Cocaina legala de la weedshopuri?
Terminat rau bejenaru asta :)) numele spune tot de fapt:)) hai frate da-ti-mi un sfat la ce am zis mai sus :D Poop
da e si moldovean " vas nenoroci PA toti" :))))))) gg magicde neamt =))))) :)))
M-am speriat ce este pe forumul asta :)))))))) nici nu trage toata lumea magic. cred ca 50 la suta din care au scris pe aici erau rupti :)))))))))
bai eu o tavalesc pe sorsa, sper sa nu se supere nimeni.o bag shi cu nasul putzin prin praffff sai zica lui bejenarul cum e sa o arzi magigian=)))))
scz pt gresheli.dar nu mai vad bine tst;) to old :))
salut tuturor...sunt un consumator inrait de la aceste coffee-shop-uri asa cum le spunem noi.consum orice de la tigara la tras pe nas si pastile de tot felul...le-am incercat pe toate.efectele lor variaza d la o simpla ameteala pana la senzatii si trairi din cele mai profunde...stiu ca de la aceste nenorocite apar o carutza de efecte adverse...de pilda cosuri sai rani pe fatza oboseala si lipsa de interes fata d orice dimineata dureri d inima de cap...desi la inceput ni se parea f interesant senzatiile pe toti ne auzeai ce mia spart capul ce ma daramat la crestet si din astea; acum stau si ma gandesc cat d mult poate distruge aceste asa zise ingrasaminte pt flori...desi aqti enumerat o carutza d efecte si tot felul d tampenii de fapt realitatea este ca aceste asa zise droguri sunt niste otravuri pt soareci pe care unii baroni d oras ni le vand cu prescriptii de rasul curcilor.eu cred ca singurele persoane de vina pt aceasta situatie in care suntem bagati ffff multe persoane fete si baieti deopotriva sunt acesti nenorociti care au deschis aceste weed-shopuri fara sa se gandeasca macar o clipa la pagubele sufletesti si fizice pe care consumatorii lor le sufera...consider ca e neaparata nevoie de o lege f stricta privind aceste insecticide...mai consider si ca un skunk sau o maria e de 10 ori mai buna in toate privintele fiind spus...dar lumea si in special noi romanii suntem un neam f prost si niciodata nu facem ceea ce este bine...am legalizat aceste otravuri in detrimentul marijuanei sau skunkului...ce naiba e asta?:O:O:O:( :( sunt trrist pt prostia de care dau dovada sefii statului ei sunt singurii de vina..sper sa aud si d la voi idei sau chiar solutii de a stopa aceste nenorociri tot mai dese..trebuie sa inceteze altfel riscam ca peste un an 2-3-4-10 sa umplem spitalele de bolnavi expusi la aceste otravuri si de nenorociri inimaginabile in randul tineretului din prezent dar si cel din viitor mai ales...
aaa si sugeti -* la moldoveni daca e tot asa si o dati pe etnii. old school esti mai baiat daca simti u ca ai spus o vorba contra altuia care e mai prost ca tn??conteaza ca esti din neamt sau din craiova sau din capitala?crezi ca e bun praful? ca nu inteleg dc te simti asa jignit d un tantalau care zice cv d rau contra tragatorilor..daca vreo unu din voi crede ca aceste prafuri sunt bune atunci mai bn ar fi sa iti faci loc la cimitir sau poate la vreun salon d prin vreun spital d psihiatrie ;).
(*modificat de administrator)
bag pl-n el de praf :)))) am trecut din nou la green.cel mai tare drog...:X :))...in rest ce draq mai ziceti ?:
di shi ti superi ai pi mini!!!!! bai vezi sa nu fi tras ingrashaminte chimice ca vad ca o iei razna, vad ca o arzi pe shoricica, bag pulan prafurile tale... eu trag decat cand vreau sa ma distrez, mai shtiu eu ca tine multzi care nu au tras nicioadata nimic shi cand au pus nasul pe ceva nu sau mai oprit, asta e riscul cu magazinele de vise ca au acces totzi proshti, pun pariu ca ai tras prima oara acum trei luni.eu ma droghez de 10 any shi nu ma vait ca ca tine.sa mai scris pe la inceputul topicului...drogurile nu sunt pt oricine!!!!!!iar daca la injurat cineva pe bejenaru la injurat ca e paralel cu topicul.
old school pe langa cacofonii si lectii de viata interpretate prost ar fi bine sa o lasi moale...nu iti voi spune ca am 10 ani d fumat si de tras pe nas ca nus asa mare mincinos ca tine., iar noi ca bajeti ce suntem trebuie sa ii aratam la asa zisii prosti sensul acestor discutii nu sa dam satisfactie prin reactii de genul bag -* in moldoveni ca le sugi -* la moldoveni iti zic eu maimutoiule ce esti nu ma suparat ca teai luat de parciul ala ma suparat reactia ta si faptul ca ai aruncat cuvinte aiurea spre niste conationali de ai tai bazandu-te prost pe inteligenta ta aparte.deci te rog frumos nu ma fa sa mai dau iarasi comm de genu asta sper ca ai inteles ce tiam spus vezi-ti de treaba ta trage pe nas pe -* pe unde vrei u inca 10 ani d acum incolo nu intereseaza pe nimeni crede-ma ;);).si nu ma vait prietene incerc sa expun un punct de vedere foarte drastic...macar de erau bune dupa cum am zis dar exista niste riscuri teribile consumand nenorocitele astea de care si eu personal sunt dependent...si de care incerc sa ma las dar de care tot eu recunosc nu prea poti cu una cu doua
bai inteligent nu sunt, sunt bagabont de gheto, ok sa lasam asta nu ma iau cu tine ca daca incep sa iti raspund prin injuraturi nu ne mai oprim, si nici nu e locul potrivit, cu moldoveni eu chiar nu am nimic.ma jur pe viata mea ca nu am nimic cu ei, uitate mai sus daca am zis eu ceva.ok.cu lasatul e greu dar daca citesti tot topicul o sa vezi ca sau dat zeci de sfaturi si unele chiar ffff bune, rupe anturajul, iatzi un concediu de o luna, dute in alt oras pe la alte neamuri de ale tale sau la cineva plecat pe afara.itzi zic din proprie experienta.daca nu faci ce tziam zis sunt mici sansele sa te lasi.daca mai continui cumetre cu alea zi de zi sar putea sa ti se stafideasca rinichi, sati pocneasca inima sa nu mai zic ca te prajeshti la cap shi date pe verde, verdele e cel mai ok, e medicament pt drogalaii hardcore.majoritatea davistilor care sau lasat de davita o ard pe verde si iti zic e smecher, ca hai sa fim sincer e greu sa nu mai bagi nimic nimic, odata ce ai intrat in jocul asta trebuie sa o arzi pe ceva si verdele e baza, asa ca plm iati 10g de verde si fa o plimbare coite ca nu te vad bine in viitorul apropiat.app vezi ca nici -* nu o sa mai mearga, o sa ramai cu injuratul.asa ca nu pot sa iti urez decat HAPPY HOLYDAYS
da tu doar aprobai pe alti prosti..nu mai fac referiri...am considerat ca esti mai cu cap asa miam imaginat eu..stiu ce e de facut insa nu intotdeauna merge...mai ales daca esti priins in acel oras...si sincer iei foarte de sus povestea..iti inteleg firea insa lucrurile reale se practica mai greu.consider ca totul tine de caracterul fiecaruia si nimeni nu poate scapa de aceste vicii cu o plimbare in munti o luna sau pe la bunici stiu si eu.e nevoie de cv care sa te sprijine de o putere sentimentala de sprijinul parintilor pt ca odata ce esti inteles privesti lucrurile putin mai bn zic eu.eu sunt un pustan am 20 d ani asa gandesc eu...si consider ca meritam o sansa in plus si daca ar fi putina organizare si prietenie ne-am da seama problemele reale de care ne incurcam zi de zi.in fn sa incetam cu asta eu am vrut doar sa atrag atentia sa gandim diferit suntem romani cu totii si cu totii suferim sau ne bucuram de viata pe aceste meleaguri :P.si sper ca ne putem intelege doar vb aceeasi limba :).
rubinio fratiorul meu eu tiam dat varianta mea, plm acum u sti mai bine ce vrei sa faci, la mine astea cu spitale nu a mers, am fost internat pe la mai multe spitale, clinici particulare plm nimic, cum iesiam direct la dristor ma opream si imi rupeam -*.ce sa zic mai mult de atat, plm verde ai incercat???-*i de astea nu mai scapam nicioadata, sati intre bine in cap si tie si la toata lumea de aici, dar plm eu ma mai razgai pe la un club pe undeva nu mai fac abuz de nimic.am trecut prin mult prea multe cu droagele astea si am zis gata, dar plm nu pot sa nu mai bag cate ceva, -* le iubesc, drogurile daca nu ar fi facut nici un rau pai eu treaz nu mai stateam nici o secunda, bagam dava, magic, coca, mdm, pilule de verde nu mai zic ca nu mai fumam tzigare normala, bine e vb si de bani aici, dar plm ai vazut ca de droguri se fac bani imediat, nu imi aduc aminte in totzi ani astia sa fi vrut sa trag si sa nu fac rost de bani, plm pt droguri sa mm daca nu se fac bani imediat esti nebun, astea sunt minciuna -* drogurile astea ce le aveti voi acum, sa va fereasca dumnezeu de rauri fizice ca daca nu itzi vinzi si organele din tine esti nebun, eu daia va zic ca va vaitati degeaba, am urmarit eu si topicul asta sunt cativa fosti davisti pe aici, respect pt vointa lor dar ei stiu cel mai bine ce inseamna dependenta, eu nu mam grabit sa las mesaje pe aici ca sincer nush ce sfaturi sa dau -* e ca eu iubesc drogurile, cum plm sa zic eu cuiva, nu trage domne, pai eu nu stiu cum e starea, a unu care nu a pus gura niciodata pe ele da poate sa zica, dar plm e aiurea sa iei sfaturi de la un tartan care vine si zice, vas nenoroci pe toti drogatilor pai ce stiu ei decat ca e marfa cand e beat, e daca ar sti el ca de fapt cand esti drogat te simti de 30 ori mai bine decat el, noi putem sa facem diferenta asta ca si noi am fost beti dar el nu a fost drogat si nu are de unde sa stie, dai sa traga o linie si sa vezi cum zice.MAMA SA MOARA MAMA CE FEL E dupa care scuzele de rigoare IARTAMA FRATEEEE TE IUBESC-*ESTI FRATELE MEU SA MOARA FAMILIA MEA DACA AM STIUT CE STARI AI.si zic asta tot din proprie experienta, si multi de aici cred ca au dat la alti sa traga, lui unu care poate te facea drogat si cand iai dat o linie deja te idoliza. bai faceti ce vreti voi, alegerea e a voastra si ca nu e bine si ca dauneaza grav lasation plm nu mai veniti cu tampeni dastea ca ce imi fac astea ca ce imi afecteaza, in plm te uiti pe margarina si vezi 3 E-uri si te panichezi, normal ca dauneaza dar plm cui ii pasa, tzie nu itzi pasa lui tov tau nu ii pasa asha ca hai sa fim magicieni, eu repet am limita deci imi pasa putin=))) bai baga verdeeeee, daca nu ai bagat nicioadata verde te invat eu, tragi magic cateva lini si apoi dai drumul la un joint, si sa te ti cumetre sa vezi stare ce iti da, sa vezi filme ce ai!!!!!!!si usor usor te lasi pe verde, mai dai si cate un magicut la o sap doua pana uiti de el.ok mai vb succes
asa mai da -* imi place sinceritatea de care ai dat dovada..eu am tras skunk acum 3 ani pt prima oara impreuna cu 2 baetasi..unu era fumator si tragator de toate cele de multa vreme iar celalalt era la fel ca si mn pt prima oara.nu trebuie sa spun acum cum te simti pt prima oara insa am cunoscut persoane care au tras pt prima oara au borat tot din ei sau simtit rau si nau mai pus gura.poate ca as fi fst si eu fericit sa fi patit asa insa efectul a fost cat se poate de nou si de interesant palpitatii rasete in prostie glume fara sens de care radeam juma d ora ca prostii.ca sa nu mai zic decorul o zi de vara superba pe la ora 6 seara 30 d grade in fn..mia placut d la inceput drogul si o sa imi placa mereu e un viciu f greu pe capul meu dar il suport nu am ce face.eu mereu am fost pe verde pe el am inceput si pe el o tin mereu..daca e vorba de prafuri sau pastile intotdeauna le administrez la un club undeva unde merita cu adevarat unde exista muzica adevarata daca ma intelegi.cand incepusem eu sa trag prima oara nu existau coffee-shopuri si tocmai asta e problema de cand au aparut tot taranul toti copii toti trag toti sunt baieti.vezi copii de 15 ani in clasa a 9-a cum se duc in gasca cate 10 si baga milioane zi de zi.pai cum vine asta???la chestia asta am incercat sa atrag atentia si o atrag inca odata.nu e bn nu e bn deloc si sincer poate ca pe altii nu ii intereseaza dar pe mn chiar ma doare sa vad asa cv :-J.ma gandesc poate pe viitor o sa am si eu un pustan al meu, si oricat ai incerca sa tii departe un copil d droguri d anturaje e imposibil.ce anturaje vor fi atunci daca se trage de la 12 ani prafuri pastile cani si spun asta pt ca am vazut cu ochii mei si stiu ca sunt atat d multi copii care nu stiu ce inseamna nu realizeaza care poate ca merita un altfel d viitor...pana mea trebuie facut cv si facut f rpd pt ca va fi JALE pe viitor.ca sa revin putin si la topicul nostru prafurile.praf am tras pt prima oara acum 2 luni fiind invitat d niste prieteni intr-o garsoniera eram vreo 6 insi sa comandat odata 2 plicuri apoi iara 2 si iara 2 si asa sa tinut pana la ora 4 cand toti ramasesem faliti efectiv.apoi norocul nostru a venit un amic d al nostru care din intamplare mai avea 5 plicuri la el.vreau sa spun ca sa tras pana cand simteam si in ochi ca am praf.plus hasis plus superblack d la coffee o seara nebuna nebuna d tot.de atunci am mai tras de 3 ori p nas.am incercat mereu sa evit stiind ce se poate intampla daca intri in acest cerc vicios.insa acum toti prietenii mei sunt pe praf iar acum o luna toti erau pe iarba.firar sa fie sper sa nu devin si eu la fel.am incercat tot felul de prostii iarba hasis pastila insa nimic nu provoaca un viciu atat d periculos ca acest praf.pur si9 simplu nu te mai opresti daca ai tras o linie poti sa zici ca teai dus la vale cu malaiul din buzunar :)) fac aici o mica gluma.nu sunt in masura sa spun ca sunt un mare tragator de prafuri insa am vazut de ce e capabila cocaina asta legala si e belea.sper sa ma tin cat mai departe d ea luna viitoare plec in germania pe o firma d constructii pana la vara si sper sa ma linistesc putin sa revin in tara cu o mai mare liniste sufleteasca.mersi (old school )pt ca nu ai mai luat totul din aer lumea care se uita pe acest forum arew nevoie sa stie din experiente reale ce sunt aceste droguri si poate doar asa isi poate face o idee si un rapan asa cum e Bejenaru ala ;) care sunt sigur ca nare mai mult de 18 ani si se crede f emancipat si cul :P.
saluuuuuuttt fratiloooor... va postez in pauza dintre liniute si vreau sa va spun ceva, mai intai m-am panicat apoi am inceput sa rad de posturile a catorva colegi buni gen pavele si horia imi plac baietii :)... e ceva foarte dar foarte bun specialu'auriu :) iti da cu energie distractie prietenie pur si simplu il iubesti problema e sa ai un pic de caracter si sa spui nu atunci cand trebuie... sa judeci cand ai mai vrea si putea sa-ti rupi cabina in tine : AMBITIA este arma impotriva "legalelor" :))))) PS : colegii meiii in acest moment ma intitulez Cotzaila si va salut din Rai ciaw }{
Eu si acuma sunt intr-o depresie totala si nu stiu cand am sa im revin, sanatate!!!!
hai ma baieti mai cu vointa si luati-va cu treaba, nu va mai ganditi si o sa uitati de astea. Eu mai bag din luna-n luna cate un 0.5 pe toata noaptea si cam asa sta treaba :)))))). dimineata mergeti la o cafenea beti 2 cafele si sunteti fresh toata ziua! Apropo... de nimic.. m-am logodit :D:D!
P.S Ce bine e sa stai printre oameni care te inteleg!
Tot respectul pentru cei care cantaresc vorbele! Aviz taranilor ignoranti!
P.S Ce bine e sa stai printre oameni care te inteleg!
Tot respectul pentru cei care cantaresc vorbele! Aviz taranilor ignoranti!
dc oare iti pierzi timpul pe forum cand tragi pe nas?:O tea luat cu mangla aiurea :)).aseara sa vedeti ce patesc...plec cu bajetii la club distractie una alta pe la vreo 4 ramasesem fara efecte.ma gandesc ce sa fac imi zic sa imi iau un praf 30 d ron d la un coffee.iau taxiul ma duc la coffee iau praful ma urc inapoi sa o iau spre club imi zic sa desfac plicul sa trag o linie pana ajung.deschid plicul ce sa vezi...era gol.ma uit atent imi zic poate nu vad eu bn d unde era gol.fac cale intoarsa ma duc la vanzator ii spun ba baiatule e gol da-mi banii sau altul imediat.omul a inceput sa o dea din colt in colt ba ca am tras ba ca nush ce.ii zic sa sune patronul sa vina imediat ca de nu ii daram magazinul.aprind o tigara 2, 3 vine si patronul o zdreanta de om spart in gura cu -*- la volan coboara ma invita inauntru imi zice sa ii arat plicul...il arat se uita la el si zice nu domle ca ai tras din el ca ai pupilele dilatate.ma uit la el nu imi venea sa cred cum o dadea.ii zic -* dc crezi u ca te mint?ca domle u daca mai ai bani in buzunar eu te cred.ii arat 10 lei la mangla si ii zic da-mi banii sau da-mi cv ca tre sa trag cv ma duc la club nam timp sa frec menta cu tine toata noaptea.nu ca nu ca u ai tras ca se vede pe tn.omul destul d mare renuntase la amicitia de la inceput.cand am vazut ca nu e loc sa ne intelegem dau telefon la club la baietii mei.in 2 min ajung si ei la coffee in jur de 20 d insi..vazand ca nu sunt nici pe departe fraer asa cum probabil credea patronul se ofera in cele din urma sa imi dea alt plic.iau plicul il desfac desfac pungulitza dau o flegma in ea si il dau in cap.ii zic da-mi niste chocolate rapene u mai facut sa nu mai iau praful asta si stii dc?!ii zic eu.ba -* mam saturat de oameni ca tine care ia lumea d prosti aflu unde stai aflu ce faci si iti rup gatul -*.probabil panicat si de la pastila care abia o luasem diablo xxx.credeti-ma eu sunt un baiat calm la pastila sau stiu eu insa reusise sa ma schimbe tartanul ala.simteam ca nu e normal.nu iam mai cerut cei 30 d lei am plecat la un dealer am luat 2 placutze de choco originala si am facut 2 jointuri de toata frumusetea.combinata si cu pastila luata mai inainte si-au facut excelent treaba si am reusit sa nu iau prafuri ma simt f fericit pt asta...nu vreau sa mai cumpar de la coffee d acum incolo.tot ce o sa faci e sa bagi in contul dealerilor legali bani ploaie ploaie ;);).prietenul meu cel mai bun a consumat 2 zile la rand prafuri lau distrus.a slabit enorm e total aerian parca sta pe un cazan in fierbere vad o mare schimbare nu ne mai intelegem.schimba comportamente inca de la primele 2-3 sedinte ca nare mai mult prostul.nu ma obosesc sa il sfatuiesc sa nu mai traga.cand il vad nu stie cum sa mai ridice in slavi prafurile lau ademenit si nu mas mira sa aibe f mari deceptii in scurt timp.o sa ziceti dc nu ii dai sfaturi.mereu iam dat insa se ajungea sa imi sara in cap cine esti u sa imi spui ce sa fac si din astea..si nu e singurul tovaras care nu vede ca incerc sa il ajut.ma pis pe el cel mai bn si imi vad de ale mele.la sfarsit parintii sunt singurii care nu te lasa si pt ei trebuie sa lupti daca nu ai inca un tel in viata sau o iubita pe care sa o iubesti.am avut zile f grele;negre rev ma prins in lacrimi total la pamant insa nu miam pierdut speranta stiu ca o sa fie bine si doar fiind puternic poti sa reusesti sa treci peste toate.nimeni nu iti este prieten si fiecare e pe interesul sau d la o anumita varrsta.trebuie sa stii sa spui stop in fata oricarei provocari.sunt droguri mai rele decat prafurile.heroina metha aurolacul insa puterea de a te acapara pe care le au aceste prafuri legale e mult mai mare deoarece le procuri cu o mare usurinta si sunt extrem d multi alti prosti care trag si ei cu tn.si iti zici in mintea ta ca nu e grav ca no sa mori dar in timp o sa iti cedeze ba ficatul ba rinichii ba plamanii sau poate iti zboara inimioara de la atatea palpitatii zilnice si bineinteles mai ramane creierul.eii bn cu el o sa fie cv mai aiurea pt ca nu o sa mai fii in stare sa intelegi ce vrea sa iti spuna.mai pe intelesul tuturor( o sa devii un locco) intr-un spital d nebuni preferabil socola sau padureni grajduri.o sa iti dai limbi cu nebunele de cealalta parte a gardului si o sa-i bagi un stilou in ochi la doctorul care te consulta :)))).ce plm filme americane dar stai sa vezi peste cativa ani ce realitate cotidiana va fi asta.ma scuzati pt cinism dar deja nu mai simt durere sau ura.deja e cv mult mai presus.imi vine sa iau o pusca si sa le zbor capul la nenorocitii astia care distrug vieti.concluzia la povestea mea?!?!pai plm bajeti si fete cred sincer ca sunt oarecum nebun simt o mare ura.dc ura?pt ca la inceput am suferit am plans ma durut ma trantit la pamant miam revenit iarasi ma trantit si tot asa.zi de zi seara d seara adunari petreceri ce plm suntem tineri.dar stati asa.a trecut un an jumatate de cand sau deschis coffee-shopurile primul a fst in orasul meu app si unde am ajuns?!?!pai am dat in jur de 150 d milioane pe nenorocitele astea mia terminat capul pe al prietenilor probleme in familie probleme in societate.-* mea ma parasit pt ca am luat-o gresit.sa continui?..poate pe viitor o sa fie bn nam d unde sa stiu poate ca da poate ca nu vom vedea.dar daca guvernul nu inchide coffee-shopurile pana la vara ma jur ca iau pusca lui tata 30 d gloante si ii merlesc pe toti.sa fim chit!!!ma duc sa imi beau vodka sa imi fumez cana si sa ma calmez ca iarasi am o criza d nervi din cauza astora de fiecare data cand imi aduc aminte o iau razna X(.ciao sper ca nu vam innebunit de cap cu povestea mea.cel putin nu va mai trebuie praf :))) o seara buna!
In principiu se pare ca aproximativ toata lumea de aici fie ca sunt consumatori sau nu critica aceste prafuri.
Fratilor sunteti nebuni? (si aici ma refer la consumatori) Chiar credeti ca aveti nevoie de asa ceva ca sa va distrati sa va simtiti bine in compania prietenilor?sau chiar si de unii singuri?
Nu are rost sa vin si eu cu b;a bla sanatate psihic la la la
Stiti ca nu este bine si totusi continuati sa o faceti.
Oare un praf este mai puternic decat ratiunea unui om?Pana la urma omul a inventat prafurile sau invers?
Am consumat si eu Magic Powder si da e adevarat k efectul e ok dar..te minti pe tine...ala nu esti tu...
Prietenul meu cel mai bun a ajuns rau de tot din cauza prafurile acestora mai exact din cauza flower magic powder-ului...s-a schimbat el cat a tras dar nu asta este marea problema...marea problema este ca s-a lasat si de vreo 3 luni si cu toate astea e tot razna in ideea k vb aiurea sotia lui e gravida si el vrea sa se duca in munti sa se faca pustnic ca asa a avut el o viziune cand a tras...
Fratzilor...nu faceti altceva decat sa va bateti joc de viata voastra..in afara de sanatate care vad ca nu prea va intereseaza...ganditi-va ca pierdeti oamenii din jurul vostru...ganditi-va ca puteti ajunge pe strazi si va ratati vietile ca sa ce?Ca sa va simti voi bine o perioada si apoi sa ajungeti scursuri ale societatii care nu mai au nici o sansa, care nu mai au pe nimeni alaturi si care doamne fereste mai ajung si prin puscarie k se apuca de furat pt magic...
Imi cer scuze ca scriu atat de mult si chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar vreau sa va rog ceva pe voi cei care sunteti dependenti de aceste prafuri legale...in momentele alea in care sunteti disperati sa faceti rost de praf..detasati-va un pic de voi.mergeti intr-un colt imaginar si uitati-va la voi.va place ceea ce vedeti? sunt convinsa ca nu..dar trebuie sa faceti ceva...mergeti la farmacii homeopate stati inchisi in casa..rugati pe cineva sa stea cu ochii pe voi...nu exista nu pot...exista nu vreau.altii s-au lasat de chestii mai grave...voi de ce nu puteti? Pentru ca nu va doriti cu adevarat.
Pt cine are nevoie de ajutor...trimiteti-mi un mesaj cu id de mess pe privat.
Fratilor sunteti nebuni? (si aici ma refer la consumatori) Chiar credeti ca aveti nevoie de asa ceva ca sa va distrati sa va simtiti bine in compania prietenilor?sau chiar si de unii singuri?
Nu are rost sa vin si eu cu b;a bla sanatate psihic la la la
Stiti ca nu este bine si totusi continuati sa o faceti.
Oare un praf este mai puternic decat ratiunea unui om?Pana la urma omul a inventat prafurile sau invers?
Am consumat si eu Magic Powder si da e adevarat k efectul e ok dar..te minti pe tine...ala nu esti tu...
Prietenul meu cel mai bun a ajuns rau de tot din cauza prafurile acestora mai exact din cauza flower magic powder-ului...s-a schimbat el cat a tras dar nu asta este marea problema...marea problema este ca s-a lasat si de vreo 3 luni si cu toate astea e tot razna in ideea k vb aiurea sotia lui e gravida si el vrea sa se duca in munti sa se faca pustnic ca asa a avut el o viziune cand a tras...
Fratzilor...nu faceti altceva decat sa va bateti joc de viata voastra..in afara de sanatate care vad ca nu prea va intereseaza...ganditi-va ca pierdeti oamenii din jurul vostru...ganditi-va ca puteti ajunge pe strazi si va ratati vietile ca sa ce?Ca sa va simti voi bine o perioada si apoi sa ajungeti scursuri ale societatii care nu mai au nici o sansa, care nu mai au pe nimeni alaturi si care doamne fereste mai ajung si prin puscarie k se apuca de furat pt magic...
Imi cer scuze ca scriu atat de mult si chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar vreau sa va rog ceva pe voi cei care sunteti dependenti de aceste prafuri legale...in momentele alea in care sunteti disperati sa faceti rost de praf..detasati-va un pic de voi.mergeti intr-un colt imaginar si uitati-va la voi.va place ceea ce vedeti? sunt convinsa ca nu..dar trebuie sa faceti ceva...mergeti la farmacii homeopate stati inchisi in casa..rugati pe cineva sa stea cu ochii pe voi...nu exista nu pot...exista nu vreau.altii s-au lasat de chestii mai grave...voi de ce nu puteti? Pentru ca nu va doriti cu adevarat.
Pt cine are nevoie de ajutor...trimiteti-mi un mesaj cu id de mess pe privat.
Cei care veniti pe forumuri de genul acestuia cerand ajutor, cerand sfaturi trebuie sa va spun ceva. Nu va poate ajuta nimeni. Atat timp cat va puneti intrebari la care detineti raspunsul dar nu raspundeti... niciun sfat din lumea asta nu o sa va schimbe felul.
Este adevarat, drogurile tari nu sunt pentru nimeni. Dar traim in Romania (si asta ne ocupa tot timpul) inconjurati de toate aceste tentatii si de la o varsta frageda trebuie sa ne confruntam cu ele.
Personal, am fost dintotdeauna deschis la minte. Si desi consumul de droguri ca fenomen social a luat amploare doar in ultimii 2, 3 ani ele sunt accesibile cam de cand ma stiu.
Ideea este: nu aveti nevoie de nimeni sa va spuna ca nu e bine ce faceti, pentru ca voi stiti deja. Nu aveti nevoie nici macar de vointa. Tot ce va trebuie este constiinta. Constienta, daca vreti. Este ce ne deosebeste de animale. Esti om, gresesti. Sa iti asumi greselile si sa ramai cu picioarele pe pamant chiar si in timp ce gresesti este putin mai dificil. Este o calitate ce vine probabil odata cu varsta, cu maturitatea.
Inca o data: nu va poate ajuta nimeni in momentul in care va faceti rau in mod constient... si asta pentru cateva zeci de minute de euforie.
Este adevarat, drogurile tari nu sunt pentru nimeni. Dar traim in Romania (si asta ne ocupa tot timpul) inconjurati de toate aceste tentatii si de la o varsta frageda trebuie sa ne confruntam cu ele.
Personal, am fost dintotdeauna deschis la minte. Si desi consumul de droguri ca fenomen social a luat amploare doar in ultimii 2, 3 ani ele sunt accesibile cam de cand ma stiu.
Ideea este: nu aveti nevoie de nimeni sa va spuna ca nu e bine ce faceti, pentru ca voi stiti deja. Nu aveti nevoie nici macar de vointa. Tot ce va trebuie este constiinta. Constienta, daca vreti. Este ce ne deosebeste de animale. Esti om, gresesti. Sa iti asumi greselile si sa ramai cu picioarele pe pamant chiar si in timp ce gresesti este putin mai dificil. Este o calitate ce vine probabil odata cu varsta, cu maturitatea.
Inca o data: nu va poate ajuta nimeni in momentul in care va faceti rau in mod constient... si asta pentru cateva zeci de minute de euforie.
Salut.Am un sfat pt totii care fac consuma magic si alte ierburii legale.Lasati-le cat mai aveti timp.Eu am fost consumaor de cocaina in jur de 2 ani sa zicem iar de magic cred ca de 3 luni MAXIM!!!, credeti-ma ca in astea 3 luni nu mai am prietenii, familie, iubita si multe altele care daca ma gandesc bine nici cand consumam cocaina nu era asa.Luati un sfat de la mine si actionati acum cand trebuie.Nu le lasati sa va ocupe primul loc in viata ca veti ajunge pe ultimul.Sunt lucruri mai frumoase de facut in viata.Aveti grija!!!
salut! timp de aproape doua luni am consumat magic si pot sa zic ca inca consumam daca nu intr-o seara venind acasa dupa cateva pliculetze am dat din greseala peste acest forum si chiar ma bucur ca l-am gasit pt ca eu din cate citisem pe ambalaju ala scria ceva de vitamine si nush ce. e adevarat ca iti da unele stari pe care nu credeam ca o sa le traiesc vreodata dar in acelasi timp mi-am dat seama cum ma duceam "dracu" usor usor, incepusem sa ies doar cu prieteni care trag si ei, orice prietena imi faceam ma plictisea in 2 saptamani maxim, nu mai simteam nimic pt nimeni, cu familia nu mai comunicam si toate astea ar putea continua... daca la inceput imparteam 1 g la 8 persoane dupa aproape o luna nu ne mai ajungeau 5-6 g in 3-4 persoane, totul a inceput cand eram cu mai multi prieteni si a venit unu dintre ei ca a descoperit ceva bun de la legale iar cand am auzit ca se mai trage si pe nas toti...nu frate ca nu e bine, a fost mult pana a mai insitat de doua ori si dupa prima linie a inceput totul pt ca era o senzatie pe care nu o mai traisem pana in momentul ala. de 4 zile nu am mai tras nimic si pot sa zic ca dupa ce am citit aici m-am scarbit in ultimu hal si nu vreau sa mai aud si spre bucuria mea dupa ce am mai vazut si la altii chiar nu am dorinta sa mai trag si stiu ca asa o sa ramana dar am observat ca in unele momente am niste ameteli f grave care ma panicheaza(sper sa treaca si astea)...probleme de sanatate din fericire nu am simtit pana acum in afara ca am slabit aproape 10 kg, daca are cineva probleme cu slabitu e cel mai bun, garantat :). usor incep sa-mi refac si prieteniile si mi-am demonstrat in ziele astea putine ca pot sa ma distrez si fara, e chiar f usor sa te lasi daca nu exteriorizezi si revii la vechile obiceiuri. ajunsesem cand luam salariu sa pun bani de o parte pt magic si dupa aia sa ma gandesc ce cheltuieli am... doamne cat ma bucur ca am dat peste acest forum. aveti grija ce faceti si lasati-le!! se paote f usor numai sa va gasiti alte ocupatii!
am o idee.pentru ca majoritatea celor care vor sa se lase de aceste prafuri nu prea gasesc sprijinul necesar in jurul lor propun urmatoarea solutie:sa ne intalnim mai multe persoane si sa locuim intr-un loc comun pana simtim ca am reusit.E foarte greu sa nu mai ai nimic si sa pleci de acolo de jos singur.Cred ca e o idee buna...eu personal locuiesc singur..mi-as putea pune casa la dispozitie...astept pe cei care apreciaza ideea mea -*
am citit toate posturile si sincer am ramas un pic impresionat. povestea mea e simpla trag de 3 ani dawa in medie cam de 2 ori pa saptamana stiu ca nu o sa credeti dar niciodata nu am avut dependenta fizica niciodata doar psihica si nu foarte grava cam de o luna trag magic venos binenteles tot asa cam de 2 ori pa saptamana si sincer imi provoaca o dependenta psihica de neimaginat mai grav ca dawa sincer nu stiu cum sa fac si ce sa fac. daca ar fi dupa mine m-as intoarce pa dawa dar parca tot mai bine e pa magic si foarte multi tovarasi care erau pa dawa ca sa se lase de dasta au trecut pa magic dar pa ei ii inteleg macar nu ii mai dor oasele dar eo? care nici macar nu aveam rauri ce draq sa fac. as trece si pa verde dar am incercat de foarte multe ori nu imi place nu stiu cum sa o mai dau SFATUL MEU CEI CARE TRAGETI LASATIVA CEI CARE NU ATI INCEPUT SA NU VA PUNA DRAQ SA INCERCATI si NU nu sun tras de nici un fel acum o zic cu mintea limpede in momentu asta nu am mai tras nik de 3 zile
mai copii...haideti sa va zic cum sta treaba, fara la*areli.un verde bun, un vin bun, un sex bun, o petrecere cu prietenii buna, o discutie plecata pe verde...asta sunt naturals.magic.3-4 liniute o data pe luna cand te duci in club...ajungi akasa cu gagica.dai la buca, si adormi fara probleme...dimineata (duminica) fumezi un spliff si te duci la biserica, meditezi putin acolo ( 2 ore cat tine slujba), te duci la o cafelutza cu prietenii, plecati prin parc, mancati o vata de zahar, o flocirea.si seara un remmy bun! dimineata (luni) te trezesti, bei o cafelutza cu lapte facuta de gagica -*, fumati o tigara lights la cafelutza, discutati putin si pleci la munca.te intorci seara, mananci, te speli, si te bagi la un film bun...seara iti iei femeia -*. va pup pe toti si incercati sa nu va mai tripati prost pe chestia asta. -*
ce caterinca e SareMuKu =)))) omu' si-a facut deja filmu :)) tare rau
bv horia.dar degeaba ca tot tripat e omul!!!!!!!!!!!=)))
app.va ajuta boc saptamana viitoare sa va lasati!!!!!!o sa se drogheze numai cine trebuie in curand.fraeri vor cumpara numai var de pe pereti
va salut bajeti si poate fete.sa inteleg Saremuku ca e un film de al tau sau chiar asa de bn traiesti u?nu e rau chiar e f bn dar ce se intampla atunci cand esti un baiat urat si tragi din astea?:)))) glumesc.treaba e in felul urmator...drogul daca esti o pers care stie sa controleze propria sa viata il vei face chiar sa para un lucru bun pt tn.asa e la inceput cu orice drog e frumos face parte din viata ta ca si o cafelutza :p dar cu timpul devine ciudat...vb aici exclusiv de droguri legale acele droguri care nu au efecte pozitive pe cat negative.eu unul am ajuns la concluzia ca drogul se formeaza in tine asa cum tu il programezi.sa va zic mai pe intelesul tuturor.te trezesti pleci la munca o zi istovitoare seara te intalnesti cu bajetii iese cheta un suc 2 o masina poate o casa si ne bagam pe muzica.maine la fel poimaine iarasi.asta e prb.consumul zilnic provoaca problemele mari nu faptul in sine consumand odata pe sapt la un eveniment.deci daca nu esti prost si incontrolabil poti sa faci din droguri un lucru chiar pozitiv in viata ta ;).consumand mai rar efectele sunt mult mai tari mai interesante si plus de asta nu mai esti afectat la fel d rau decat daca ai consuma zilnic si f mult.am auzit povesti pe acest forum cum ca unii ar trage pe nas zile in sir si din astea...pai cum plm sa mai fii sanatos fratele meu :))).si plus de asta consider o pastila fie ea si de la coffee mult mai buna decat aceste prafuri...ai luat o pastila 2 maxim 3 pe noapte si nai un stres dai 60 de ron pe ele...asa ce fac dau 2-3-4 mil pe seara si devin naluc?:))) cam asa sta treaba...din punctul meu de vedere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 23Dependenta picaturi de nas
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 13cocaina vs. marijuana
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 16o mana de ajutor intinsa celor dependenti de droguri
- 6Drogurile - un pas gresit pana la ele
- 8am nevoie de un sfat: copilul meu se drogheaza
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 13ajutati-l sa se lase de etnobotanice - faza grava!
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 3Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri
- 1Adevarul despre toate 'legalele'
- 4Cocaina.ajutor!
- 10Etnobotanice
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: