rinita alergica fetita 1 an si 8 luni
buna ziua,
am o fetita de 1 an si 8 luni diagnosticata cu rinita alergica
acum urmeaza un tratament cu aerius 3ml dimineata, singuler 4mg plic seara si 10 pic xyzal tot seara acesta fiind indicat pentru 6 luni.
problemele mele sunt urmatoarele: chiar sunt necesare atatea?...mi se par f multe...
daca fetita nu are rinita alergica si eu ii dau atatea medicamente?
cum pot sa aflu mai multe si ce pot face pt ea?
multumesc!
am o fetita de 1 an si 8 luni diagnosticata cu rinita alergica
acum urmeaza un tratament cu aerius 3ml dimineata, singuler 4mg plic seara si 10 pic xyzal tot seara acesta fiind indicat pentru 6 luni.
problemele mele sunt urmatoarele: chiar sunt necesare atatea?...mi se par f multe...
daca fetita nu are rinita alergica si eu ii dau atatea medicamente?
cum pot sa aflu mai multe si ce pot face pt ea?
multumesc!
4 comentarii
Buna ziua,
In primul rand as dori sa va intreb, din ce localitate sunteti?
Fiul meu a fost diagnosticat in mai multe randuri cu bronsita alergica. A luat ca si fiica dvs. aerius, ketof, singulair (10 luni), bronhodilatatoare si multe altele. Simptomele dispareau pe perioada tratamentului, apoi o luam de la capat. Vreau sa spun ca facea cate 7-8 bronsite anual.
Am fost la o clinica din Bucuresti unde i-am facut teste alergice (s-ar putea ca ea sa fie prea mititica pentru aceste teste, intrebati medicul), iar concluzia a fost alergie la praf de casa si acarieni. Am eliminat din casa toate plantele, perdele, covoare, i-am cumparat pilote si perne antialergice. REzultatul, acelasi. Disperata si epuizata in acelasi timp, am apelat la homeopatie, dr. Ilie Mariana din Constanta, care l-a ajutat enorm. Timp de doi ani a urmat numai tratament homeopat. Rezultatele au fost uimitoare, dar va trebuie o rabdare de fier. Nu stiu daca aveti o altfel de experienta, dar va pot spune ca homeopatia face minuni. Acum se simte f bine, nu a mai facut bronsite de 2 ani. NU contest faptul ca singulairul nu ajuta, dar este atat de micuta, incercati cu homeopate si nu veti regreta.
Acum o luna a facut o laringita (nu a mai avut niciodata) care s-a manifestat extrem de urat, urmata de pneumonie. Cu ajutorul prietenei mele l-am cunoscut pe Scarface, care i-a dat remediul potrivit si s-a simtit extraordinar. (din pacate in acest moment el nu mai este pe forum)
La cel de-al doilea copil am stiut din start ce am de facut, l-am tratat inca de la 2 luni cu remedii homeopate si este foarte rezistent la raceli. In afara de nurofen, pe care i-l dadeam daca facea febra noaptea si nu puteam apela in acel moment la homeopat, nu a luat nimic altceva.
IN speranta ca cele spuse mai sus va pot fi de folos,
multa sanate va doresc!
Sa auzim de bine!
In primul rand as dori sa va intreb, din ce localitate sunteti?
Fiul meu a fost diagnosticat in mai multe randuri cu bronsita alergica. A luat ca si fiica dvs. aerius, ketof, singulair (10 luni), bronhodilatatoare si multe altele. Simptomele dispareau pe perioada tratamentului, apoi o luam de la capat. Vreau sa spun ca facea cate 7-8 bronsite anual.
Am fost la o clinica din Bucuresti unde i-am facut teste alergice (s-ar putea ca ea sa fie prea mititica pentru aceste teste, intrebati medicul), iar concluzia a fost alergie la praf de casa si acarieni. Am eliminat din casa toate plantele, perdele, covoare, i-am cumparat pilote si perne antialergice. REzultatul, acelasi. Disperata si epuizata in acelasi timp, am apelat la homeopatie, dr. Ilie Mariana din Constanta, care l-a ajutat enorm. Timp de doi ani a urmat numai tratament homeopat. Rezultatele au fost uimitoare, dar va trebuie o rabdare de fier. Nu stiu daca aveti o altfel de experienta, dar va pot spune ca homeopatia face minuni. Acum se simte f bine, nu a mai facut bronsite de 2 ani. NU contest faptul ca singulairul nu ajuta, dar este atat de micuta, incercati cu homeopate si nu veti regreta.
Acum o luna a facut o laringita (nu a mai avut niciodata) care s-a manifestat extrem de urat, urmata de pneumonie. Cu ajutorul prietenei mele l-am cunoscut pe Scarface, care i-a dat remediul potrivit si s-a simtit extraordinar. (din pacate in acest moment el nu mai este pe forum)
La cel de-al doilea copil am stiut din start ce am de facut, l-am tratat inca de la 2 luni cu remedii homeopate si este foarte rezistent la raceli. In afara de nurofen, pe care i-l dadeam daca facea febra noaptea si nu puteam apela in acel moment la homeopat, nu a luat nimic altceva.
IN speranta ca cele spuse mai sus va pot fi de folos,
multa sanate va doresc!
Sa auzim de bine!
buna.
suntem din bucuresti
am ajuns la homeopat de 1 sapt am inceput tratamentul.
mi-a scris si mie scarface si mi-a recomandat sa merg la homeopat.
sa vedem ce va fi!
multumesc mult pt raspuns!
suntem din bucuresti
am ajuns la homeopat de 1 sapt am inceput tratamentul.
mi-a scris si mie scarface si mi-a recomandat sa merg la homeopat.
sa vedem ce va fi!
multumesc mult pt raspuns!
Buna seara,
Sincer, chiar m-am mirat cum de nu v-a raspuns nimeni pana acum. Nu am observat ca mai sunt subiecte cu aceeasi tema pe care le-ati postat. Succes si multa sanatate micutei!
Sincer, chiar m-am mirat cum de nu v-a raspuns nimeni pana acum. Nu am observat ca mai sunt subiecte cu aceeasi tema pe care le-ati postat. Succes si multa sanatate micutei!
şi eu aveam astm când eram mică, am luat singulair puţin de tot pentru că nu exista, , , , mai mult placebo aşa şi mi-a trecut acum la vârsta de adult... nu ştiu ce să zic imunitatea schimbată, am devenit mai puternică, am schimbat mediul etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148rinita alergica
- 6bronsita spastica? rinita alergica sau astm?
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 3Rinita alergica
- 0Rinita alergica?
- 47amigdalita pultacee
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 4Operatie radiofrecventa rinita alergica hipertrofica
- 2rinita alergica??
- 1rinita alergica
- 2Sinuzita + rinita alergica, nu mai stiu ce sa iau
- 3rinita alergica
- 1Recomandare tratament natural rinita alergica