Cocaina legala de la weedshopuri?

nu am mai intrat de mult.insa nu am facuto pt ca am fost distrusa.sotul meu a murit.la capul lui erau ramase 2 liniute din cacatul asta de magic.pe mine ma distrus, toata perioada asta.am luptat cu el sa se lase, lam crezut si iam fost alaturi de fiecare data cand spunea ca se va lasa, nu a facuto, a inceput sa se ascunda de mine si sa traga pe ascuns, i se parea ca el e destept, ca nu exista dependenta, ca tot ce spune lumea sunt simple prosti, ca stie ce face.acum a ramas in urma lui o durere adanca si un sentiment de dezamagire atat de mare.a fost slab si las si voi toti gasiti scuze si pretexte de rahat, gen:eu am probleme, sunt singur...lumea nu ma intelege...bagati magic, special, si alte prostii.si ce, credeti ca lumea se va schimba, sau ca va veti face intelesi, e doar prostie lasitate si minciuna, voi faceti singuri cu manuta voastra, de ce nu aveti curiozitatea sa va faceti amalize complete, sa vedeti cat de mult va distrugeti, am cerut autopsie.rezultatele dureaza.insa cauza decesului stop cardiac.continuati asa!!!!!!!!!!!!si totul pt ce????????oare chiar credti ca merita??el nu sa trezit la timp si acum nu se va mai trezi deloc.si odata cu el mor si eu cate un pic cu fiecare zi ce trece.

Eu am luat aseara mefedrona 99, 8% adusa din Anglia pentru prima oara si a fost OK, efectul tine cam o ora si ceva dupa ce tragi 2 linii. Am tras vreo 7-8 linii pana la 7-8 dimineata dupa care m-am oprit si nu am simtit nevia de a mai lua. Din punctul meu de vedere nu este acelas lucru ca rahaturile astea de Special sa te tina putin si sa-ti vina sa mai iei. Oricum nu vreau sa mai iau cel putin 2-3 luni, nu de alta dar mai si gandesc totusi !

sal all, haideti sa va dau ceva de citit pentru cutiutzele voastre craniene mici care se drogheaza cu "sare de baie", sper sa va puna pe ganduri... uite cam poate sa faca "sarea de baie" care e un stimul pentru celulele din creerashul vostru care produc dopamina si serotonina: http://translate.google.ro/translate?hl=rosl=enu=http://en.wikipedia.org/wiki/Dopamineei=ge53S7_TEMyA_QbtqP3ACgsa=Xoi=translatect=resultresnum=1ved=0CBEQ7gEwAAprev=/search%3Fq%3Ddopamine%2Bwikipedia%26hl%3Dro (va sugerez sa cititi si ce inseamna fiecare cuvintzel scris cu culoarea albastra pentru ca multi termeni sunt necunoscuti pentru unii). bafta la citit.

app, daca nu merge linkul de mai sus faceti urmatorii pasi: mergeti pe www.google.ro (IMPORTANT nu pe.com) si cautati "dopamine wikipedia" la primul link gasit dati click pe [ Tradu această pagină ] si ajungetzi exact la linkul lasat de mine mai sus. spor!

faniss... tu nu faci nici un bine pe aici! Dai drumu si da drumu la 2 plicuri si mai vedem noi pe urma daca te -* grija cat iti -* dopamina creieru. Tot cacatu asta e extrem de simplu... daca nu te opresti la timp, te duci pe -*... si asta o stie si cel mai prostanac boschetar... mai e ceva de spus? Poate si un gand bun care trebuie sa il ai e ca... creste toleranta prea repede!
(*modificat de administrator)

auroramara sincere coondoleantze din partea mea, capul sus shi fi tare sunt sigur ca vei trece peste, greu dar trebuie sa treci peste, dumnezeu te va intari.

@IubitaMea
daca ai aivea vreun gram de dopamina in creer poate scriai si tu comentariul cu un pic de sens, fiecare cu parerea lui. Daca nu te intereseaza ce bagi in tine asta te priveste strict pe tine. Iar sfaturile tale de genu "Dai drumu si da drumu la 2 plicuri si mai vedem noi pe urma daca te -* grija cat iti -* dopamina creieru." pastreazale pentru prietenii tai drogati si persoanelor de nivelul tau, din tot comentariul lasat deduc ca nu esti departe de toti ceilalti care "sunt dependenti de sare de baie" iar daca chestia asta nu te panicheaza... vedeteash in cosciug alaturi de sarea ta de baie! ;)
daca ai aivea vreun gram de dopamina in creer poate scriai si tu comentariul cu un pic de sens, fiecare cu parerea lui. Daca nu te intereseaza ce bagi in tine asta te priveste strict pe tine. Iar sfaturile tale de genu "Dai drumu si da drumu la 2 plicuri si mai vedem noi pe urma daca te -* grija cat iti -* dopamina creieru." pastreazale pentru prietenii tai drogati si persoanelor de nivelul tau, din tot comentariul lasat deduc ca nu esti departe de toti ceilalti care "sunt dependenti de sare de baie" iar daca chestia asta nu te panicheaza... vedeteash in cosciug alaturi de sarea ta de baie! ;)

ma "panichatule" zii scurt: ai bagat magic vreodata? vorbele astea cu "vedeteash" arata tot omul din tine.
Tu si fara sa-mi arati buletinu stiu ai vreo 15 ani"shori"! Nu te mai impinge in vorbe de prietenii mei ca nici unu din ei n-au crescut in lumea ta civilizata. In alta lume de care tu habar n-ai iti iei pumni in cap pentru orice vorba necantarita. Acum CULCA-TE daca ti-ai terminat temele!
Tu si fara sa-mi arati buletinu stiu ai vreo 15 ani"shori"! Nu te mai impinge in vorbe de prietenii mei ca nici unu din ei n-au crescut in lumea ta civilizata. In alta lume de care tu habar n-ai iti iei pumni in cap pentru orice vorba necantarita. Acum CULCA-TE daca ti-ai terminat temele!

auroramara condoleante si din partea mea. Am citit si stiu ca ai tras mult de el sa ii arati o cale mai buna :(.

IubitaMea.ce sexy esti cand esti vb vulgar, iti dau id meu daca vrei sa vorbim pe mes...-*.topicu asta e cam incheiat oricum.vb de ilegalitati acum =))

va salut..va scriu la o zi dupa ce sau inchis magazinele d vise.vreau sa spun ca am ajuns f rau cu totii cei din anturajul meu...am stat o zi intreaga zeci si zeci d telefoane sa gasim pe cnv care sa ne dea praf dar nimic...am plecat in ksa am papat cv si mam uitat la comm cele mai recente d pe forum..condoleante auroramara deci va spun cu toata sinceritatea ma bucur enorm ca nu am gasit nimic poate ca si soarta poate ca asa a fst sa fie mam apucat si eu de ele mai serios acum cand sua inchis.aseara am tras in disperare cu un tovaras avea 3 plicuri mam simtit incredibil desi stateam intr-o scara la etajul 4 si ascultam muzica d pe telefon...ajuns aksa efectul disparuse si se instalase acea depresie de dupa...mam chinuit sa ma fac intr-un fel placut ca sa ma pot culca si eu linistit.le urasc le urasc din tot sufletul va rog sa ma credeti si imi doresc sa dispara sa nu mai existe..mi se pare ireal cand aud oameni care au murit si mai ales persoane care povestesc pe forum cum au decedat pers dragi.e trist e de-a dreptul nedrept si stau si ma gandesc ca enorm d multa lume este in aceeasi situatie ca mn si prietenii mei..offf ce sa va mai spun.am inteles ca nenorocitii astia vor sa le deschida din nou cu produse si mai si peste cateva sapt.va fi teroare daca va fi asa toti vor cumpara si totul se va relua si va fi mult mai rau ca pana acum.sa va explic senzatia pe care o am chiar in acest moment.ma simt extrem d ciudat parca cv in mintea mea si in comportamentul meu sa schimbat si asta doar dupa un weekend d praf..nici nu vreau sa ma gandesc ce sar fi intamplat sa fi fst consumator d mai mult timp de aceste prafuri.sincer ierburile nu prea ma intereseaza ca nu mai sunt ele nu dau chiar asa mare dependenta insa praful asta este ca un demon pt mn un demon care se fixeaza in mintea oricui si pe care o termina incet incet.

in orasul meu sa deschis primul coffee acum un an jumatate...si am fst printre primii care au incercat acele ierburi..eram pe hasis iarba insa cand au aparut aceste magazine mam dat si eu ca restu lumii pe ele..mai ieftine mai puternice dar cu un efect mult mai scurt...asa e si cu prafurile astea te omoara bine bine si apoi te lasa imediat.si o iei razna gandindu-te de unde faci rst d urmatorul plic apoi de urmatorul si iarasi urmatorul.vineri seara am ramas singur aksa si am invitat prietenii mei sa facem o sedinta la mn...sa bagat 5 plicuri ca aperitiv apoi inca 5 apoi inca 5 si inca 5.iar pe la 8 dimineata eram toti tristi si ne gandeam pe ce -* mea sau dus 4 milioane ca noi ne simteam f naspa f irascibili si tristi.am spus si o sa mai spun Le urasc...dc?pt ca sunt ca si un demon care se baga pe sub pielea noastra cu dulcegarii dar cand ajunge unde doreste demonul isi arata adevarata fatza.poate suna ciudat pt unii dar pt tragatorii de praf cred ca o sa inteleaga perfect ce am zis mai devreme..inca o data toate cele bune si bajeti care mai intrati si va dati cu parerea dar nu stiti pe ce lume traiti..nu incercati ;) prost sa mai fii sa vezi atatea belele ba pe la TV ba pe forumuri si totusi sa nu rezisti tentatiei si sa tragi.cei care trag d multa vreme ii inteleg pt ca si eu sunt la fel...nu poti sa te lasi si cu asta basta.pot doar spera ca nu le vor mai deschide si in timp poate vom reusi sa uitam d ele...dar sa nu uitam de acei oameni care sau stins visand la.:-J imi pare rau ma simt f trist si f indignat dar ce pot sa fac :(.e dureros

degeaba s-au inchis ca tot se gaseste :( si destul de usor... nu stiu cum sunt altii dar eu unu pot sa zic nu, in seara asta am iesit cu doi prieteni care au tras si am zis ca nu vreau f usor si fara nici-o atragere dar dupa asta parca ma simteam in plus acolo.daca vreti cu adevarat sa va lasati schimbati anturaju!!!

sau inchis dar degeaba
azi am umblat toata ziua nu am gasit nik numa promisiuni si o mie de telefoane si pana la urma pa la 11:00 am facut rost si miam luat 1 g dar asta dupa ce deja trasesem dawa :(( chiar nu imi place dawa dar daca nu gasesc sare nam ce face tre sa ma reapuc de dawa asa de 2 ori pa saptamana dar tre sa trag ceva nu reusesc sa stau fara :))))))
PACE
azi am umblat toata ziua nu am gasit nik numa promisiuni si o mie de telefoane si pana la urma pa la 11:00 am facut rost si miam luat 1 g dar asta dupa ce deja trasesem dawa :(( chiar nu imi place dawa dar daca nu gasesc sare nam ce face tre sa ma reapuc de dawa asa de 2 ori pa saptamana dar tre sa trag ceva nu reusesc sa stau fara :))))))
PACE

tussin forte+vodka
si esti mai mult decat ok:))
si esti mai mult decat ok:))

Care este diferenta intre Magic flower powder cristal si praf?

cred ca raspunsu pentru micutzu suna cam asa. " cand 2 oameni si'o pun. "
lasa berbecule magicu ca dai alea 120 de kg jos :))
lasa berbecule magicu ca dai alea 120 de kg jos :))

din cristal se face praf omule :)).ele sunt cristale cand le cumperi apoi le faci praf ca sa lunece mai bine pe nasuc :)) salza :P

salut!
Nu cred ca ar trebui sa oprim discutiile, pentru ca aici inca intra oameni care au nevoie de sustinere, de o vorba buna, de interes din partea celorlalti...
-condoleante, AURORAMARA...no comment...
-DUBANU, nu ai mai scris de ceva timp, oare cum esti?? ultima oara erai intr-o depresie totala...sper din tot sufletul ca nu te-ai reapucat!
- RUBINIO, pari a fi inteles "mecanismul" prafurilor si cum te conduc ele la dezastru si cred ca ai un mare potential sa le lasi relativ repede, pt ca se pare ca te duce mintea...
-SNOWBERRY mi se pare copilareste din partea ta sa intri aici si sa spui ca tussinu cu vodka e ok...pai zi-ne, te rog, si ce efecte are...si ce iti afecteaza...daca stii, daca nu, documenteaza-te si n-o sa mai recomanzi nimanui asa ceva...
-CASIANA si FUCKMEPHEDRONE, oare voi in ce stari sunteti?
-MAGICDENEAMT, nu mai zici nimic? tu ai avut comentarii avizate...
pe toti ceilalti va salut si va tin pumnii...
ma intreb daca vreunul dintre voi, cei care consumati inca, s-a gandit serios la varianta cu psiho-terapia?
Nu cred ca ar trebui sa oprim discutiile, pentru ca aici inca intra oameni care au nevoie de sustinere, de o vorba buna, de interes din partea celorlalti...
-condoleante, AURORAMARA...no comment...
-DUBANU, nu ai mai scris de ceva timp, oare cum esti?? ultima oara erai intr-o depresie totala...sper din tot sufletul ca nu te-ai reapucat!
- RUBINIO, pari a fi inteles "mecanismul" prafurilor si cum te conduc ele la dezastru si cred ca ai un mare potential sa le lasi relativ repede, pt ca se pare ca te duce mintea...
-SNOWBERRY mi se pare copilareste din partea ta sa intri aici si sa spui ca tussinu cu vodka e ok...pai zi-ne, te rog, si ce efecte are...si ce iti afecteaza...daca stii, daca nu, documenteaza-te si n-o sa mai recomanzi nimanui asa ceva...
-CASIANA si FUCKMEPHEDRONE, oare voi in ce stari sunteti?
-MAGICDENEAMT, nu mai zici nimic? tu ai avut comentarii avizate...
pe toti ceilalti va salut si va tin pumnii...
ma intreb daca vreunul dintre voi, cei care consumati inca, s-a gandit serios la varianta cu psiho-terapia?

buna ciresenegre!eu am apelat la terapie si ma simt minunat.incerc sa dau uitarii episodul acesta urat prin care am trecut. praful asta iti ridica la suprafata numai amintiri urate, te face paranoic si pus pe ganduri mai tot timpu.nu stiu cum s a mafiestat perioada de dupa consum la alti, dar eu pot sa spun ca am avut mult de suferit.debia astept sa mai treaca timp sa imi revin complet :D nu pot spune ca nu m am distrat cat eram pe el dar pur si simplu are prea multe efecte negative..ma bucur acum ca nu se mai gaseste la tot coltul..nu ash vrea sa mai vad tineri care sa se confrunte cu starile prin care am trecut.
cele mai bune urari pentru toti! dubanu eu iti recomand sa mergi la un psihiatru pt a primi o medicatie care sa te scoata din depresie.numai faptul ca vorbesti cu un medic te incurajeaza ;) viata este frumoasa si nu merita sa fie irosita prin parcari, apartamente sau "special partyes" : -*
Dumnezeu sa ne ajute! :)
cele mai bune urari pentru toti! dubanu eu iti recomand sa mergi la un psihiatru pt a primi o medicatie care sa te scoata din depresie.numai faptul ca vorbesti cu un medic te incurajeaza ;) viata este frumoasa si nu merita sa fie irosita prin parcari, apartamente sau "special partyes" : -*
Dumnezeu sa ne ajute! :)

Buna... ciresenegre.starea mea.pot sa spun ca e ok..as mintii daca as zice ca nu mai consum.dar parca nu ma mai chinuie asa mult...ma sperie faptul ca acum magazinele fiind inchise majoritatea de la care cumperi au contrafacute.nici el in starea lui pura nu iti facea bine...insa acum are si alte prostii prin el... multumesc

eu cred ca acum toti de la care ei iti baga huma sau alte chestii stilul faina.cred ca e mai sanatos acum :D:D
sau poate e doar in mintea mea cine stie
oricum sper sa reuseasca toata lumea sa nu mai fie depresiva daca trage magic sau special.eu...ink consum dar dupa fiecare cateva plicuri fumez un cui si ma linistesc ar trebui sa incercati si voi chestia asta k va ia paranoia aia ca ai mai trage in disperare
va pup pe toti si va urez o zi minunata
sau poate e doar in mintea mea cine stie
oricum sper sa reuseasca toata lumea sa nu mai fie depresiva daca trage magic sau special.eu...ink consum dar dupa fiecare cateva plicuri fumez un cui si ma linistesc ar trebui sa incercati si voi chestia asta k va ia paranoia aia ca ai mai trage in disperare
va pup pe toti si va urez o zi minunata

diana_prajitura de depresii am scapat...adica dupa ce consum nu mai am depresii...iar ce baga in prafuri mai nou nu se stie...au imaginatie bogata fiecare.am cumparat ieri si presupun eu ca pe langa praf praf mai era si un picut de sare...cand imi pica in gat simteam cum se topeste sarea...si nu ma refer la "sare de baie"...ma refer la sare de bucatarie

:)) ce inventivi sunt unii
pai si pana la urma cred ca am zis bine k e mai sanatos acum cand e contrafacut :P
pai si pana la urma cred ca am zis bine k e mai sanatos acum cand e contrafacut :P

Ma gandesc ca substantele care dauneaza oricum sunt in compozitie...si cine stie ce efecte adverse au in combinatie cu alte substante...chiar daca ele individual nu te afecteaza

daca e sa ne gandim ce e daunator si ce nu ar trebui nici sa nu mai mancam sau sa bem apa imbuteliata.nmk nu prea mai e sanatos pt organism in ziua de azi, nici macar aerul pe care il respiram...
eu consum pt k imi place si nu ma gandesc sincer nici o secunda ca o sa mor din asta
ma uit la nebunii aia care au ajuns la urgenta din cauza legalelor.parerea mea e ca pustii aia s-au panikt prea tare si atat.si nu au stiut sa iasa din panik pt k practic lor in spital le-au administrat niste calmante si atat.deci puteau sa o arda mai chill si nu erau asa speriati
eu consum pt k imi place si nu ma gandesc sincer nici o secunda ca o sa mor din asta
ma uit la nebunii aia care au ajuns la urgenta din cauza legalelor.parerea mea e ca pustii aia s-au panikt prea tare si atat.si nu au stiut sa iasa din panik pt k practic lor in spital le-au administrat niste calmante si atat.deci puteau sa o arda mai chill si nu erau asa speriati

@casiana si diana_prajitura.mai ales diana, daca ai fi urmarit postul asta de la inceput, ai fi vazut, poate cu aceeasi groaza ca si mine, ca sotul AUROREIMARA a murit acum cateva zile din cauza nenorocitului de MAGIC! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a facut stop cardiac! avea 29 de ani... asta nu iti spune nimic? te rog, citeste toate posturile, sau macar de la jumatate incoace.si uita-te si prin celelalte, legate de dependenta de droguri.ai sa vezi disperarea auroreimara care cere ajutor si sfaturi pentru sotul ei.vrei ca cineva drag tie (poate mama, iubitul.) sa ajunga in aceeasi situatie?
Nu ma intelegeti gresit, sunt departe de a zice "huo drogatii!", insa cred ca ar trebui sa dai dovada de mai mult discernamant atunci cand spui "daca e sa ne gandim ce e daunator.ar trebui sa nu mai mancam".
din nou iti atrag atentia ca daca recitesti postul de la inceput, vei gasi inclusiv explicatiile cuiva referitoare la substantele continute de prafurile astea si in ce fel iti ataca ele organismul.
Nu ma intelegeti gresit, sunt departe de a zice "huo drogatii!", insa cred ca ar trebui sa dai dovada de mai mult discernamant atunci cand spui "daca e sa ne gandim ce e daunator.ar trebui sa nu mai mancam".
din nou iti atrag atentia ca daca recitesti postul de la inceput, vei gasi inclusiv explicatiile cuiva referitoare la substantele continute de prafurile astea si in ce fel iti ataca ele organismul.

@diana prajitura, uita-te pe pagina 16 sa vezi ce spune AURORAMARA, ultimul ei post...
@Casiana, un bun prieten de-al meu era, initial, consumator de iarba. cand a aparut magicul, s-a reprofilat. in acest moment si-a pierdut serviciul (unde castiga bine, si avea si mult timp liber la dispozitie), toti prietenii, mama lui este disperata si terminata... El nu mai are dinti in gura, e foarte sensibil, se imbolnaveste imediat, de la o simpla raceala cade in bronho-pneumonie, e desfigurat, a slabit ingrozitor, nu mai vorbeste cu nimeni si s-a izolat in casa. nu mai stiu nimic de el de mult, nu mai raspunde la telefon... are 25 de ani.
Aici se ajunge.si stim cu totii foarte bine lucrul asta...
@Casiana, un bun prieten de-al meu era, initial, consumator de iarba. cand a aparut magicul, s-a reprofilat. in acest moment si-a pierdut serviciul (unde castiga bine, si avea si mult timp liber la dispozitie), toti prietenii, mama lui este disperata si terminata... El nu mai are dinti in gura, e foarte sensibil, se imbolnaveste imediat, de la o simpla raceala cade in bronho-pneumonie, e desfigurat, a slabit ingrozitor, nu mai vorbeste cu nimeni si s-a izolat in casa. nu mai stiu nimic de el de mult, nu mai raspunde la telefon... are 25 de ani.
Aici se ajunge.si stim cu totii foarte bine lucrul asta...

Bravo, FUCKMEPHEDRONE!!!!
Daca intr-adevar asa e, nu pot decat sa te felicit ca ai fost tare si ai avut vointa!
Sau, asa cum zicea cineva, MOTIVATIE!
Stie cineva ceva de DUBANU???
Daca intr-adevar asa e, nu pot decat sa te felicit ca ai fost tare si ai avut vointa!
Sau, asa cum zicea cineva, MOTIVATIE!
Stie cineva ceva de DUBANU???

eu am citit forumul asta de dinainte sa trag prima data, pentru k toti in jurul meu afceau asta, chiar si prietenul cel mai bun si toti faceau misto cu "prostiile care le vezi tu pe google", am avut multe ocazii sa trag si nu am vrut, pana saptamana asta cand m'am revazut cu un fost iubit, cu care am inceput sa si fumez dar dupa am pierdut legatura si ma astepta in masina cu o liniuta... mi'a zis sa iau, nu am vrut si mi'a zis sa iau sa nu imi fie frica k doar nu eprima data cand fac asta cu el si nu s'a intamplat nimic si pentru faptul k imi placea mult de el, am tras, ne'am dus la un alt prieten si toata lumea targea si am tras iar siii mi'a ramas gandu la flower si aseara am fost la club cu acelasi baiat si iar am tras, sunt constienta k nu e bine... dar atunci pe moment uit de toate chesiile pe care lle stiu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 8am nevoie de un sfat: copilul meu se drogheaza
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 20Drogat fara voie?!
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 9Etnobotanicele si renuntarea
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 11Dependenta etnobotanice
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 26Ajutor! Fratele meu se drogheaza de vreo 3 ani
- 4Sinuzita cronica etmoidal pasagital stanga calcificata. Ajutor va rog!
- 4Cocaina.ajutor!
- 0Fiul meu refuza orice tratament
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: