Clarinase-rinita alergica

26-08-2015
AndreaK
Nu este medic/terapeut
AndreaK
De cate ori pot repeta tratamentul cu CLARINASE?
Precizez ca am Rinita Alergica si folosesc de foarte multi ani Bixtonim( de care incerc sa scap). Am primit ca tratament o sapt cu Clarinase si nu am mai folosit bixtonim, dar dupa un eveniment trist am plans si iar mi s-a infundat foarte tare nasul. As vrea sa stiu daca mai pot repeta tratamentul cu Clarinase?
Multumesc,
Andrea
2 comentarii
0
27-08-2015, ora 09:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1.se pate repeta tratamentul cu clarinase NU mai mult de 10 zile consecutiv
2 pentru nas se folosesc rinoclenil sau nasonex.. care lucreaza pe rinite alergice
3 trebuie sa vada un medic ORL.. nasul.. poate e cazul de reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
4 citeste ce am scris pe forum despre Cauzele alergiilor si cum trebuie schimbat regimul alimentar
0
12-09-2015, ora 13:45
AndreaK
Nu este medic/terapeut
AndreaK
Multumesc!
1.Va rog sa imi recomandati un dr ORL din Cluj-Napoca care m-ar putea consulta in legatura cu micsorarea cornetelor cu radiofrecventa.
2. Pana atunci pot repeta odata pe luna tratamentul cu Clarinase (10 zile consecutiv)?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  • Persoanele născute toamna sau iarna au risc mai mare de astmul și rinită alergică (studiu finlandez)
  •