CM peste sarcina?
Am avut cotact sexual protejat cu o saptamana inaintea CM ( prezervativ ), dupa aceaa mi-a intarziat CM aproape 2 zile ( a tinut 5 spre 6 si a fost destul abundent ). Urmatoarea saptamana am racit foarte tare si am avut nevoie de cateva perfuzii iar urmatorul CM din ianuarie a venit la timp si a tinut tot 5-6 zile abundent. Am cateva simptome de sarcina ( oboseala in mare parte, probabil din cauza faptului ca merg la sala si nu pot sa stau fara sa dorm macar 1-2 ore dupa amiaza, uneori mai poftesc la ceva dulce in special banane ). Sunt paranoica sau este posibila sarcina ? De asemenea am avut o sangerare dupa un contact sexual la o zi dupa ultimul CM ( sexul a fost destul de dur si m-a durut dupa cateva zile cand ma asezam si mai observam cateva picaturi de sange dupa ce ma stergeam + o mica usturime la urinare )
3 comentarii
Bună ziua am şi eu o o problemă sunt însărcinată în săptămână 23 dar sunt foarte sensibilă şi răcesc imediat adică fac infecţi pe amigdalite nu ştiu ce să mai fac am luat ampicilină în săptămână 6 cinci zile după care din nou în săptămână 18 tot 5 zile plus oscilo acum în săptămână 23 iar m.am trezit pe amigdalită stânga cu punguţă cu infecţie nu ştiu ce să mai fac am luat deja 3 capsule de ampicilină dar imi este frică să iau aţâţa antibiotic ce să mai fac va rog să mă ajutaţi mulţumesc
Trebuie sa tineti in permanenta legatura cu medicul obstetrician ginecolog care va trateaza. Luati numai ce va prescrie el si in cantitatile indicate de el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 3iubita mea e insarcinata?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 2Insarcinata sau nu?
- 4As putea fi insarcinata?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2E inca virgina?
- 1Poate fii insarcinata?
- 1Pot fi însărcinată?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: