Cocaina legala de la weedshopuri?
Norocel :D ce mai face lumea ? care a mai dat-o-n benga de la sare de baie ?:)) btw eu am revenit la green... my favorite drug :X...sare de baie sucks _)_ :))
ok, nu am mai scris de mult, ce sa va spun, ca de dragul anilor petrecuti impreuna si al dragostei ce io port mam intors acasa.ca de luni pana joi nu a tras, dar il vedeam ca era distrat si gandul probabil ii zbura acolo, iar spre marea mea dezamagire vineri am plecat un pic si cand mam intors el era fericit cu praful lui in nas.
din nou a luato de la cap si a tinuto intrun praf pana ieri, eu azi am plecat iar, si el iar imi spune ca nu mai face, si ca nu are chef de reprosuri.stiti ceva, crezi intrun om cu toata fiinta ta si iti doresti din suflet sa se schimbe si sa aiba vointa, insa vointa nu io pot baga eu in cap si nici nu am de unde sa io cumpar.daca faptul ca are o nevasta frumoasa desteapta si independenta financiar care ii e si fidela si il iubeste nespus nu ii e de ajuns, atunci eu ce sai mai fac???????????poate cand nu o sa mai considere praful atat de important.o sa relizeze ce a pierdut.apropo, a schimbat praful a trcut pe special
din nou a luato de la cap si a tinuto intrun praf pana ieri, eu azi am plecat iar, si el iar imi spune ca nu mai face, si ca nu are chef de reprosuri.stiti ceva, crezi intrun om cu toata fiinta ta si iti doresti din suflet sa se schimbe si sa aiba vointa, insa vointa nu io pot baga eu in cap si nici nu am de unde sa io cumpar.daca faptul ca are o nevasta frumoasa desteapta si independenta financiar care ii e si fidela si il iubeste nespus nu ii e de ajuns, atunci eu ce sai mai fac???????????poate cand nu o sa mai considere praful atat de important.o sa relizeze ce a pierdut.apropo, a schimbat praful a trcut pe special
lecca, mam interesat la o prietena care lucreaza la un laborator, se elimina in timp de o saptamana din sange cu conditia sa bei ft multe lichide neacidulate si nu alcool, si se depisteaza doar daca ceri ex sange toxicologic si sa specifici subst care te intereseaza nici un laborator nu se uita dupa mepradona in sange daca nui specificat/.asta e
pana nu ramane fara bani nu cred ca rezolvi ceva, ar fi bine sa-i tai orice sursa de venit, cand nu mai ai bani incepi sa-ti bagi pwla in ele praffu'ri , la mine asa a fost, am zis ca nu mai dau bani pe ele... ce mai vine moka,.. vine dar nu prea mult.. si uite asa usor usor te lasi, si eu ash baga si 10 g daca mi le-ar da cineva pe degeaba, dar cine mi le da ?:)) oricum nu mai sunt dobitoc sa dau 1 mil jumate sa ma simt bine 12 ore si 24 sa injur
Salut... eu am luat prima data flower magic powder + ieri la 14:30, efectul s-a produs in circa 15 minute si a durat cam 2 ore jumate (mi-a fost destul de greu sa calculez timpul pt ca mi se parea ca trece foarte greu... credeam ca au trecut 10-15 minute dar nu trecusera numai vreo 2-3 de fapt). Am cumparat un plic de 0, 5 grame pe care aveam de gand sa-l fac jumi-juma cu un prieten dar pana la urma l-am luat eu pe tot (nu l-am prizat, l-am dizolvat in 250 ml energizant). A fost cea mai extraordinara experienta din viata mea... chestia e ca dupa partea frumoasa a urmat partea nasoala: aveam permanent senzatia ca interiorul gurii imi este lipicios si partea interioara a buzelor ma usturau (nu foarte tare)... in plus, dupa ce am inceput sa realizez ce se intampla cu mine si in jurul meu, am remarcat ca inima imi bate mai repede decat de obicei si parca trebuia sa respir mai profund si mai des. Nu mai spun ca noaptea asta nu am dormit deloc si nici acum nu mi somn. Cu toate astea parca as mai lua :D. Cum spuneam niste senzatii extraordinare... culori accentuate, muzica nu era destul de tare oricat dadeam volum, toate geamurile deschise si eu cu un pistol de jucarie ma taram pe sub mese si scaune.
Eu nu am m-ai luat din 1.01.2010, dar de atunci am intrat intr-o depresie puternica, numai stiu ce sa ma-i ma fac, parca numai am scapre si eu am luat-o ca pe o gluma si uite acuma ce am ajuns, un om ne om, nu stiu pur si simplu ce sa mai fac!
gandeste-te la anii care ii mai ai de trait. eu imi aduc aminte de fratele meu sau alti oameni pe care i-am vazut distrusi de alcool. discutam cu ei si ramaneam suprins cat de inteligenti si deschisi erau, dar... traiau intr-o mizerie crunta si singuri... asa vrei sa ajungi?
eu nu.
dasta m-am indepartat de genul asta de distractie. costa prea mult pe termen lung
eu nu.
dasta m-am indepartat de genul asta de distractie. costa prea mult pe termen lung
eu nu am cum sai tai banii, nu avea vineri nici un leu si tot a facut rost.nu stiu de unde.oricum tot respectul meu pt cei ca dubanu, si lecca, si toti ceilalti care din diverse motive ati spus stop si incercati sa nu mai cadeti prada tentatiei, bravo voua.sotul meu se pare ca nu a auzit de cuvantul respect de sine, nici cuvintele sanatate si viata nui spun prea multe lucruri.asa ca voi care aveti vointa sa nu mai va otraviti trupul cu chimicale si cu alte tampenii tinetio tot asa.sanatatea nu se cumpara si nu tio da nimeni gratis
Salutare oameni buni! Pt. inceput tin sa mentionez ca am absolvit un liceu de renume, in prezent sunt stundent si lucrez ca agent de vanzari si sunt din Bucuresti, cartierul Vitan. Aici au aparut in mai putin de 3 luni peste 15 weedshop-uri si la fiecare dintre acestea se gaseste Special. In ultimii 4 ani am "gustat" de toate (cox, ex, ketamina (key), vetased, iarba, hasis), inclusiv Special (o singura data, inainte sa aflu ce anume contine si cat este de periculos). Mai sus am enumerat drogurile pe care le-am incercat pt. a va convinge ca stiu exact ce stare iti confera fiecare dintre ele, ce efecte secundare au si pentru a face o comparatie cu Special Gold-ul. Asa cum au punctat mai multi dintre voi starea data de Special nu se compara cu starea data de coca, insa va zic sigur ca Specialul este mult mai nociv. Stiu despre existenta acestui praf de mai bine de 5 luni dar niciodata nu am fost curios sa-l incerc pt. ca inainte de toate Spice shop-urile, magazinele de vise, weedshop-urile si cum se mai numesc ele, sunt cea mai simpla metoda de a face un profit seminificativ cu o investite minima si nu sunt de acord sa arunc bani in buzunarul unui om caruia nu-i pasa de sanatatea tinerilor inconstienti. Acum 2 saptamani am iesit in club si am primit moka un plic pe care l-am consumat singur. M-am simtit super, mai ales ca am consumat si ceva vodka. A doua zi cand am deschis mess-ul am observat ca doi prieteni aveau la avatar poza unui fost coleg de liceu. Probabil ati ghicit... a murit. Verdictul dat in urma autopsiei a fost stop cardiac. A consumat 2 plicuri de Special cu 10 ore inainte sa moara si a dansat intr-un after pana la epuizare. Ajuns acasa, a dormit vreo 4 ore si cand s-a dat jos din pat a cazut lat. Era consumator inrait de Special si cu toate ca nu recunostea, era dependent. Am zis mai sus ca sunt din Vitan, un cartier in care traficul si consumul de heroina sunt ceva obisnuit. Aproape in fiecare scara de bloc locuiesc unul sau mai multi narcomani. Ultima moda in randul consumatorilor de heroina este sa o amestece cu "special" inainte sa o injecteze. Niciodata nu am fost tentat sa consum heorina, insa am foarte multi preteni care o fac, si unii chiar de 10 - 15 ani. Foarte rar se aude prin cartier ca X a murit din cauza heroinei, insa in ultimele 2 luni au murit 3 baieti care au amestecat heroina cu special gold. Niciodata nu am auzit ca un narcoman care consuma heorina la folie sa moara, insa stiu un caz concret in care un amic perfect sanatos a murit pt. ca a tras pe nas special. Un alt amic "indragostit" de Special si-a schimbat radical comportamentul si pare venit din spatiu. Pe langa faptul ca nu mai gandeste normal si debiteaza numai perle, a slabit 12 Kg in 3 luni. Mananca doar cand are chef si doarme cateva ore pe zi. Daca googaliti efectele special gold, o sa vedeti ca principalul organ afectat este inima (atunci cand esti sub efect), al doilea (pe termen lung) este ficatul care este bombardat cu chimicale, si al treilea creierul. Recomandarea mea este sa faceti uitat acest praf deosebit de nociv si sa renuntati la o fericire falsa, in detrimentul unei vieti sanatoase si a unor bucurii reale. Si ganditi-va ca fiecare plic cumparat aduce un profit dealerului legal de 300-400% acesta fiind un bun motiv sa nu-ti spuna ce iti vinde. Cei care le vand sunt singurii care stiu cu adevarat ce contine Specialul si cat de daunator este sanatati omului, pentru ca ei sunt cei care le inmaneaza plicurile copiilor ajunsi prin spitale si prin centre de dezintoxicare si tot ei se cearta cu parintii disperati ai acestor copii, din banii carora se imbogatesc. SPECIALUL NU ESTE BUN SI DA, AFECTEAZA OMUL ATAT FIZIC CAT SI PSIHIC !!!
dubanu, si eu sunt in aceeasi situatie.(tot de pe intai nu am mai consumat)mergi la un psiholog/psihiatru si o sa iti recomande anxiar si magneziu cu vitamina b6.eu asa am facut si mi am mai revenit.
dap si eu la fel am facut... adica nu ma dus pe mine capu sa fac asta dar am intrat in stare de soc exact ce a patit si baiatu acela din ce povesteste alex ... am consumat cam o saptamana incontinuu magic si special... nepuntand sa ma odihnesc si sa manac cum trebuie , si intr-o seara am fost la micul nostru smoke unde e ca un mini club.. minimal after -party etc... mi-a dat patronu un produs rainbow de tras si am luat si 2-3 fumuri dintr-un pai. si mi-a ajuns am inceput sa tremur sa simt cum inima mi se deregleaza prima oara am zis ca sunt obosit si am filme de la fum... le-am zis la toti ca nu ma simt bine toti erau high nu intelegeau ziceau hai ba ca n-ai nimic ai filme... si intr-un final am plecat acasa... am inceput sa tremur in ultimu hal nu mai puteam sa ma controlez imi palpita inimia in ultimu hal nu mai vedeam bine m-am intins in pat sa incerc sa dorm si nu mai imi simteam corpu mi-l miscam dar parca nu era corpu meu , aveam sensatia ca paralizez si ca imi plesneste capu... nu pot sa va descriui senzatia era ceva de genu vedeam cate un flash albastru in fatza ochilor si in momentu ala simteam cum partca mi se desprinde creieru si palpitam facem miscari bruste ca un peste pe uscat.. nu puteam sa deosebesc realitate de filme dar am zis ca totusi ceva nu e ok... asa ca m-am dus la taicamiu si i-am zis ca nush ce e cu mine nu eram in stare sa inteleg nimic din ce imi zice si ma dus la urgente la spital... acolo mi-au dat calmante si mi-au zis ca daca mai stateam putin puteeam sa fac comotie cerebrala muream sau paralizam sau imi plesnea inima. si de atunci am jurat ca nu mai pun gura pe asa ceva... erau pe cale sa ma interneze la un sptal de psihiatrie dar am rezolvat si acum vorbesc cu un psiholog care ma ajuta... mi-a facut o reteta de magneziu vitamina b6 ceva petrnu anxietate si inca ceva pentru marire imunitati.. ca slabisem intr-o luna in jur de 10 kg. nush cei care va uitati pe forum poate realizati ceva din experienta altora ! take care
@alex_boy. ce zici tu acolo e foarte bine cu o mica exceptie vetased este k. vetased, ketaminol, calypsol, sunt tipuri de ketamina. asta am tinut sa o spun de dragul informarii corecte. inafara de asta, este foarte convingator ce spui tu acolo si sper ca lumea sa aiba rabdare sa iti citeasca postul.
specialul, am mai spus-o si o sa o repet pana se satura lumea sa citeasca, si poate si dupa aia, este mephedrone, care este un designer drug facut sa imite efectele mdma-ului(extasy). este incredibil de periculos pentru ca fiind vandut ca sare de baie il poate cumpara oricine. De asemenea, cercetariile in legatura cu substanta asta nu sunt foarte avansate avand in vedere ca e relativ noua pe piata. dar s-a interzis deja in cateva tari.
Am un singur sfat cand vine vorba de orice droguri. Daca vreti sa incercati nu o sa va spun eu ce sa va bagati in corp, dar INFORMATI-VA.
specialul, am mai spus-o si o sa o repet pana se satura lumea sa citeasca, si poate si dupa aia, este mephedrone, care este un designer drug facut sa imite efectele mdma-ului(extasy). este incredibil de periculos pentru ca fiind vandut ca sare de baie il poate cumpara oricine. De asemenea, cercetariile in legatura cu substanta asta nu sunt foarte avansate avand in vedere ca e relativ noua pe piata. dar s-a interzis deja in cateva tari.
Am un singur sfat cand vine vorba de orice droguri. Daca vreti sa incercati nu o sa va spun eu ce sa va bagati in corp, dar INFORMATI-VA.
app de droguri si de certuri.. cam astea sunt drogurile existente.
Acetorphine
Acetyl-alpha-methylfentanyl (fentanil)
Acetylmethadol
Alphacetymethadol
Alphamethylfentanyl (opiacee)
Benzoylmorphine (morfina)
Beta-hydroxyfentanyl (opiacee)
Beta-hydroxy-menthyl-3-fentanyl (opiacee)
Brolamfetamine (amfetamina)
Cathinone
Codeine-N-oxide (opiaceu)
Desomorphine (morfina)
DET (halucinogen DET)
DHMP (DMA = extasy)
DMT (halucinogen DMT)
Dioxaphetyl butyrate
Eticyclidine (PCE)
N-ethyl methylenedioxyamfetamine (MDA)
Etorphine
Etryptamine
Heroin (Heroina)
N-hydroxy methylenedioxyamfetamine (amfetamina)
Ketobemidone
(+)-Lysergide (LSD)
Methadone intermediar (metadona)
Methcathinone
3, 4 Methylenedioxymetamfetamine (MDMA) (extasy)
5-Methoxy-3, 4-methylenedioxyamfetamine (MDMA) (extasy)
methylenedioxy-alpha-methylphenenylethylamine
Mescaline (Mescalina)
Methyl-4-aminorex (opiacee)
Methyl-3-fentanyl (opiacee)
Methyl-3-tiofentanyl (opiacee)
Morphine-N-oxide (morfina)
MPPP (opiaceu)
Oxycodone (opiaceu)
Para-fluorofentanyl
Parahexyl
Paramethoxyamfetamine (PMA) (amfetamina)
PEPAP
Psilocide (ciuperci)
Psilocybine (ciuperci)
Rolicyclidine
STP, DOM
Tenamfetamine (MDA) MDA extasy
Tenocyclidine (TCP)
Tetrahydrocannabinol (cannabis)
Thiofentanyl (fentanyl)
3, 4, 5-Trimethoxyamfetamine (TMA) (amfetamina)
Acetyldihydrocodeine (codeina)
Acetylmethadol
Alfentanil (fentanil)
Allyprodine
Alphameprodine
Alphamethadol
Alphamethylthiofentanyl (fentanil)
Alphaprodine
Alphameprodine
Alphamethadol
Alphamethylthiofentanyl
Alphaprodine
Amfetamine (amfetamina)
Benzethidine
Benzylmorphine
Betacethylmethadol
Betameprodine
Betamethadol
Betaprodine
Benzitramine
Clonitazene
Coca frunze (cocaina)
Cocaine (cocaina)
Codeine (codeina)
Codoxime
Concentrat de tulpini de mac
Dexamfetamine (amfetamina)
Dextromoramide
Diamopromide
Dextropropoxyphene
Diehylthiambutene
Difenoxine
Dihydrocodeine (codeina)
Dihydromorphine (morfina)
Diamenoxadol
Dimepheptanol
Dimethylthiambutene
Dioxaphetyl butyrate
Diphenoxylate
Dipipanone
Drotebanol
Ecgonine
Ethylmethyltiambutene
Ethylmorphine (morfina)
Etonitazene
Etoxeridine
Fenetylline
Fentanyl (fentanil)
Furethidine
Hidrocodone (codeina)
Hydromorphinol (morfina)
Hydromorphone (morfina)
Hydroxypethidine
Lsomethadone (metadona)
Levamfetamine (amfetamina)
Levometamfetammine (amfetamina)
Levomethorphane
Levomoramide
Levophenacylmorphane
Levorphanol
Levorphanol
Mecloqualone
Metamfetamine (metamfetamina)
Metamfetamine racemate (metamfetamina)
Methaqualone
Methylphenidate
Metazocine
Methadone (metadona)
Methyldesorphine (morfina)
Metopon (morfina)
Moramide intermediare
Morpheridine
Myrophine (morfina)
Nicocodeine (codeina)
Nicodicodeine (codeina)
Nicomorphine (morfina)
Noracymethadol
Norcodeine (codeina)
Norlevorphanol
Normethadone (metadona)
Normorphine (morfina)
Norpipanone
N-oxymorphine (morfina)
Opiu (opiu)
Oxycodone
Oxymorphone (morfina)
Pthidine
Pethidine intermediar A
Pethidine intermediat B
Pethidine intermediar C
Phenadoxone
Phenampromide
Phenazocine
Phencyclidine (Feniciclidine)
Phenmetrazine
Phenomorphane
Phenoperidine
Pholcodine (morfina)
Priminodine
Piritramide
Proheptazine
Proheptazine
Properidine
Propiram
Racemethorphane
Racemoramide
Racemorphane
Secobarbital (barbiturice)
Sufentanil
Thebacone
Thebaine
Tilidine
Trimeperidine
Zipeprol
Allobarbital (barbital)
Alprazolam (diazepam)
Amfepramone
Amobarbital (barbituce)
Aminorex
Barbital (barbiturice)
Benzfetamine
Bromazepam (tranchilizante)
Brotizolam (diazepam)
Buprenorphine (morfina)
Butobarbital (barbiturice)
Butalbital (barbiturice)
Cannabis (cannabis)
Cathine
Cyclobarbital (barbiturice)
Camazepam (diazepam)
Chlordiazepoxide (diazepam)
Clobazam (diazepam)
Clonazepam (diazepam)
Clorazepate (diazepam)
Clotiazepam (diazepam)
Cloxazolam (diazepam)
Delarazepam (diazepam)
Diazepam (diazepam)
Estazolam
Ethchlorynol
Ethinamate
Ethyl loflazepate (diazepam)
Etilamfetamine (amfetamina)
Fencamfamine
Fenproporex
Fludiazepam (diazepam)
Flunitrazepam (diazepam)
Flurazepam (diazepam)
Glutethimide
Halazepam (diazepam)
Haloxazolam (diazepam)
Ketazolam (diazepam)
Lefatamiine (amfetamina)
Loprazolam
Lorazepam (diazepam)
Lormetazepam (diazepam)
Mezindol
Medazepam (diazepam)
Mefenorex
Meprobamate
Mesocarbe
Methyprylone (barbiturice)
Midazolam (diazepam)
Nimetrazepam (diazepam)
Nitrazepam (diazepam)
Nordazepam (diazepam)
Oxazepam (diazepam)
Oxazolam (diazepam)
Pentazocine
Pentobarbital (barbiturice)
Pemoline
Phendimetrazine
Phenobarbital (barbiturice)
Phentermine
Pinazepam (diazepam)
Pipradrol
Prazepam (diazepam)
Pyrovalerone
Secbutabarbital (barbiturice)
Temazepam (diazepam)
Tetrazepam (diazepam)
Triazolam
Vinylbital (barbiturice)
N-acetylanthranilic acid
Ephedrine
Ergometrine
Ergotamine
Isosafrole
Lysergic acid (LSD)
3, 4-methylenedioxy-phenenypropan-2-one
1-phenyl-2-propanone
Piperonal
Pseudoephedrine
Safrole
Acetic anhydride
Acetone
Anthranilic acid
Ethyl ether
Hydrochlorid acid
Phenylacetic acid
Piperidine
Methylthyl ketone
Potassium permanganate
Sulphuric acid
Toluene
In Romania are shops with soft drugs like charge+, so i think the mephedrone should be legal.
Acetorphine
Acetyl-alpha-methylfentanyl (fentanil)
Acetylmethadol
Alphacetymethadol
Alphamethylfentanyl (opiacee)
Benzoylmorphine (morfina)
Beta-hydroxyfentanyl (opiacee)
Beta-hydroxy-menthyl-3-fentanyl (opiacee)
Brolamfetamine (amfetamina)
Cathinone
Codeine-N-oxide (opiaceu)
Desomorphine (morfina)
DET (halucinogen DET)
DHMP (DMA = extasy)
DMT (halucinogen DMT)
Dioxaphetyl butyrate
Eticyclidine (PCE)
N-ethyl methylenedioxyamfetamine (MDA)
Etorphine
Etryptamine
Heroin (Heroina)
N-hydroxy methylenedioxyamfetamine (amfetamina)
Ketobemidone
(+)-Lysergide (LSD)
Methadone intermediar (metadona)
Methcathinone
3, 4 Methylenedioxymetamfetamine (MDMA) (extasy)
5-Methoxy-3, 4-methylenedioxyamfetamine (MDMA) (extasy)
methylenedioxy-alpha-methylphenenylethylamine
Mescaline (Mescalina)
Methyl-4-aminorex (opiacee)
Methyl-3-fentanyl (opiacee)
Methyl-3-tiofentanyl (opiacee)
Morphine-N-oxide (morfina)
MPPP (opiaceu)
Oxycodone (opiaceu)
Para-fluorofentanyl
Parahexyl
Paramethoxyamfetamine (PMA) (amfetamina)
PEPAP
Psilocide (ciuperci)
Psilocybine (ciuperci)
Rolicyclidine
STP, DOM
Tenamfetamine (MDA) MDA extasy
Tenocyclidine (TCP)
Tetrahydrocannabinol (cannabis)
Thiofentanyl (fentanyl)
3, 4, 5-Trimethoxyamfetamine (TMA) (amfetamina)
Acetyldihydrocodeine (codeina)
Acetylmethadol
Alfentanil (fentanil)
Allyprodine
Alphameprodine
Alphamethadol
Alphamethylthiofentanyl (fentanil)
Alphaprodine
Alphameprodine
Alphamethadol
Alphamethylthiofentanyl
Alphaprodine
Amfetamine (amfetamina)
Benzethidine
Benzylmorphine
Betacethylmethadol
Betameprodine
Betamethadol
Betaprodine
Benzitramine
Clonitazene
Coca frunze (cocaina)
Cocaine (cocaina)
Codeine (codeina)
Codoxime
Concentrat de tulpini de mac
Dexamfetamine (amfetamina)
Dextromoramide
Diamopromide
Dextropropoxyphene
Diehylthiambutene
Difenoxine
Dihydrocodeine (codeina)
Dihydromorphine (morfina)
Diamenoxadol
Dimepheptanol
Dimethylthiambutene
Dioxaphetyl butyrate
Diphenoxylate
Dipipanone
Drotebanol
Ecgonine
Ethylmethyltiambutene
Ethylmorphine (morfina)
Etonitazene
Etoxeridine
Fenetylline
Fentanyl (fentanil)
Furethidine
Hidrocodone (codeina)
Hydromorphinol (morfina)
Hydromorphone (morfina)
Hydroxypethidine
Lsomethadone (metadona)
Levamfetamine (amfetamina)
Levometamfetammine (amfetamina)
Levomethorphane
Levomoramide
Levophenacylmorphane
Levorphanol
Levorphanol
Mecloqualone
Metamfetamine (metamfetamina)
Metamfetamine racemate (metamfetamina)
Methaqualone
Methylphenidate
Metazocine
Methadone (metadona)
Methyldesorphine (morfina)
Metopon (morfina)
Moramide intermediare
Morpheridine
Myrophine (morfina)
Nicocodeine (codeina)
Nicodicodeine (codeina)
Nicomorphine (morfina)
Noracymethadol
Norcodeine (codeina)
Norlevorphanol
Normethadone (metadona)
Normorphine (morfina)
Norpipanone
N-oxymorphine (morfina)
Opiu (opiu)
Oxycodone
Oxymorphone (morfina)
Pthidine
Pethidine intermediar A
Pethidine intermediat B
Pethidine intermediar C
Phenadoxone
Phenampromide
Phenazocine
Phencyclidine (Feniciclidine)
Phenmetrazine
Phenomorphane
Phenoperidine
Pholcodine (morfina)
Priminodine
Piritramide
Proheptazine
Proheptazine
Properidine
Propiram
Racemethorphane
Racemoramide
Racemorphane
Secobarbital (barbiturice)
Sufentanil
Thebacone
Thebaine
Tilidine
Trimeperidine
Zipeprol
Allobarbital (barbital)
Alprazolam (diazepam)
Amfepramone
Amobarbital (barbituce)
Aminorex
Barbital (barbiturice)
Benzfetamine
Bromazepam (tranchilizante)
Brotizolam (diazepam)
Buprenorphine (morfina)
Butobarbital (barbiturice)
Butalbital (barbiturice)
Cannabis (cannabis)
Cathine
Cyclobarbital (barbiturice)
Camazepam (diazepam)
Chlordiazepoxide (diazepam)
Clobazam (diazepam)
Clonazepam (diazepam)
Clorazepate (diazepam)
Clotiazepam (diazepam)
Cloxazolam (diazepam)
Delarazepam (diazepam)
Diazepam (diazepam)
Estazolam
Ethchlorynol
Ethinamate
Ethyl loflazepate (diazepam)
Etilamfetamine (amfetamina)
Fencamfamine
Fenproporex
Fludiazepam (diazepam)
Flunitrazepam (diazepam)
Flurazepam (diazepam)
Glutethimide
Halazepam (diazepam)
Haloxazolam (diazepam)
Ketazolam (diazepam)
Lefatamiine (amfetamina)
Loprazolam
Lorazepam (diazepam)
Lormetazepam (diazepam)
Mezindol
Medazepam (diazepam)
Mefenorex
Meprobamate
Mesocarbe
Methyprylone (barbiturice)
Midazolam (diazepam)
Nimetrazepam (diazepam)
Nitrazepam (diazepam)
Nordazepam (diazepam)
Oxazepam (diazepam)
Oxazolam (diazepam)
Pentazocine
Pentobarbital (barbiturice)
Pemoline
Phendimetrazine
Phenobarbital (barbiturice)
Phentermine
Pinazepam (diazepam)
Pipradrol
Prazepam (diazepam)
Pyrovalerone
Secbutabarbital (barbiturice)
Temazepam (diazepam)
Tetrazepam (diazepam)
Triazolam
Vinylbital (barbiturice)
N-acetylanthranilic acid
Ephedrine
Ergometrine
Ergotamine
Isosafrole
Lysergic acid (LSD)
3, 4-methylenedioxy-phenenypropan-2-one
1-phenyl-2-propanone
Piperonal
Pseudoephedrine
Safrole
Acetic anhydride
Acetone
Anthranilic acid
Ethyl ether
Hydrochlorid acid
Phenylacetic acid
Piperidine
Methylthyl ketone
Potassium permanganate
Sulphuric acid
Toluene
In Romania are shops with soft drugs like charge+, so i think the mephedrone should be legal.
pana acum amsterdam era cea mai cunoscuta regiune unde se gaseau droguri legale... acum mai nou e la noi in romania gasim...droguri mai puternice... :D visul american - e ala de a ajunge in romania :))))
Dopamina este unul dintre principalii neurotransmiţătorii de la nivelul sistemului nervos (adică o substanţă care transmite informaţia între multe dintre celulele creierului); această substanţă este implicată într-o sumă de activităţi diferite (de exemplu controlul motilităţii, al mişcărilor musculare).
A dopamine antagonist is a drug which blocks dopamine receptors by receptor antagonism. There are five known types of dopamine receptors in the human body; they are found in the brain, peripheral nervous system, blood vessels, and the kidney
efecte: parkinson, impotentza, te imobilizeaza nu poti sa te mist, iti provoaca dependentza psihica, flash-backuri chiar daca nu mai consumi, reduce fluxul de secretie a dopaminei in creer, iar dak iai des dopamina incet incet dispare din creer cand esti treaz...
Horia: concluzia ?
Horia: astea sunt efectele de la prafurile legale.traiasca Basescu si cu curva aia de fisa care le-a bagat
Succes :)
A dopamine antagonist is a drug which blocks dopamine receptors by receptor antagonism. There are five known types of dopamine receptors in the human body; they are found in the brain, peripheral nervous system, blood vessels, and the kidney
efecte: parkinson, impotentza, te imobilizeaza nu poti sa te mist, iti provoaca dependentza psihica, flash-backuri chiar daca nu mai consumi, reduce fluxul de secretie a dopaminei in creer, iar dak iai des dopamina incet incet dispare din creer cand esti treaz...
Horia: concluzia ?
Horia: astea sunt efectele de la prafurile legale.traiasca Basescu si cu curva aia de fisa care le-a bagat
Succes :)
sunt mai multe timpuri de metadona. cam asta e diferenta intre magic si special gold :) si restu nu e nici una mai "sanatoasa" ca alta.. dar ca tot veni vb de astea asa pofta mi sa facut :)))))
bai se reface...:D dupa cateva zile, bine ca tre' sa si mananci bine ca sa se poata reface :)
Lipsa sau excesul de dopamina determina anumite afectiuni grave ale creierului, printre care schizofrenia, care este asociata cu excesul de dopamina, si Parkinson. Alimentele bogate in dopamina sunt: produsele lactate, carnea, pestele, fasolea, nucile, soia. etc
Lipsa sau excesul de dopamina determina anumite afectiuni grave ale creierului, printre care schizofrenia, care este asociata cu excesul de dopamina, si Parkinson. Alimentele bogate in dopamina sunt: produsele lactate, carnea, pestele, fasolea, nucile, soia. etc
aha... eu oricum sunt mai retardat dacand iau praf:)))))) da io stiam ceva si de seretina cand iei praf iti consuma repede seretonina si deaia aia starea aia de extaz si a doua zi pana se reface la loc esti vai steau ta :)))
pt mine deja e game over...:-j nu mai am o treaba...am ajuns ca atunci cand sunt spart sa fiu treaz si cand sa fiu treaz sa fiu spart :)) cam trist...da' aia e...firu' vietii :))
:))))) hahaah da si eu la fel. mai dau de oamnei normali si sunt dubiosi si gand mai dau de unu care e addicted deja ma inteleg cu el:)))))) eu nu mai iau da mai dau de dastia sparti si ma ia si pe mine de la ei :)))
mai pune odata intrebarea ca n-am inteles :))
cat ai de cand iei ?.. ah si app nu e game over... si nu o sa fie nicodataa.. daca crezi ca e asa e daca nu crezi ca e nu e... suna ridcol dar uitate la "the secret" e un film documetar despre legea atractiei. si filmu e facu dupa o carte scrisa tot de nijte oamni mari drogati:))) cum era buddha si cultu lor ca se drogau ca "comunice" cu d-zeu dar au descoperit legea asta pe care se bazeaza omenirea.. lege pe care a folosito hitler ca sa conduca lumea si multi alti care s-au imbogatit... plm deja aberez:))))))) da uita-te la film noi astia drogatei intelegem cel mai bine ce vrea sa zica ca e vb de un feelling :P ma bag la somn take care
pe mine intr-un fel ma pus pe picioare si mi-am schimbat conceptile de viatza:P
pai de vreo 3 luni.da...ma rog...problema e ca la droguri nu prea ai limita :)...nb
Eu nu am consumat niciodata f mult dar luam saptamanal ink din iulie.Si eu am avut depresii etc, sunt superinformat...insa am nevoie de un sfat: N-am mai luat de 2 saptamani si atunci la fel, nu mai luasem tot de 2 sapt.problema e k maine si poimaine am niste partiury si nush ce sa fac...k dak ma duc 100% bag ceva.E problema dak iau maine sau poimaine si nu mai iau dupa aceea? Ma gandeam sa iau 0, 5 de magic dak Specialu e mai daunator ;)) mie mi-ajung perfect 0, 5 de magic :D Deci...ce fac fratilor?
ma drogatilor voi faceti numai rau, eu vas nenoroci pa toti, vai de voi, nu mai aveti viitor
bejenarucatalin nu'ti inteleg postu, daca eu consider ca trebuie so nenorocesc pe mata, si fiecare drogat de aici crede ca un membru al familiei tale, dauneaza grav societatii... si dam toti buzna gramada la tine in casa si iti molestam familia si toti apropiatii ? aa buna judecata asta a ta, inainte sa judeci o persoana arun fii bine so cunosti ! DOBITOCULE !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 23Dependenta picaturi de nas
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 16o mana de ajutor intinsa celor dependenti de droguri
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 6Va rog ajutati-ma: Simt ca traiesc in lumea pe care eu mi-o imaginez
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 10Dependenta de prafuri
- 7dependenta boala grea
- 26Ajutor! Fratele meu se drogheaza de vreo 3 ani
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 3Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri
- 22Iubitul meu consuma droguri usoare, gen iarba
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 9Va salut! Am 28 de ani și vreau din suflet sa pot scăpa de dependenta de droguri!
- 0Fiul meu refuza orice tratament
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: