente" la randul lor de internet, frustrate fiind de aspectul jalnic cu care le'a inzestrat mama natura.Tu esti ala care sare'n ajutorul "camioanelor" in cautare de printi pe cai albi si naravasi.
Acestea fiind spuse nu cred ca ai foarte mare putere de convingere in fatza copiilor care supraevalueaza efectele asa ziselor droguri de la Spice.
Boon...!
Trecem la jaqueline, o mare doamna'n viatza...desigur si din cate vad perechea ideala a lui Nick.
Casa de piatra va doresc, copii "curati"(stiti voi la ce ma refer) si cat mai putina gargara.Idealistii si cunoscatorii din auzite cad de multe ori in penibil fara a realiza asta.
Am terminat cu voi doi si no offence:"Huidu imi place mai mult Gainusha!"
Continui sustinand ideea de la inceputul comentariului si anume aceea de a vorbi cu fiecare'n limbajul cu care s'a afirmat aici pe forum:Crissa23 o caterinca de femeie cu basini de emancipata dar care din cand in cand o arde cu dume de mahala, vulgare si fara sens.Crissa, fai depresivo, da'ti dreaq doua capace si revin'o'ti ca nu esti la ma'ta'n batatura sa'njuri cat te tine tastatura.Nu mai poti fara ele?Baga'n tine pana'ti sar ochii dar nu veni pe un forum de genu' asta sa sa scoti din gura cuvinte gen p**a care in trecut, cand te tarai prin cluburi rupta'n gura de la pastile si prafuri, iti intrau in gura!Nu stiu daca poti sa treci de semnele de punctuatie si sa intelegi ironia din fraza precedenta, dar e de datoria mea s'o spun!
Am ajuns la copii dependenti de Spice.Ce ar fi de zis?Asa'i in trend.Toate generatiile de'a lungul timpului au avut cate o "buba"."Buba" generatiei noastre este drogul.Nu exista solutii de a ajuta dependentii sa se lase de ele.Singura solutie este ca acel dependent sa constientizeze daca substanta respectiva'l ajuta sau nu.
Daca are mai multe efecte pozitive sau mai multe negative.
Spune'i unui om sa nu faca un anume ceva si eu baga mana'n foc ca exact acel ceva va face!Lasa'l sa simta pe pielea lui si atunci va actiona corespunzator.Vrei sa bagi Magic pana ramai fara bani de alocatie, pana ajungi sa furi ptr. un plic, pana pierzi pe toata lumea din jur, pana te duci dreaq si mori?Baga!
Asta se numeste SELECTIE NATURALA!
Cam atat am de zis!
Banuiesc ca pana acum mi'am luat x-shpe injuraturi si toata lumea a gandit:Ba dar cine.bip...bip.bip e asta si ce vrea?
Am ajuns si la mine.
Am 25 de ani, am consumat iarba, pastile de club(Diablo XXX) si de vreo 2 ori niste "ierburi" de la Spice.
Acum mai iau o cate pastila sambata cand ies la club.asta'i tot!
Importanta este de fapt povestioara care urmeaza ca sa puteti trage concluziile adecvate.
Sambata trecuta am fost intr'un club de genu' drogati in stanga drogati in dreapta, cu doi prieteni evident drogati, care o ard cu tot felul de droguri except heroina si care au bagat nici mai mult nici mai putin de 3 linii de Magic si 3 jointuri toata noaptea plus...ceva alcool.Toate astea se petreceau la intervale scurte la mine in masina.Fiind acolo cu ei logic ca am fost invitat si la joint si la Magic.Am refuzat si una si alta, pastila fiindu'mi de ajuns.
Stiu ca orice drogat normal la cap zice acum ca nu sunt "tru".De ce trebuie sa fii "tru" la modu' ala?De ce nu'ti e de ajuns o stare de euforie limitata?De ce nu poti sa ai taria de caracter sa explici anturajului ca aia e limita ta fara sa dauneze relatiilor dintre voi?Si daca dauneaza relatiilor dintre voi...pune'ti intrebarea:Ce'i mai important pentru mine?Anturaju' care cu putin ajutor de la comerciantii de Magic in 2 ani se duce dreaq sau persoana mea si familia mea care cu putina vointa si tarie de caracter pot fi in armonie tot restu' vietii?
"Fa'ti de cap pana la cap dar cu cap!"
To be continued...
0
10-02-2010, ora 01:17
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
Timewarp omule...@-) tot respectu sa-mi bag -*...deci k.o. b-(. no comment :))) exact asta vroiam sa zic si eu da' nu stiam cum...pana sa postezi tu comentu asta.bravo, inca odata tot respectu, comentu asta face tot topicu :)...cineva care cunoaste viata.app de curiozitate te intreb...cati ani ai frate ?

0
10-02-2010, ora 01:44
Timewarp
Nu este medic/terapeut
Timewarp
Ms Horia!Am 25.
0
10-02-2010, ora 16:47
lecca
Nu este medic/terapeut
lecca
well, its over :) vedeti sa nu va dati prea tare in cap cu reducerile astea de 70% :))
0
10-02-2010, ora 18:22
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
acum cat mai este :))) ca dupa aia trecem inapoi pe greeen :))

bate fieru cat e cald :))
0
10-02-2010, ora 18:40
Micutzu_M
Nu este medic/terapeut
Micutzu_M
Vreau sa incerc si eu dar nu am cu cine.Caut anturaj
0
10-02-2010, ora 20:36
SnowBerry
Nu este medic/terapeut
SnowBerry
prea tarziu, se scoate magicul d pe piata:D
0
10-02-2010, ora 21:10
SnowBerry
Nu este medic/terapeut
SnowBerry
la voi in oras ca s-a facut magicul?
0
10-02-2010, ora 21:21
Micutzu_M
Nu este medic/terapeut
Micutzu_M
Nu am incercat pentru ca mi se par niste porcari facute din chimicale la cum arata. nici de fumat nu fumez. Dar maria ma face sa imi aduc mereu aminte dea ea cu placere :)) doamne ce buna e.doar ca acum nu mai am cu cine si sunt trist. As vrea sa incerc petarzile astea dar de unu singur nu are nici un farmec. Sad :((
0
10-02-2010, ora 23:01
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
@micutzu_M
nu le incerca frate singur niciodata e parerea mea asa am facut eu si acum ma duc cam de 2 ori pa saptamana fara anturaj fara nik singur e naspa tare bine si un alt sfat nu le incerca nici cu gasca ramai frate pa verde ca sigur e mai bun
0
11-02-2010, ora 00:02
Micutzu_M
Nu este medic/terapeut
Micutzu_M
Pai nu sunt pe nimic ca si cu verde a trecut un an de atunci. De depententa nu poate fi vb ca nu exista !!!!.
Exista doar :Oameni slabi (fizic/psihic ) si obisnuinta.
Eu mai mult as vrea sa socializez ca sunt cam singur si e naspa rau
0
11-02-2010, ora 00:13
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
stai linistit tu de ce crezi ca ma droghez eo de prea bine ce imi este? fac asta in primul rand de singuratate si de plictiseala si aici nu vb neaparat de magic de tot cea ce bag eo in mine si in al doilea rand din monotonie si poate si din cauza micului meu anturaj dar asta intro masura mult mai mica deoarece am incercat sa ii inlaturi pe cei ce am crezut eo ca nu sunt buni pentru mine
0
11-02-2010, ora 03:38
Casiana S.
Nu este medic/terapeut
Casiana S.
Buna, citesc de ceva timp aceste comentarii pe forum insa abia acum am decis sa postez si eu unul... Sunt consumatoare de Magic de aprox 6 luni si pot sa spun ca dependenta mea a inceput sa se simta abia in ultimele 2 luni cand am inceput sa imi cumpar singura initial dintr-o prostie...sunt o fire puternica si controlata...initial il consumam doar in club...adica in weekend, de obicei sambata...in ultimele 2 luni insa mi-am format un anturaj care consuma mai des si am inceput sa fac si eu la fel...sunt ok cand nu iau.am avut perioade de o sapt 2 cand nu am luat deloc...insa ma sperie momentul in care ma gandesc cat de bine ar fii sa iau o linie...cat de bine m-as simtii dupa...si at devin vulnerabila si tentata sa cumpar...imi sterg aceasta idee si ma gandesc la total altceva dar in decurs de cateva ore iar revine...mereu trebuie sa am ocupatie ca sa nu ma gandesc...si deseori sunt tentata sa consum in momentele in care sunt trista sau nu ma suna iubitul spre exemplu:)... nu imi place ca am ajuns in situatia asta. in momentul cand am incercat am stiut ca sunt o pers controlata si sigura pe mine..dar se pare ca dupa 4 luni de consum moderat...f moderat...am inceput sa simt un pic de dependenta...poate si pasul ca am cumparat pt prima data eu personal m-a facut sa devin asa.acum nu as mai lua..insa sunt sigura ca intr-o ora cand o sa incep sa ma plictisesc si sa nu gasesc ceva interesant de facut ma gandesc cat de bine mi-ar fii prins un plic de magic... nu sunt mandra de mine...dar cred ca si faptul ca te mentine in forma e un dezavantaj f mare pt fete...nu au nevoie sa tina diete sau sa se abtina de la mancare...muschii sunt in permanenta incordati si de aceea daca slabesti musculatura se intareste.pana acum nu m-am simtit rau.o singura data mi-a curs sange din nas si doar o singura data am avut un blocaj de 5 min pt ca am luat jumatate de gram o data si asta din prostie.de rev am vrut sa fiu in forma si sa nu trebuiasca sa cobor din locul respectiv de fiecare data cand vroiam si am luat tot o data..insa in rest nu m-a afectat cu nimic...cel putin nu au fost efecte vizibile sau pe care sa le simt...sunt constienta totusi ca in interior bine nu a facut... cel mai mult ma sperie depresiile de dupa...si ca sa scapi de ele trebuie sa mai iei o linie...pt ca desigur...nu ai rabdare sa treaca timpul sa revii la starea unui om normal... inainte sa iau magic mereu ma gandesc cat de rau o sa ma simt dupa..si cat de trista si depresiva o sa fiu...dar de multe ori nu e de ajuns...ma sperie acum ca vine weekendul si Valentines Day.deja am in minte o idee sa cumpar... o parte din mine zice nu...dar dupa devin nerabdatoare sa vina ziua de vineri sa cumpar...stiu ca as putea sa iau si maine insa ma abtin...nu vreau sa iau fara motiv...macar vineri o sa ma simt mai impacata cu mine ca am luat ca sa ies...sa ma simt bine cu pr.cred ca am scris destul...sunt sigura ca nu int pe nimeni f mult experientele mele.insa e un forum...si nimeni nu ma cun...de asta m-am simtit libera sa scriu si sa imi deschid sufletul... f putini pr de-ai mei stiu ca consum pt ca e urat pt o fata.e urat pt un baiat insa la o fata se pune amprenta mult mai vizibil.poate asta e motivul pt care am decis sa postez in aceasta noapte.sa ma deschid in fata unor persoane care trec prin aceleasi experiente...Multumesc...
0
11-02-2010, ora 12:24
fuckmephedrone
Nu este medic/terapeut
fuckmephedrone
salut!am consumat prafuri legale din octombrie pana la revelion saptamanal(in weekend).fizic nu am nimic dar psihic sunt afecatat.sunt stresat la lucruri marunte si vorbesc incontinu cu mine plus stari schimbatoare.nu sunt linistit deloc.m a cam retardat praful asta..ash vrea sa stiu daca mai sunt in situatia mea si un remediu..atractie fata de praf nu am deloc doar vreau sa stiu ce sa fac sa imi revin mai repede.m am saturat sa nu ma mai suport.
0
11-02-2010, ora 16:17
dubanu
Nu este medic/terapeut
dubanu
Eu nu am m-ai luat din 1 ianurie anu asta si de atunci sunt intr-o depresiedin care nici acum nu am iesit.
0
11-02-2010, ora 17:32
prodis2006
Nu este medic/terapeut
prodis2006
nu e de glumit cu chestiile astea, eu consum destul de des din data de 1 mai 2009 si pot spune k nu sunt dependent, stau cat doresc fara nici o problema si imi dau seama ca acesta depinde de psihic si organism pentru ca anumiti prieteni au consumat in aceasi doze ca mine si de mai putin timp si au devenit dependenti de starea aceea de euforie, lumea pe care ti-o creezi!da este frumos sa tragi pe nas si sa fumezi dar daca nu esti o fire puternica nu incerca!
0
11-02-2010, ora 22:43
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
oricum o perioada sper sa le inchida acum cu legea asta a lui boc
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 141516 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.