rinita alergica permanenta
Salut. am si eu o problema : am fost dianosticat cu rinita alergica permanenta si mia recomandat dr:avamys, aerius pastile, ulei de glbenele, hexoral si nu au avut niciun efect...dar acum sa accentuat si gatul nu mai pot respira am gatul uscat si simt ceva umflat in gat..si o mucosa, sforai foarte tare si nu ma pot sa dorm ma trezesc fara aier gura si limba uscata in timpul somnului.de multe ori mi se umfla gatul atunci cand beau acidulat sau mananc sarat...ce imi recomandati..cu respect ionut
2 comentarii
Salteaua este cel mai mare rezervor de acarieni din locuinta. Acarienii intretin rinita alergica si amplifica simptomele.
Va recomand sa va curatati regulat salteaua in profunzime (o data pe saptamana) si sa eliminati praful de casa din locuinta.
Va recomand sa va curatati regulat salteaua in profunzime (o data pe saptamana) si sa eliminati praful de casa din locuinta.
Eu pentru alergie iau TELFAST, este foarte bun, am luat si aerius si mi s-a parut cam slabut. Am schimbat pernele si patura cu cele antialergice ( cred ca asa le spune).
poti sa te duci la doctor si sa ii ceri sa-ti schimbe tratamentul, iar pernele poti sa le cumperi de la orice magazin cu perne.:)
sanatate!
poti sa te duci la doctor si sa ii ceri sa-ti schimbe tratamentul, iar pernele poti sa le cumperi de la orice magazin cu perne.:)
sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Relatia: astm bronsic - rinita alergica
- 6Simt ca ma sufoc
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 0Rinita alergica?
- 47amigdalita pultacee
- 21rinita alergica si astm
- 4rinita alergica sau insuficienta respiratorie?
- 2Rinita Alergica sau de alt tip?
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 1este rinita alergica?
- 2Rinita alergica
- 1Durere constanta de cap, lipsa de concentrare
- 4Cornete nazale marite la copil
- 7rinita
- 1rinita alergica
- 3Nu se mai gaseste Rhinocort Aqua. Cu ce se poate inlocui ?
- 4Curgere excesiva nas - Alergie
- 5Ghimbirul este eficient in tratamentul rinitei alergice
- 10Dificultate la înghițire+ senzația ca mâncarea ajunge in nas când înghit
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: