CM peste sarcina?
Am avut cotact sexual protejat cu o saptamana inaintea CM ( prezervativ ), dupa aceaa mi-a intarziat CM aproape 2 zile ( a tinut 5 spre 6 si a fost destul abundent ). Urmatoarea saptamana am racit foarte tare si am avut nevoie de cateva perfuzii iar urmatorul CM din ianuarie a venit la timp si a tinut tot 5-6 zile abundent. Am cateva simptome de sarcina ( oboseala in mare parte, probabil din cauza faptului ca merg la sala si nu pot sa stau fara sa dorm macar 1-2 ore dupa amiaza, uneori mai poftesc la ceva dulce in special banane ). Sunt paranoica sau este posibila sarcina ? De asemenea am avut o sangerare dupa un contact sexual la o zi dupa ultimul CM ( sexul a fost destul de dur si m-a durut dupa cateva zile cand ma asezam si mai observam cateva picaturi de sange dupa ce ma stergeam + o mica usturime la urinare )
3 comentarii
Bună ziua am şi eu o o problemă sunt însărcinată în săptămână 23 dar sunt foarte sensibilă şi răcesc imediat adică fac infecţi pe amigdalite nu ştiu ce să mai fac am luat ampicilină în săptămână 6 cinci zile după care din nou în săptămână 18 tot 5 zile plus oscilo acum în săptămână 23 iar m.am trezit pe amigdalită stânga cu punguţă cu infecţie nu ştiu ce să mai fac am luat deja 3 capsule de ampicilină dar imi este frică să iau aţâţa antibiotic ce să mai fac va rog să mă ajutaţi mulţumesc
Trebuie sa tineti in permanenta legatura cu medicul obstetrician ginecolog care va trateaza. Luati numai ce va prescrie el si in cantitatile indicate de el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata?
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 5posibila sarcina?
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 7sunt gravida?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 5sunt gravida?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 1Despre sarcina
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: