Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri
Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri, din cauza anturajului.Un coleg a venit cu un plic, era ceva verde, el a zis ca era cv de genu NoName la 60 de lei.Lam fumat iar peste 2 minute vedeam totul mai focusat iar partile laterale parca se apropiau.Dupa 2 ore am ajuns acasa si aveam o senzatie de somn continua si m-am culcat 3 ore.Dupa ce mama trezit mam simtiti mai bine, dar seara cand a treuit sa dorm deabia am putut.Pe la 5 noapte m-am trezit si nu puteam sa adorm.Intr-un final am reusit sa adorm iar in dimineata asta m-am trezit la ora 8.
Ce as dori sa va intreb, si daca imi poate raspunde, cineva specializat la intrebare, este daca starea asta ma va mai tine mult sau va trece de la sine.Am senzatia ca nu mai am energie si nu mai sunt concentrat la lucruri.Ieri a fost prima data cand am tras, 3-4 fumuri, si nu stiu daca pot ajunge sa devin dependent.Nu mia placut deloc ce am simtit si nu mai vreau niciodata sa mai fac asa ceva.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac si daca sa merg la medic, sau trebuie doar sa mai astept ca sa imi revin deoarece nu vreau sa devin dependent.
Ce as dori sa va intreb, si daca imi poate raspunde, cineva specializat la intrebare, este daca starea asta ma va mai tine mult sau va trece de la sine.Am senzatia ca nu mai am energie si nu mai sunt concentrat la lucruri.Ieri a fost prima data cand am tras, 3-4 fumuri, si nu stiu daca pot ajunge sa devin dependent.Nu mia placut deloc ce am simtit si nu mai vreau niciodata sa mai fac asa ceva.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac si daca sa merg la medic, sau trebuie doar sa mai astept ca sa imi revin deoarece nu vreau sa devin dependent.
3 comentarii
Salut, în primul rând felicitări pentru decizia de a înceta consumul.
Drogurile afectează sever creierul, iar dependenţa distruge viaţa. Acestea sunt doar o parte din senzaţiile inconfortabile.
Ai trăit o stare de confuzie, însoţită de halucinaţii. Mergi la medic dacă lucrurile rămân neschimbate.
Numai bine
Drogurile afectează sever creierul, iar dependenţa distruge viaţa. Acestea sunt doar o parte din senzaţiile inconfortabile.
Ai trăit o stare de confuzie, însoţită de halucinaţii. Mergi la medic dacă lucrurile rămân neschimbate.
Numai bine
Efectele psihice produse de folosirea plantelor psihotrope sunt:
- stari confuzionale - pierderea identitatii;
- dispozitii schimbatoare;
- atacuri severe de panica, senzatie de moarte iminenta;
- ras fara motiv, euforie, relaxare;
- imposibilitate de concentrare si memorare, diminuarea atentiei;
- probleme de rationament logic;
- iluzii senzoriale si distorsiuni spatio-temporale;
- halucinatii, senzatia decorporalizarii (iesirii-expulzarii din corp);
- senzatie de omniscienta, persoana se crede atotcunoscatoare;
- frica, anxietate, angoasa, tristete, iritabilitate, etc.
Riscul consumului este dependenta. Cea mai inteleapta decizie este dorinta de a inceta consumul acestora.
- stari confuzionale - pierderea identitatii;
- dispozitii schimbatoare;
- atacuri severe de panica, senzatie de moarte iminenta;
- ras fara motiv, euforie, relaxare;
- imposibilitate de concentrare si memorare, diminuarea atentiei;
- probleme de rationament logic;
- iluzii senzoriale si distorsiuni spatio-temporale;
- halucinatii, senzatia decorporalizarii (iesirii-expulzarii din corp);
- senzatie de omniscienta, persoana se crede atotcunoscatoare;
- frica, anxietate, angoasa, tristete, iritabilitate, etc.
Riscul consumului este dependenta. Cea mai inteleapta decizie este dorinta de a inceta consumul acestora.
Mey nene psihologule.in afara de citate din carti matale mai stii si altceva/..hai sa fim seriosi ca nu e deloc adevarat ceea ce spui matale...macar daca trageai si spuneai din propria experianta..de ce nu te apuci matale sa tragi si sa vezi ce simti...si dupaia sa debitezi tampenii de prin carti emise...nu pe bune...!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 332sunt dependenta de heroina
- 371Dependent de metadona (sintalgon)
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 3am fumat cu cativa prieteni iarba si de atunci viata mea e un calvar
- 3unul din multele motive anti-drog
- 5droguri.urgent!
- 6Drogurile - un pas gresit pana la ele
- 8am nevoie de un sfat: copilul meu se drogheaza
- 7Droguri legale lipsa de aer! ajutorrrrrrr disperareeee
- 5Am consumat droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent...
- 5fobie droguri
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 8Ce este cu mine?
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 8Vesnicele etnobotanice
- 7dependenta boala grea
- 15iubitul meu se drogheaza si eu nu stiu cum sa il ajut.
- 8Anxietate dupa consumul de marijuana?
- 5Dependenta cristale și pastile
Mai multe informații despre: dependenta de droguri drogurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: