Clarinase-rinita alergica
De cate ori pot repeta tratamentul cu CLARINASE?
Precizez ca am Rinita Alergica si folosesc de foarte multi ani Bixtonim( de care incerc sa scap). Am primit ca tratament o sapt cu Clarinase si nu am mai folosit bixtonim, dar dupa un eveniment trist am plans si iar mi s-a infundat foarte tare nasul. As vrea sa stiu daca mai pot repeta tratamentul cu Clarinase?
Multumesc,
Andrea
Precizez ca am Rinita Alergica si folosesc de foarte multi ani Bixtonim( de care incerc sa scap). Am primit ca tratament o sapt cu Clarinase si nu am mai folosit bixtonim, dar dupa un eveniment trist am plans si iar mi s-a infundat foarte tare nasul. As vrea sa stiu daca mai pot repeta tratamentul cu Clarinase?
Multumesc,
Andrea
2 comentarii
1.se pate repeta tratamentul cu clarinase NU mai mult de 10 zile consecutiv
2 pentru nas se folosesc rinoclenil sau nasonex.. care lucreaza pe rinite alergice
3 trebuie sa vada un medic ORL.. nasul.. poate e cazul de reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
4 citeste ce am scris pe forum despre Cauzele alergiilor si cum trebuie schimbat regimul alimentar
2 pentru nas se folosesc rinoclenil sau nasonex.. care lucreaza pe rinite alergice
3 trebuie sa vada un medic ORL.. nasul.. poate e cazul de reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
4 citeste ce am scris pe forum despre Cauzele alergiilor si cum trebuie schimbat regimul alimentar
Multumesc!
1.Va rog sa imi recomandati un dr ORL din Cluj-Napoca care m-ar putea consulta in legatura cu micsorarea cornetelor cu radiofrecventa.
2. Pana atunci pot repeta odata pe luna tratamentul cu Clarinase (10 zile consecutiv)?
1.Va rog sa imi recomandati un dr ORL din Cluj-Napoca care m-ar putea consulta in legatura cu micsorarea cornetelor cu radiofrecventa.
2. Pana atunci pot repeta odata pe luna tratamentul cu Clarinase (10 zile consecutiv)?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148rinita alergica
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 4rinita alergica fetita 1 an si 8 luni
- 0Rinita alergica?
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 21rinita alergica si astm
- 4Rinita alergica
- 4Operatie radiofrecventa rinita alergica hipertrofica
- 4rinita alergica sau insuficienta respiratorie?
- 0rinita alergica
- 2rinite alergice
- 3rinita alergica
- 2Rinita alergica cu secretii verzi?
- 13copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic
- 4Rinita alergica
- 3rinita alergica faringita
- 4Cornete nazale marite la copil
- 0Rinita alergica, alergii
- 4Curgere excesiva nas - Alergie
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: